Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΠΑΟ: ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΒΕΛΑΣΚΕΖ


Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής, η πτήση του προσγειώθηκε λίγο μετά τις 7.10μ.μ,.ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες και τα "Πράσινα Νέα" υποδέχτηκαν τον διεθνή άσο από την Βενεζουέλα. 
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε από την Βενεζουέλα με ενδιάμεση στάση στο Παρίσι ενώ στο "Ελ. Βενιζέλος" περίμενε και τον μάνατζερ του ο οποίος ήρθε από την Ρώμη.
Ο διεθνής αμυντικός είχε φέρει μαζί του πέντε βαλίτσες κάτι το οποίο φανερώνει ότι ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας και ότι ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
Ο Βελάσκες έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος και ευδιάθετος ενώ το χαμόγελο δεν έφυγε σε καμία στιγμή από το πρόσωπο του νεαρού αμυντικού.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού από το "Ελ. Βενιζέλος" πήγε και αυτός κατευθείαν στο ξενοδοχείο του καθώς το Σάββατο τον περιμένει δύσκολη μέρα προκειμένου να προλάβει να κάνει όλες τις εξετάσεις και τα εργομετρικά αλλά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Έτσι ώστε να προλάβει την Δευτέρα να αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των πράσινων για την Αυστρία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.
Prasinanea.gr