Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ !


Παίκτης της Έβερτον θα πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Μιραλάς. Μπορεί το όνομα του Βέλγου στράικερ να είχε γραφτεί στα ρεπορτάζ της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ όμως οι “εφοπλιστές” κέρδισαν την “μάχη” για την απόκτηση του και τον περιμένουν την Πέμπτη στο Λίβερπουλ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μιραλάς βρίσκεται στην πατρίδα του για το φιλικό παιχνίδι του Βελγίου με την Ολλανδία και αναμένεται το πρωί της Πέμπτης στην Αγγλία.

Όπως αναφέρει η εγκυρότατη βρετανική ιστοσελίδα “Sky Sports” το συμβόλαιο του Μιραλάς με την Έβερτον θα είναι τετραετές, ενώ...

... ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό λίγο κάτω από την ρήτρα του παίκτη (8 εκατ. ευρώ).

Η πώληση του Μιραλάς 10 μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, αναγκάζει τους Πειραιώτες να αλλάξουν άρδην τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό αφού αποχωρεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο -κατά γενική ομολογία- καλύτερος παίκτης της.

Με το χρόνο να πιέζει καλούνται να αντικαταστήσουν τον Μιραλάς και αναμένεται να επανέλθει στο προσκήνιο το όνομα του Μπαρμπόσα της Μπράγκα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιραλάς αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από την Σεντ Ετιέν αντί 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ σε 52 εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε 34 γκολ.!

Νewsit.gr