Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΙΣΤΑ ΦΟΝΤΕ ΚΑΙ...

...Μπρούνο Φορναρόλι
Το όνομα του Ουρουγουανού Μπρούνο Φορναρόλι και του Πορτογάλου Ρουί Φόντε βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του επιθετικού σύμφωνα με δημοσιεύματα.


Συγκεκριμένα, στον Παναθηναϊκό έχουν καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις επιθετικών εκ των οποίων θα αποκτηθεί ο ένας. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα στο Τριφύλλι έχουν στη λίστα τους τους Μπρούνο Φορμαρόλι και Ρουί Φόντε ενώ το όνομα του τρίτου στράικερ...
... παραμένει άγνωστο.
Παραλίγο... Βολιώτης
Ο Μπρούνο Φορναρόλι είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην Σαμπντόρια. Πέρυσι αγωνίστηκε γύρισε πίσω στην πατρίδα του για να αγωνιστεί ως δανεικός στην Νασιονάλ του Μοντεβίδεο. Αυτός, πάντως, δεν είναι ο μοναδικός του δανεισμός διότι τα τελευταία τρία χρόνια, οι Ιταλοί προτιμούν να του δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστεί παρά να μείνει στην Γένοβα και να μην βλέπει τα ματς είτε από τον πάγκο είτε από την εξέδρα.
Την περασμένη χρονιά, και πριν πάει στην Νασιονάλ, βρέθηκε μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου, λίγο πριν η ομάδα της Μαγνησίας αντιμετωπίσει τον υποβιβασμό για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.
 


Πατριωτάκι του Φερέιρα
Ο έτερος επιθετικός που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Φερέιρα είναι ο Ρουί Φόντε. Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό της Εσπανιόλ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας. Αν και μικρός στην ηλικία ο Φόντε έχει προλάβει να φορέσει ήδη τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και της Άρσεναλ. 
 prasinanea.gr