Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ....

...Αντιρατσιστών
Ένταση μεταξύ Χρυσής Αυγής και Αντιρατσιστών
Επέστρεψαν στην πλατεία του Αγίου Νικολάου οι διαδηλωτές που μετέχουν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.00. 

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα οι διαδηλωτές, βρέθηκαν έξω από το ΑΤ Νίκαιας στην οδό Αμυραδάκη. Περιμετρικά στα στενά της περιοχής βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση. 

Η αντιφασιστική πρωτοβουλία διοργανώθηκε ύστερα από...

... τις απειλές μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών καταστηματαρχών στην περιοχή, στους οποίους και έδωσαν «τελεσίγραφο» να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να φύγουν από την Ελλάδα. 

Μάλιστα οι Χρυσαυγίτες, μέσα από ανακοίνωσή τους που δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο, δηλώνουν έτοιμοι για… μάχη με τους «αναρχομπολσεβίκους» -όπως τους χαρακτηρίζουν- τονίζοντας ότι «έφτασε η μεγάλη στιγμή να δείξουμε τι αξίζουμε και πόσο ενωμένοι είμαστε». 

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε «λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, την Αλβανία, την Αφρική και άλλα σκουπίδια», που -όπως αναφέρεται- «στοιβάχτηκαν στην πατρίδα μας σε συνεργασία με εγχώριους άπλυτους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και άλλων 'προοδευτικών'», 

Μάλιστα, καλώντας τα μέλη της στο αντισυλλαλητήριο οι Χρυσαυγίτες προειδοποιούν: «Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, αυτό δεν θα περάσει, όχι τα γραφεία δεν θα κλείσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουν στα 500 μέτρα δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι κάτω από τα γραφεία μας να βροντοφωνάζουν για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους και εμείς οι νεότεροι ως δύναμη περιφρούρησης, σε συνεργασία με τοπικές από όλη την Αττική να αποτρέψουμε τον εχθρό και να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων της Νικαίας αλλά και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα γίνει στόχος των αναρχομπολσεβίκων». 


Πηγή: protothema.gr