Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ


Ο Ιλια Ιβιτς, που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από κουβέντα που είχε με τον πρόεδρο, Γιώργο Λυμπερόπουλο, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Κατόπιν πέρασε και ο Βασιλόγιαννης που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Λόγω του προχωρημένου της ώρας, δεν ανακοινώθηκε η μεταγραφή και για λόγους εντυπώσεων αυτό θα συμβεί το Σάββατο, όπου θα αποσαφηνιστεί κιόλας αν ο παίκτης έρχεται δανεικός από τον Ολυμπιακό ή ως ελεύθερος...
Παράλληλα, σε εκκρεμότητα παρέμενε το θέμα της υπογραφής του Παναγιώτη Σταμόγιαννου (περίμενε επίσης την άφιξη του εκπροσώπου του, από την Κύπρο). Με τις πληροφορίες, πάντως, να αναφέρουν πως δεν γεννάται ανησυχία και ο παίκτης θα αποτελέσει κανονικά ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας τη νέα σεζόν.
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, με τον νεοαποκτηθέντα, Τάσο Τσοκάνη, να λαμβάνει μέρος στην προπόνηση, συνεχίστηκε σήμερα (6/7) η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.
Εκ των παικτών του ρόστερ, συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων (Γεωργακόπουλος, Κούδας, Αρμένης, Κρητικός), άπαντες συμμετείχαν κανονικά, εκτός από τον Τάσο Βενέτη, ο οποίος έκανε θεραπεία και του αδειούχου, Χάμπερ.
Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε σταθερά παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Λυμπερόπουλου, περιείχε φυσική κατάσταση, τακτική και εκπαιδευτικό διπλό στο μισό γήπεδο.
sport.gr