Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Συλλήψεις αλλοδαπών που είχαν οικειοποιηθεί παράνομα οικία στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν χθες (06-07-2012) το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, εννιά αλλοδαποί, διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας από 22 έως 34 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης,  φθοράς ξένης ιδιοκτησίας  και παράνομης παραμονής στη Χώρα.

Διάρρηξη σε βιβλιοπωλείο στην πόλη της Κέρκυρας


Καταγγέλθηκε σήμερα (07.07.2012) το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ότι χθες βραδινές ώρες άγνωστοι δράστες διέρρηξαν  βιβλιοπωλείο στην πόλη της Κέρκυρας αφού και αφαίρεσαν χρήματα.

Καταγγελία για ένοπλη απειλή

Συνελήφθη χθες (06.07.2012) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας 33χρονος Αλβανός κατόπιν καταγγελίας για ένοπλη απειλή σε βάρος 34χρονου ομοεθνή του.

Συλλήψεις ημεδαπών για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν χθες (06.07.2012) το βράδυ στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 49 ετών,  για ηχορύπανση.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Συλλήψεις αλλοδαπών για Άγρα πελατών

Συνελήφθησαν χθες (06.07.2012) το βράδυ στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο υπήκοοι Μεγάλης Βρετανίας ηλικίας 21 και 24 ετών,  για  άγρα πελατών..

Εκτροπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου

Σήμερα (07.07.2012) το πρωί στο Λαγανά Ζακύνθου, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 27χρονος Βρετανός εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Συλλήψεις αλλοδαπών στο Αεροδρόμιο Ζακύνθου  για κατοχή και χρήση παραποιημένων και πλαστών  ταξιδιωτικών εγγράφων


Συνελήφθησαν χθες (06.07.2012), σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στο Αεροδρόμιο Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, δύο υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας 19 και 22 ετών και ένας 27χρονος Ιρανός, για κατοχή και χρήση παραποιημένων και πλαστών  ταξιδιωτικών εγγράφων.

 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό ενός ατόμου

Χθες (06.07.2012) το πρωί στο Νυδρί Λευκάδας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του δικύκλου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, στο Ληξούρι Κεφαλονιάς

Συνελήφθη χθες (06.07.2012) το μεσημέρι, στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, 71χρονος ημεδαπός, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 81χρονου ημεδαπού.