Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΚΕ: ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΕΤΟ


...της Κυριακής λόγω  αδυναμίας  πρόσβασης των καραβιών.
Η προγραμματισμένη εκδήλωση που θα γίνονταν την Κυριακή στο Λαζαρέτο, από την Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και τον Πανελλήνιο Πολιτιστικό Σύλλογο Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος και τη Επιτροπής Ειρήνης, αναβάλλεται λόγω  αδυναμίας  πρόσβασης των καραβιών.
Τα ανοικτού τύπου καράβια (παντόφλες) έχουν δέσει λόγω των προβλημάτων με τον Ρώσικο νηογνώμονα.

ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για το θέμα των γερμανικών χρεών προς την Ελλάδα, έχουν γραφτεί εκατοντάδες άρθρα, έχουν γίνει δικαστικές μάχες και έχουν ακουστεί πολλές απόψεις. Όταν όμως εκφράζεται δημοσίως η άποψη ενός Γερμανού καθηγητή, τότε το θέμα αποκτά άλλη διάσταση!

Ο Albrecht Ritschl είναι Γερμανός καθηγητής Ιστορίας της Οικονομίας.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο -γνωστό για την ανθελληνική στάση του- περιοδικό SPIEGEL αποκαλύπτει ποια είναι η αλήθεια για τις γερμανικές αποζημιώσεις που οφείλονται στην Ελλάδα, ποια είναι η λύση για την επιβίωση της χώρας μας, ενώ προειδοποιεί τους Γερμανούς ότι «αν οι Έλληνες γίνουν επιθετικοί απέναντί στη Γερμανία, θα μας τα πάρουν ΟΛΑ»!
Θα ευχόμουν να διαβαζόταν η συνέντευξή του από τους...

ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!

Μέσα σε 12 χρόνια θα μπορούσε να ξεχρεώσει η Ελλάδα, αν εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα της νότιας Κρήτης. Μεγαλύτερη από την ΑΟΖ Κύπρου-Ισραήλ η συγκεκριμένη έκταση. Τι δείχνουν τα στοιχεία
Ένα ολόκληρο "θησαυρό" κρύβει η θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλέστηκε την Πέμπτη, ο ομότιμος καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος.
Ο κ. Φώσκολος ήταν μεταξύ...

ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!

Ένα όμορφο απόγευμα στο μπαλκόνι τους απόλαυσαν ένας Αυστραλός και η σύντροφός του. Ασήμαντη λεπτομέρεια. Φορούσαν μόνο το άρωμά τους (Vid)

                                                        ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ


show on city balcony by Stefanelonikitelo

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι μιας εταιρίας όταν...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ......

...και τα σώβρακα
Η άποψη ανήκει στον Γερμανό καθηγητή Albrecht Ritsch Wirtschaftshistoriker, δημοσιεύεται στο γνωστό μας Spiegel και καλό θα ήταν τη διαβάσουν πολύ προσεκτικά η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε κι όλοι όσοι έχουν κάνει πειραματόζωο την Ελλάδα!
Το Der Spiegel μας έχει συνηθίσει σε πολύ αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα. Δεν ξέρουμε τι …κρίση έπιασε τους Γερμανούς, αλλά η συνέντευξη του Albrecht Ritsch, Wirtschaftshistoriker (καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) που δημοσιεύει είναι εκπληκτική και πρέπει να τη διαβάσουν πολύ προσεκτικά η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε κι όλοι όσοι έχουν....

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!




Ο γνωστός καθηγητής Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα που οργάνωσε το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο, το σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας. Ο κ. Μητρόπουλος μιλήσε επίσης στις 7.30 το βράδυ στον ίδιο χώρο σε εκδήλωση των εργαζομένων στους ΟΤΑ Κέρκυρας, αναλύοντας τις επιπτώσεις των εργασιακών και ασφαλιστικών αλλαγών. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε ότι η πληρωμή ή μη των ...

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ...

…κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς μισθοδοσίας, των μηνιαίων αποδοχών υπαλλήλων, οι οποίοι εμφάνιζαν χρέη προς το Δημόσιο.


Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από την ΕφορίαΟρισμένες ΔΟΥ, ενεργοποίησαν νόμο που επιτρέπει την κατάσχεση , εξαιτίας των οφειλών προς το Δημόσιο. Οι φορολογούμενοι, όμως, το έμαθαν... τελευταίοι και μάλιστα μπροστά στο ταμείο ή το ΑΤΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Βήμα 99,5", οι συγκεκριμένες ΔΟΥ, κάνουν χρήση διατάξεων του νόμου περί ...

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!

