Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ:ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ


Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας των Μπάρκογλου και Αγρίτη, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος της Κέρκυρας. Παρελθόν αποτελεί και ο Οσμάν, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.  
Ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα του ρόστερ στην Κέρκυρα, καθώς επίσημο τέλος μπήκε στην συνεργασία του συλλόγου με τους Μπάρκογλου, Αγρίτη και Οσμάν.
Αρχικά, ο πρόεδρος της Κέρκυρας, Γιώργος Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το διαζύγιο με τους Ανέστη Αγρίτη και ο Γιώργο Μπάρκογλου. Οι Φαίακες δεν κατάφεραν να βρουν χρυσή τομή με τους δύο έμπειρους παίκτες, στους οποίους οφείλονται αρκετά χρήματα και έτσι θα αναγκαστούν να αφήσουν ελεύθερους τους έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Οι δηλώσεις του Λυμπερόπουλου
«Παρά τις καθημερινές προσπάθειες, που κάναμε, εδώ και 15 μέρες με τους δύο παίκτες, παρά τις όλες λογικές που χρησιμοποιήσαμε για να τους επαναφέρουμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει σημείο προσέγγισης, μετά από χθες το βράδυ. Καθένας χαράζει το δρόμο του.
Επί 15 μέρες προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους επαναφέρουμε, αλλά έχουν κάτσει πάνω στις προσφυγές τους και δεν τους νοιάζει. Σίγουρα, είναι δύο έμπειροι παίκτες, που στη φάση στην οποία βρίσκεται η ομάδα θα τη βοηθούσαν. Μια ομάδα, όμως, δε σταματά σε έναν, δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές. Αλλά στηρίζεται στη συλλογική δουλειά, στην οποία και στοχεύουμε».
Μόλις λίγη ώρα αργότερα, ήταν η σειρά του Αμπντούλ Οσμάν να αντικρίσει την πόρτα της εξόδου, καθώς με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως ο Αγγλογκανέζο ποδοσφαιριστής δεν θα παραμείνει στην ομάδα, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.
Η ανακοίνωση της Κέρκυρας
«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμπντούλ Οσμάν. Η κερκυραϊκή ΠΑΕ ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
GAZZETTA.GR