Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΧΙΑ ;


Πώς καταντήσαμε, λοχία;
Όλα μπορούσε να τα περιμένει κανείς στην ΑΕΚ, όχι μόνο την τωρινή, δύσκολη εποχή, αλλά και σε παλιότερες, με καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Αυτό που συμβαίνει τώρα, όμως, δεν το χωράει ο νους...

Περίμενε ποτέ κανείς ότι θα έφτανε προπονητής της ΑΕΚ στη θέση να ...παρακαλάει να μείνει στην ομάδα ο Ρότζερ Γκερέιρο; Μιλάμε για την απόλυτη παράκρουση, κι όμως εκεί έχει φτάσει ο φουκαράς ο Βλάχος.
Ο προπονητής της ΑΕΚ πρόσφατα, μετά από ένα φιλικό στην Αγγλία, "κλαιγόταν" δημοσίως που τραυματίστηκε ο Βραζιλιάνος, ενώ όπως μαθαίνουμε τώρα, εύχεται να μη βρει ομάδα ο -πολιτογραφημένος Πολωνός- Βραζιλιάνος, ώστε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ένωση!
Προσέξτε τώρα τι γίνεται, δηλαδή. Στην ΑΕΚ παρακαλάνε εδώ και 2,5 χρόνια να ξεφορτωθούν τον Γκερέιρο και το συμβόλαιό του, επειδή ο Βραζιλιάνος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και αποδείχθηκε "παλτό", όπως επιμένουν ακόμα και τώρα να τον χαρακτηρίζουν, όχι μόνο οι οπαδοί, αλλά και στελέχη της ίδιας της διοίκησης της ομάδας. Κι αυτός επέμενε όλο αυτό το διάστημα να πατάει πάνω στο συμβόλαιό του και να μην κουνάει ρούπι.
Τώρα που αποφάσισε αυτός να "ψαχτεί" μπας και βρει κανένα συμβολαιάκι στα 30 του χρόνια, τώρα στην ΑΕΚ υπάρχουν άνθρωποι που τον βλέπουν ως "καλή λύση". Ρε πού κατάντησε η φουκαριάρα η ΑΕΚ...
sportdog.gr