Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού στην αποστολή κατά την άφιξη της στην Κέρκυρα. Δείτε εικόνες.
Η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε στην Κέρκυρα το Σάββατο το απόγευμα, για το κυριακάτικο ματς με την τοπική ομάδα και η υποδοχή που έτυχε από τους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους ήταν...

 κάτι παραπάνω από θερμή.
 Συγκεκριμένα, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας του Πειραιά, συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο και υποδέχτηκαν με συνθήματα και τραγούδι τους παίκτες και τη τεχνική ηγεσία.
Μη ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο νησί του Ιουνίου είναι... κόκκινο, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού. Αυτό αναμένεται να το δούμε και την Κυριακή, όπου πολλοί απ' αυτούς θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας. Δεν έχουν άλλωστε και πολύ συχνά αυτή την ευκαιρία.

Την Κυριακή λοιπόν, είναι σειρά των ποδοσφαιριστών να ανταποδώσουν την αγάπη του κόσμου και να πάρουν τη νίκη, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, θα βρεθούν στο γήπεδο, αλλά και σ' αυτούς που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη τηλεόραση.



 SPORT24.GR