Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ;


Θα χρεωθεί κανένας την ντροπή;
Εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με τον Καραγκούνη. Από την πρώτη στιγμή γράψαμε, άλλωστε, ότι το θέμα έπρεπε να ξεκαθαρίσει άμεσα και όχι να σέρνεται λες και είναι κανένα παικτάκι της σειράς.
 Πολλοί λένε ότι είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό να αφήνει την πιο εμβληματική μορφή του τα τελευταία χρόνια να αποχωρήσει με αυτό τον τρόπο από την ομάδα. Εμείς θα πούμε ότι είναι μεγαλύτερη ντροπή η προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης να μαζέψει το θέμα.
Βγαίνει η ΠΑΕ λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Κάρα και αφού διαψεύδει τον παίκτη για τα όσα είπε, τονίζει ότι ...
...είναι ανοιχτή σε νέα συζήτηση μαζί του! Παράλληλα, βγαίνει από το ρεπορτάζ ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου προσπάθησε να ρίξει γέφυρες προς τον παίκτη για να τον πείσει να αλλάξει την απόφασή του.
Έλεος! Για τον Καραγκούνη μιλάμε! Τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας. Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται με τόσο ερασιτεχνικές κινήσεις;
Ο Αλαφούζος σε κάθε τιτίβισμά του έλεγε ότι ο Κάρα πρέπει να μείνει στην ομάδα. Γιατί τότε δεν μένει;
Η ΠΑΕ έβγαζε προς τα έξω πριν λίγες μέρες ότι το θέμα είναι οικονομικό, αλλά ο παίκτης δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν έχει γίνει ούτε μία κουβέντα για λεφτά! Μας δουλεύουν;
Αλλά μόνο ο σκύλος βγήκε κι έγραψε ότι δεν τίθεται θέμα χρημάτων για τον Κάρα τονίζοντας ότι θα έπαιζε και τσάμπα στον Παναθηναϊκό. Αρκεί να έπαιζε…
Ας γίνει στην τελική μια συνάντηση του Καραγκούνη με τον Φερέιρα, να του πει ο Πορτογάλος τις προθέσεις του και αν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά και να τελειώνει το θέμα. Να δει ο παίκτης τι θα κάνει στην καριέρα του και να μη διασύρεται άλλο ο σύλλογος απαξιώνοντας έναν τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή.
Στο κάτω κάτω ας χρεωθεί ο Πορτογάλος το γεγονός ότι θα στερήσει από τη σημαία της ομάδας τη δυνατότητα κλείσει την καριέρα του στο σύλλογο που ανδρώθηκε, αγάπησε και πρόσφερε τα μέγιστα.
Ούτε επικοινωνιακά κόλπα, ούτε τίποτα. Δεν αξίζουν στον Παναθηναϊκό και στον ίδιο τον Καραγκούνη. Έτσι ο κόσμος θα κρίνει και η ιστορία θα γράψει. Τέλος!
SPORTDOG.GR