Συμμετοχή σε Ελληνο – Ρωσικό Συνέδριο και συνεδρίαση της Δ.Ε. της ΕΝ.ΠΕ.
Στη Ρόδο μεταβαίνει αύριο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, προκειμένου να παραστεί στην έναρξη Ελληνο – Ρωσικού Συνεδρίου, με θέμα: «Νέοι ορίζοντες για οικονομικές, τουριστικές και εμπορικές σχέσεις, στο πλαίσιο ενίσχυσης της συνεργασίας των δυο λαών», που οργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Μόσχας.

   Στο Συνέδριο αυτό έχει προσκληθεί ο κ. Σπύρου από τον...

ΙΣΡΑΗΛ:ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Επίδειξη ισχύος με «αερομαχίες» μεταξύ Ισραήλ-Τουρκίας 
 Λευκωσία, Κύπρος
Σε μερικές περιπτώσεις τα ισραηλινα μαχητικά φέρονται να προσέγγισαν τις τουρκικές ακτές σε απόσταση 15 μιλίωνΔύο μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ πέταξαν την Τετάρτη κατά μήκος των ακτών της Τουρκίας, στα βόρεια όρια του FIR Λευκωσίας, αγνοώντας επιδεικτικά τις απόπειρες επικοινωνίας του...

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΣΚΡΙΠΕΡΟΥ;

Η παράκαμψη Σκριπερού (Κέρκυρα) θέμα συζήτησης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
 Στον Περιφερειάρχη οι αιρετοί της βόρειας Κέρκυρας, για να μη χαθεί το έργο
 Αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη Β.Δ. Κέρκυρα και τα Διαπόντια Νησιά επισκέφτηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το θέμα της παράκαμψης Σκριπερού, μετά από τη διαπίστωση ότι το έργο ...

ΜΠΑΜΠΗΣ:ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ....

...που δημιουργήθηκαν στην Κέρκυρα με την καθήλωση των πλοίων λόγω της γνωστής ιστορίας με τον Ρωσικό Νηογνώμονα.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Θέμα: Να δοθεί άμεση λύση στα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Κέρκυρα με την καθήλωση των πλοίων λόγω της γνωστής ιστορίας με τον Ρωσικό Νηογνώμονα.


Είναι γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την...

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

...σε συνεργασία για τα έργα του Ε Σ Π Α
Σπ. Σπύρου: Απαιτούνται δράσεις με συγκεκριμένη στόχευση

   Με το Δήμαρχο Κέρκυρας, Γιάννη Τρεπεκλή, είχε σήμερα συνεργασία ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Νήσων, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση των ήδη ενταγμένων στο ΕΣΠΑ έργων και ταυτόχρονα να διερευνήσουν τη δυνατότητα ένταξης νέων, με βάση τις προτάσεις του Δήμου.

   Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ...

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ,Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;


Μας έχουν ζαλίσει τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης για την ανάγκη της συναίνεσης στην οποία πρέπει να συμπράξουν τα δύο μεγάλα κόμματα για να αντιμετωπιστεί το μείζον οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Μια και αναφερθήκαμε σε άλλη ανάρτηση στην περίφημη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, ας δούμε τι συνέβη λίγο πριν την κρίσιμη μάχη, εν μέσω των διχογνωμιών των Ελλήνων στρατηγών για το πως...

ΘΑ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΩΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΔΗΓΟΥΣΕ!

Ο… φιλεύσπλαχνος βασιλιάς Αμπντάλα ακύρωσε την καταδίκη
Θα τη μαστίγωναν επειδή οδηγούσεΟ βασιλιάς Αμπντάλα ακύρωσε την καταδίκη σε μαστίγωμα που είχε επιβληθεί στη Σέιμα Τζαστάνια από τη Σαουδική Αραβία επειδή οδηγούσε, όπως ανακοίνωσε σήμερα μία πριγκίπισσα.

«Δόξα τω Θεώ, η μαστίγωση...

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ


Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση για ολόκληρο το δημόσιο

Περίπου 80.000 υπάλληλοι σε συγκεκριμένα υπουργεία θα δουν μείωση μισθών έως 20%
- Εκτός ενιαίου μισθολογίου περίπου 300.000 υπάλληλοι, σε σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις και γιατροί του ΕΣΥ
- Μόνο 90 φορείς έχουν στείλει στοιχεία για την εφεδρεία - Οι υπόλοιποι 61 αρνούνται
- Φοβούνται μαζικές...

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ....

...έκθεση της Βαρσοβίας

IMG_3195.JPGΠραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία η διεθνής τουριστική έκθεση (TT Warsow 2011).
Η Ελλάδα κρατάει  στις  προτιμήσεις των Πολωνών. Δεύτερη είναι η Ισπανία και ακολουθεί η Ιταλία. Οι  ελληνικοί προορισμοί με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι  η Κρήτη, η Ρόδος και τα...

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ...

                               ...ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ
Το Δικαστικό Συμβούλιο τασσόμενο υπέρ της κρίσης της εισαγγελέως Αθηνάς Θεοδωροπούλου περίπροφυλάκισης του πρώην ισχυρού άνδρα του ποδοσφαίρο ουσιαστικά μέμφεται τον ανακριτή που διαφώνησε με την εισαγγελέα, επισημαίνοντας την αντιφατική κρίση του.
«Ο ίδιος ο 9ος τακτικός ανακριτής πρότεινε...

Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ...ΣΥΓΝΩΜΗΣ

Έχει τη δύναμη ο χρόνος να αμβλύνει τα πάθη; Πόσο απόλυτες είναι οι "αλήθειες" των ιδεολογιών μπροστά στον θάνατο; Μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις με αφορμή την επίσκεψη Βαλέσα στον Γιαρουζέλσκι
Επίσκεψη στον Βόιτσεκ Γιαρουζέλσκι "αιώνιο" εχθρό του και υπεύθυνο για την 11μηνη φυλάκισή του πραγματοποίησε ο συνιδρυτής και πρώην ηγέτης της "Αλληλεγγύης" Λεχ Βαλέσα.
Ο 88χρονος στρατηγός, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βαρσοβίας με καρκίνο και ...

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΙΜΜΗ:ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΩΜΑ....

...σε  αγροτική περιοχή  του Αγ. Νικολάου ενός  άνδρα, σε προχωρημένη σήψη.
Χθες (27-9-2011) το μεσημέρι ανευρέθηκε, σε  αγροτική περιοχή  του Αγ. Νικολάου Λευκίμμης, το πτώμα ενός  άνδρα, σε προχωρημένη σήψη.
 Από την έρευνα που διεξάγεται  το πτώμα φέρεται να ανήκει σε έναν...

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Μήπως ο αείμνηστος Γιώργος Ράλλης που από πλατεία Σαρόκου την είχε αποκαλέσει κάποτε πλατεία Μαρόκου είχε δίκιο;
Με τραύματα στα χέρια και το θώρακα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας αλλοδαπός ο οποίος συμμετείχε σε συμπλοκή χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ στην Πλατεία Σαρόκου μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και τουριστών που...

ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ:TON ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ!

Ενιαίο μισθολόγιο τον Νοέμβριο: Οι αλλαγές Άλλον ένα μήνα αναβολή πήρε το ενιαίο μισθολόγιο αφού ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος είπε χθες ότι αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το σχέδιο που είχε συζητηθεί αρχικώς με την τρόικα, το μισθολόγιο θα...

ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ:ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ....

....Κτίριο Ο.ΚΕ.Σ.Α.!
Παρεμβάσεις Βουλευτών: Αναφορά Άντζελας Γκερέκου,
ΕρώτησηΧαραλάμπους-Μωραϊτη.
Αναμένονται και άλλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες τουautenergos.blogspot.com/, διαφαίνονται διεργασίες για θετικές εξελίξεις στα πλαίσια των οργανωμένων Κερκυραίων στην Αττική.
Μετά την πολύ σοβαρή πρωτοβουλία των ΚερκυραϊκώνΣυλλόγων να καλύψουν το “κενό” συγκροτώντας Επιτροπή καιμε το συντονισμό της να οργανώσουν οι Επτανήσιοι Αττικής τις πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις για την 21 Μάη, νέες πρωτοβουλίες και δράσεις αναδεικνύονται με επίκεντρο το ...

ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΓΙΟΙ ΔΕΚΑ:Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Άγιοι Δέκα
06.00    22° 

BF 3
Ανατολή ηλίου:  06.33 - Δύση ηλίου  18.28

Άγιοι Δέκα - Ο καιρός τώρα
Τετάρτη 28.09 06:00
Αίθριος κατά περιόδους
55% νεφοκάλυψης
21,7°
0 mm Βροχή
ανατολικός ελαφρύ αεράκι - BF 3
Άγιοι Δέκα - Αυριανή πρόγνωση
Πέμπτη 29.09 14:00
Αίθριος
0% νεφοκάλυψης
24,8°
0 mm Βροχή
βορειοδυτικός ασθενής αέρας - BF 2

Άγιοι Δέκα
Ο καιρός για τις επόμενες 5 μέρες

Τετάρτη
02
23°
BF 3
08
21°
BF 3
14
24°
BF 2
20
23°
BF 3
Πέμπτη
02
23°
BF 2
08
22°
BF 2
14
25°
BF 2
20
24°
BF 3
Παρασκευή
02
23°
BF 2
08
22°
BF 3
14
25°
BF 2
20
24°
BF 3
Σάββατο
02
23°
BF 3
08
22°
BF 3
14
24°
BF 2
20
23°
BF 2
Κυριακή
02
23°
BF 2
08
22°
BF 2
14
24°
BF 1
20
24°
BF 2