Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Γ ΤΡΕΠΕΚΛΗ

Σοκ για τον Δήμαρχο Κέρκυρας

Έφυγε από τη ζωή η μάννα του Γιάννη Τρεπεκλή σε ηλικία 86 ετών 
 Η κηδεία θα γίνει αύριο 1 Απριλίου στο Βασιλικό Ευβοίας στις 11 το πρωί όπου πρόκειται να παρευρεθούν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι Κερκυραίοι 
Το CORFU NEWS.it,ο Νikola Souris,καθώς και οι συνεργάτες του εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη στην οικογένεια του Γιάννη  Τρεπεκλή.

ΚΕΡΚΥΡΑ:Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΙΝ

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων χθες στη Λευκάδα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ι.Ν..JPG  Για δεύτερη μέρα συνεδριάζει σήμερα, στη Λευκάδα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.
   Στο πλαίσιο των επερωτήσεων που είχαν κατατεθεί, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, απάντησε στην επερώτηση του Θόδωρου Γιαλιατσάτου, επικεφαλής της «ΑΝΑΣΑ», αναφορικά με την ΕΤΙΝ.

Η επερώτηση του Θόδωρου Γαλιατσάτου

   Έχοντας υπ’ όψιν τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης τύπου που δώσατε στα τοπικά ΜΜΕ της Λευκάδας, με τη ευκαιρία της εκεί επίσκεψής σας στο πλαίσιο σύσκεψης για τον τουρισμό, και επειδή τα λεχθέντα προκαλούν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΤΙΝ, για τη χρησιμότητά της, τη σχέση κόστους οφέλους και το μέλλον της ΕΠΕΡΩΤΑΣΘΕ για τα εξής:
   Α) Γιατί το γραφείο της ΕΤΙΝ στην Λευκάδα παραμένει συνεχώς κλειστό;
   Β) Ποιος ο ρόλος του Διευθύνοντος  Συμβούλου της ΕΤΙΝ και ποιες υπηρεσίες έχει προσφέρει μέχρι σήμερα;
   Γ) Ποιο είναι το λειτουργικό κόστος της ΕΤΙΝ; Ποιο αμείβονται και με ποια ποσά μηνιαίως και από πού καταβάλλονται οι οποιεσδήποτε δαπάνες;
   Δ) Προτίθεσθε να μεταφέρετε την έδρα την ΕΤΙΝ στην Κέρκυρα;
    Ε) Το Δ.Σ. της ΕΤΙΝ στηρίζεται στην Γ.Σ. των μετόχων της εταιρίας που διεξήχθη στην Κέρκυρα του Ιονίου του 2011;

ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΩΝ 640 ΕΚ $

Από το http://skopelos-news.blogspot.com/ 
Έλληνας σουβλατζής από την Σκόπελο ο τυχερός των 640 εκ. δολαρίων...

 
Πριν λίγο λάβαμε email από Σκοπελίτη φιλο του skopelosnews και προσωπικό μας γνωστό. Ποσό ρεκόρ μοίρασε το αμερικανικό λότο Mega Millions. Οι τυχεροί αριθμοί και ο Έλληνας νικητής ο όποιος κατάγεται από την Σκόπελο και επικοινώνησε με...
 το skopelos news μας ζήτησε να μην αναφέρουμε ακόμη το όνομα του. Μας είπε θα βοηθήσει την Σκόπελο επισκευάζοντας τους αγροτικούς δρόμους και πρώτα τον δρόμο για Μόρτιρο όπου έχει καλυβάκι.
Οι τυχεροί αριθμοί (2, 4, 23, 38, 46 και ο συμπληρωματικός αριθμός 23) ανακοινώθηκαν αργά χθες στις 23:00 τοπική ώρα.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΝΙΑ

Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Μπανιά
Αθήνα

Από την πολιτική κηδεία του Γιάννη ΜπανιάΤραγουδώντας την Κομμουνιστική Διεθνή, με συνοδεία βιολιού, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό ηγέτη της Ανανεωτικής Αριστεράς Γιάννη Μπανιά εκατοντάδες φίλοι και συναγωνιστές του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. 

Στην πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπανιά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια την περασμένη Πέμπτη, παραβρέθηκε ¨...

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ:ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ....

                  οικονομικά του Απριλίου!


Ο Απρίλιος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 9...

 Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Απρίλιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 9 και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα είναι: 1+2+9=12 Αναγάγουμε τον αριθμό 12 σε μονοψήφιο 1+2=3 και καταλήγουμε στο 3 που είναι ο προσωπικός σας μήνας.


Για τον μήνα Απρίλιο:

ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Ακριβότερα τα ακτοπλοϊκά, μειωμένη η κίνηση


Στην δυσμενή οικονομική κατάσταση της αγοράς με την περιορισμένη καταναλωτική κίνηση έρχονται να προστεθούν οι αυξήσεις έως και κατά 6% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η Απριλίου επιβαρύνοντας όσους θελήσουν να περάσουν το Πάσχα στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ωστόσο, σε σύγκριση με το περσινό Πάσχα, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ;


Κατά ασφαλείς πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν να έλθει ο Βλαντιμήρ Πούτιν στην Ελλάδα το Πάσχα. Λέγεται ότι θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος. Είναι άγνωστο εάν η επίσκεψή του θα έχει...

ΑΝΟΙΓΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Αν και ανεπίσημα, τα κόμματα πλέον έχουν μπει για τα καλά σε κλίμα προεκλογικής περιόδου και αναζητούν κοινωνικές συμμαχίες που έχουν χάσει από τις εκλογές του 2009 και μετά.

Την αρχή την κάνει το ΠΑΣΟΚ και την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα έρθει σε επαφή με κοινωνικές ομάδες και φορείς εν όψει των εθνικών εκλογών.
Έτσι την Τρίτη πρόκειται να έχει συνάντηση με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης απ’ όλη την Ελλάδα. Οι αιρετοί άρχοντες των Δήμων και τον Περιφερειών θα έχουν την ευκαιρία να ...

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE

Η Δημοσκόπηση Public Issue: Επτά κόμματα στη Βουλή

Αποκαλυπτική του ρευστού πολιτικού σκηνικού εν όψει της διεξαγωγής των εκλογών είναι νέα δημοσκόπηση της  Public Issue που θα δημοσιευτεί στην Καθημερινή της Κυριακής και αναδημοσιεύεται στο Σαββατιάτικο τύπο, με τη ΝΔ να διατηρεί το προβάδισμα της έναντι των άλλων, παρουσιάζοντας ωστόσο μικρή πτώση. 


Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να...

2679 ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

Ρεπορτάζ : Μαρία Ψαρά (από το Έθνος) 
Συνεχίστηκαν και χθες με αμείωτη ένταση οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών, του παραεμπορίου και της παράνομης διαμονής μεταναστών. Προσήχθησαν 1.226 άτομα. Η γαλανόλευκη...
που κυματίζει στον ελληνικό ουρανό και το στιχάκι του Μανώλη Ρασούλη «Αχ Ελλάδα, σ' αγαπώ» στην αφίσα του πολυκαταστήματος στην Ομόνοια μοιάζει ειρωνική για τους μετανάστες που μόλις έχουν «πέσει» σε μπλόκο της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί τούς ζητούν τα χαρτιά τους κι όταν εκείνοι λένε πως δεν τα έχουν πάνω τους, οδηγούνται στο...

FACEBOOK ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Οι Έλληνες έχουμε πλέον το δικό μας facebook!
Facebook αλά ελληνικά! Το παγκόσμιο κίνημα «We are all Greeks» επεκτάθηκε και στο διαδίκτυο χάρη σε μία ομάδα ομογενών επιχειρηματιών, οι οποίοι δημιούργησαν το facebook αλά ελληνικά.
Στην ιστοσελίδα Greek-smile.com μπορούν να γίνουν μέλη όσοι είναι ή και αισθάνονται Έλληνες. Εμπνευστές και δημιουργοί της είναι οι Ελληνοαμερικανοί Ted Manatos και Jerry Papas από τη Νέα Υόρκη, ο Φοίβος Μορίδης και o Sav Kiriakides από το Λονδίνο και ο Paul Makris από την Μελβούρνη. Ο κ.Μορίδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του newsbomb για αυτό το εγχείρημα, που έχει ως στόχο την προβολή της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και τη δημιουργία ενός φιλελληνικού κλίματος διεθνώς.
 Το Greek Smile ξεκίνησε την πιλοτική του λειτουργία ανήμερα της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που προσωρινά «έριξε» το σύστημα! Περισσότεροι από 25.000 Έλληνες έγιναν μέλη, μεταξύ των οποίων αρκετοί επώνυμοι, όπως η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, η παρουσιάστριαