Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ


Απαντά σε δημοσιεύματα, τα οποία χαρακτηρίζει το γραφείο του «κατασκευασμένα».

Απαντήσεις σε τρία δημοσιεύματα δόθηκαν από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, δημοσιεύματα τα οποία χαρακτηρίζονται κατασκευασμένα.
Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η ανακοίνωση του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, η οποία τον εμφάνισε ως επίδοξο αγοραστή εξοχικού στη Σκιάθο.
Στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Παπανδρέου τονίζεται ότι πρόκειται...

... και για «αθλιότητα», αλλά και για «απύθμενο θράσος», των υπεύθυνων αλλά και των συντακτών της εφημερίδας, οι οποίοι εντάσσονται στην χορεία εκείνων που κατασκευάζουν ειδήσεις για τον κ. Παπανδρέου, διότι «προφανώς έχουν τους λόγους τους».
Τα γραφείο του πρώην πρωθυπουργού αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ημέρες ο πρώην εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
Το γραφείο του κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για «μια σκόπιμη από κάθε άποψη παραπληροφόρηση και παραπλάνηση με κοινή βάση την αθλιότητα». Τονίζει επίσης ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία του κ. Παπανδρέου με τον κ. Ρουμελιώτη, ούτε απευθείας ούτε με κάποιο ενδιάμεσο.
Το γραφείο του κ. Παπανδρέου καλεί τους εμπνευστές παρόμοιων δημοσιευμάτων «να απευθυνθούν στον σημερινό πρωθυπουργό, που και αυτός τώρα πια είναι υποχρεωμένος να διαχειρίζεται τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Καραμανλή», ενώ και στην εφημερίδα καταλογίζεται ότι «ειδικεύεται σε πάσης φύσεως κατασκευές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου».
Σχετικά εξάλλου με δημοσιεύματα περί μετακίνησης του πρώην πρωθυπουργού με πλοίο στο Αιγαίο, χωρίς εισιτήριο, από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού αναφερόταν ότι «τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα».
Πηγή: ΑΜΠΕ