Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΣΣΙΩΠΗ:ΠΗΡΕ ΘΕΟΔΩΡΕΛΗ ΚΑΙ...

                                 ...και Γυφτοκώστα 

Στην απόκτηση των Λάζαρου Θεοδωρέλη και Νίκου Γυφτοκώστα προχώρησε η
Κασσιώπη.
  
Η ανακοίνωση για τον Θεοδωρέλη:

«Ο Α.Ο. Κασσιώπης γνωστοποιεί τη συμφωνία του για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστήΛάζαρο Θεοδωρέλη.
Αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η άψογη τεχνική κατάρτιση και η πολύ καλή οργάνωση του παιχνιδιού. Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό ότι στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του έχει παίξει σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες, πανηγυρίζοντας μάλιστα με ορισμένες από τις εκάστοτε ομάδες του ανόδους από τη Δ’, τη Γ’ και τη Β’ Εθνική στην αμέσως επόμενη Κατηγορία.
Τη σαιζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε δύο ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο Πρωτάθλημα της Football League: αρχικά στον Πλατανιά Χανίων (13 συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει) και κατόπιν στην Παναχαϊκή (16 συμμετοχές, 1 γκολ).
Ο Λάζαρος Θεοδωρέλης γεννήθηκε στη Δράμα, στις 14/1/1982, και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ. Έχει ύψος 1,85 και βάρος 80 κιλά.
Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Δόξας Δράμας και κάποια στιγμή προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των «μαυραετών», με τους οποίους έπαιξε στη Δ’ Εθνική (κατάκτηση τίτλου) και τη Γ’ Εθνική. Ακολούθως, αγωνίστηκε στην Χαλκίδα (Γ’ Εθνική) και τον Άγιο Δημήτριο (Γ’ Εθνική, άνοδος στη Β’). Κατόπιν, φόρεσε για τέσσερα χρόνια τη φανέά της Καβάλας, επιτυγχάνοντας δύο διαδοχικές ανόδους (από τη Γ’ Εθνική στη Β’ και από τη Β’ Εθνική στη Super League), παίζοντας με τους «Αργοναύτες» για δύο σαιζόν στη μεγάλη Κατηγορία. Την περασμένη περίοδο ξεκίνησε στον Πλατανιά Χανίων (Football League) και εν συνεχεία «μετακόμισε» στην Παναχαϊκή (επίσης στη Football League)».
Η ανακοίνωση για τον Γυφτοκώστα:
«Ο Α.Ο. Κασσιώπης γνωστοποιεί τη συμφωνία του για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστήΝίκο Γυφτοκώστα.
Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο κι εξελίξιμο παίκτη, ο οποίος τη σαιζόν που πέρασε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, με τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 19 συμμετοχές και όντας από τους πρώτους σκόρερ του 5ου Ομίλου.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου κι επειδή χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο πόδια, μπορεί να παίξει είτε ως δεξιός χαφ, είτε ως αριστερός.
Ο Νίκος Γυφτοκώστας είναι γεννημένος στην Άρτα, στις 1/7/1992, και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει ύψος 1,70 και βάρος 67 κιλά.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την παιδική ομάδα της Α.Ε. Ελίνειας Κοζάνης και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Η μέχρι τώρα σταδιοδρομία του έχει ως εξής:
2007-2008: Α.Ε. Ελίνειας (Β’ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
2008-2009: Α.Ε. Ελίνειας (Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
2009-2010: Α.Ε. Ελίνειας (Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
2010-2011: Σκουφάς Κομποτίου (Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Άρτας)
2011-2012: Εθνικός Φιλιππιάδας (Δ’ Εθνική)»