Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΠΙΠΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΑΚΕ


«Μύλος» έχουν γίνει οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές με αφορμή τις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς ένθεν κακείθεν ανταλλάσσονται «φιλικές» παραινέσεις, ενώ στην κόντρα έχουν εμπλακεί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Τον τόνο από την πλευρά των «γαλάζιων» βουλευτών δίνουν η Φωτεινή Πιπιλή και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, εκπρόσωποι της λεγόμενης «λαϊκής Δεξιάς».Την εκτίμησή της ότι πολλοί βουλευτές είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την κυβέρνηση και να συγκρουστούν με ακραίους συνδικαλιστές, ακόμα κι αν...
... αυτοί πρόσκεινται στη ΝΔ, εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος, Φωτεινή Πιπιλή.
Η κ. Πιπιλή «φωτογράφισε» τον γραμματέα της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα κ. Κιουτσούκη -την κάλεσε να ασχοληθεί με το... πεντικιούρ- και όσους «γαλάζιους» συνδικαλιστές έχουν σηκώσει τη σημαία του «αντάρτικου». «Ασχολείται με τις τρίχες γενικώς... και φαίνεται πως το όνειρο του κυρίου Κιουτσούκη ήταν να γίνει κομμωτής», απάντησε η κ. Πιπιλή, δίνοντας έναν τόνο γλαφυρότητας στην αντιπαράθεση. Δύο ημέρες πριν και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είχε εξαπολύσει επίθεση σε «κάθε σκοτεινόπουλο ή Φωτόπουλο» στρέφοντας τα πυρά και προς τον γραμματέα της ΔΑΚΕ.
 «Αφού ξεκινούν με σύγκρουση, υπάρχουμε πολλοί βουλευτές -δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος όλων- που είμαστε όντως αποφασισμένοι να στηρίξουμε με νύχια και με δόντια αυτήν την κυβέρνηση για να προχωρήσει», διαμήνυσε η κ. Πιπιλή. Για να απαντήσει ο γραμματέας της ΔΑΚΕ κ. Κιουτσούκης: «Εμείς έχουμε παράλληλη πορεία με τη ΝΔ, δεν έχουμε ταυτόσημη, είμαστε μπροστά και αριστερά από τη ΝΔ».

Πηγή: Έθνος