Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ !

«Δεν ήταν μετεωρολογικό μπαλόνι. Ήταν ένα αεροσκάφος το οποίο σίγουρα δεν προερχόταν από αυτόν τον πλανήτη»…

«Ναι, ήταν εξωγήινοι»Ο Τσέις Μπράντον ήταν πράκτορας της CIA επί 35 χρόνια και πλέον έχοντας αποστρατεύει μίλησε για το περιστατικό του Ρόσγουελ, σήμερα που συμπληρώνονται 65 χρόνια από την ημέρα του γεγονότος. 

Ο Μπράντον υπήρξε επικεφαλής σε τμήμα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και πλέον μετά από χρόνια που έχει απομακρυνθεί...


... από την ενεργό δράση, έχει συγγράψει αρκετά βιβλία τα οποία αφορούν την ζωή εκτός Γης. Το περίφημο περιστατικό του Ρόσγουελ είναι γνωστό, αλλά ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη. 

Οι μαρτυρίες του Τσέις Μπράντον, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Huffington Post μετέφερε τις δικές του πληροφορίες, κάνοντας λόγο –ουσιαστικά- για απόκρυψη της αλήθειας από τις αμερικανικές αρχές! 
sporfm
Ο πρώην πράκτορας της CIA επικαλείται το περιεχόμενο ενός κουτιού, το οποίο περιέχει στοιχεία – ευρήματα από το Ροσγουελ και ήταν ικανό να κάμψουν όσες αναστολές κι αν είχε για το ποια είναι –τελικά- η πραγματικότητα. 

«Υπάρχουν κάποια έγγραφα… Και φωτογραφίες. Αυτό μόνο μπορώ να πω για το περιεχόμενό του. Όμως ήταν για εμένα συγκλονιστικά αποδεικτικά στοιχεία, πως όλα όσα ήξερα ή πίστευα έγιναν στην πραγματικότητα. Ναι πραγματικά έγινε»!