Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ "ΙΜΙΑ" ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΜΙΩΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ! [VIDEO]

Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΜΙΩΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ! [VIDEO]Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας - Αλβανίας, συγκεκριμένα στα στενά της Κέρκυρας, απέναντι από τους Αγ. Σαράντα.

Ο ακραίος εθνικιστής υγέτης της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Kreshnik Spahiu, μαζί με στελέχη και ακτιβιστές της οργάνωσης, επάνδρωσαν καράβι και "χάραξαν" εκ νέου τα Ελληνοαλβανικά σύνορα με μια λωρίδα στα εθνικά τους χρώματα. Οι οργανωτές είχαν πρόθεση να προσεγγίσουν πράγματι την ιδεατή συνοριακή γραμμή, αλλά τους απαγορεύτηκε η πρόσβαση από την Αλβανική αστυνομία. 

 Όπως δήλωσε ο ανθέλληνας Kreshnik Spahiu: Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία βρίσκεται σήμερα εδώ για να εφαρμόσει την απόφαση...

... του Αλβανικού Συνταγματικού δικαστηρίου (που ακύρωσαν τη συμφωνία της Ελληνοαλβανικής ΑΟΖ). Τοποθετώντας το σύνορο εκεί όπου πρέπει να είναι. Το παζάρι του Πρωθυπουργού Μπερίσα με τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορεί να αλλάξει τα εκατοντάδες χιλιόμετρα συνόρου των Αλβανών στο Ιόνιο. Δηλώνουμε ότι δεν υπάρχει Αλβανός, έστω και αν αυτός είναι ο πρωθυπουργός, που θα μεταβάλει τα σύνορα των Αλβανών και θα πουλήσει τα εδάφη μας.
Λόγω της απαγόρευσης, οι "ακτιβιστές" της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, τοποθέτησαν συμβολικά μια κόκκινη λωρίδα, με τη βοήθεια μερικών τζετ-σκι. Φυσικά, τα οχήματα των Αλβανών εθνικιστών ήταν στολισμένα πατόκορφα με Αλβανικές σημαίες. Αν υπήρχε κάποια βραχονησίδα στο ενδιάμεσο, είναι σίγουρο ότι οι Ερυθρόμαυροι εθνικιστές δεν θα δίσταζαν ούτε στιγμή να υποστείλουν τη σημαία μας. Η σημερινή πρόκληση έχει έντονο άρωμα Ιμίων, από μια οργάνωση που φημολογείται έντονα ότι χρηματοδοτείται από το Τουρκικό κράτος. 

VIDEO
http://borioipirotika.blogspot.gr/2012/08/video.html