Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ!

Κέρδισε με  Γκολάρα του Ιωάννου 1-0 τον Ολυμπιακό

Δικαίωμα στην ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία απέκτησε η Κέρκυρα. Η ομάδα του Τίμου Καβακά, στη μεγαλύτερη έκπληξη της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (σ.σ. αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας του Ολυμπιακού από τις 24/1/2010, 0-1 από τον ΠΑΟΚ) και πλέον ελπίζει βάσιμα για παραμονή στα «σαλόνια» της κορυφαίας κατηγορίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ιωάννου στο 80`, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» που παρουσιάστηκαν...
... χωρίς κέφι για ποδόσφαιρο, ο Ορμπάιθ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι στο 75ο λεπτό. Οι Πειραιώτες είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Μέλμπεργκ (18`), Ορμπάιθ (20`) και Μιραλάς (29`) κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο το καταστροφικό παιχνίδι της Κέρκυρας ήταν αυτό που κυριαρχούσε.
 
Στο 60` ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς τον Καζίμ αντί του Φουστέρ, με τον Ολυμπιακό εννέα λεπτά αργότερα να δημιουργεί την πρώτη αξιόλογη φάση. Ο Τζιμπούρ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ανασταστόπουλο, με τον γκολκίπερ να πέφτει στα πόδια του Γαλλοαλγερινού σώζωντας την ομάδα του από βέβαιη. Η πιο μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 75' όταν ο Ορμπάιθ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και ο Μιραλάς που πήρε το «ριμπάουντ» σούταρε άουτ. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, η Κέρκυρα στο 80` έφτασε στο γκολ. 

Οι «κυανέρυθροι» βγήκαν στην κόντρα, εκμεταλλευόμενοι το λάθος του Χολέμπας, με τον Γιάντση να γυρνάει στον Ιωάννου, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1) που ήταν και τελικό εν μέσω αποδοκιμασιών από τους φίλους του Ολυμπιακού.
 
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) 

Κίτρινες κάρτες: Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Γιάντσης, Κοντοδήμος Κόκκινες κάρτες: Κοντοδήμος (95`, δεύτερη κίτρινη) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Μανιάτης, Μοδέστο (72` Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (56` Καζίμ Ρίτσαρντς), Χολέβας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Αμπντούν (75` Μακούν). 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Τίμος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Καλαντζής (80` Λαμπρόπουλος), Μίχος, Αγρίτης (60` Γραμμόζης), Μαΐστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (72` Γιάντσης), Ηλιάδης. 
ΤΙΤΛΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:CORFU NEWS.it
ΚΕΙΜΕΝΑ-ΦΩΤΟ        :ΣΚΑΙ.gr