Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟ:ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΑ...

                                   …χάπια σου και ύπνο..."
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στην επίθεση του Γιάννη Αλαφούζου μέσω SMS που έγραφε μεταξύ άλλων: "Γιαννάκη πάρε τα χάπια σου...". Διαβάστε αναλυτικά...
                                                      ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ....
CORFU NEWS: Γιατί ρε Γιαννάκη εγκληματείς κατά της Αγελάδας;
Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ή αν θέλετε καλύτερα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Οι δύο επιχειρηματίες είναι πλέον αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο, αφού ο μεν Μαρινάκης είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο δε Αλαφούζος, είναι πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και έχουν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση.
Ένα tweet του Γιάννη Αλαφούζου περί θυγατρικών ομάδων και αναξιοπιστίας του πρωταθλήματος λόγω των δανεισμών παικτών του Ολυμπιακού σε άλλους συλλόγους, προκάλεσε την οργή τόσο των Πειραιωτών, όσο και των υπόλοιπων ομάδων.
Αφορμή για το tweet του προέδρου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ήταν ο δανεισμός του Σουμπίνιο  στον Ατρόμητο και ακολούθησε η απάντηση των δύο πλευρών. Η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στον Γιάννη Αλαφούζο μέσω SMS.
"Γιαννάκη πάρε τα χάπια σου γρήγορα ...
...και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς...!", ανέφερε το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού στον Γιάννη Αλαφούζο και... ο πόλεμος συνεχίζεται.
Στον Πειραιά πάντως είναι σαφώς ενοχλημένοι, αλλά έλεγαν πως: "δεν θα ασχοληθούμε με τον κ.Αλαφούζο που προφανέστατα δεν είχε καθαρό μυαλό όταν έγραψε ότι έγραψε στο twitter. Κάποια στιγμή πάντως πρέπει να μάθει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου για να μην εκτίθεται...".

Sport24.gr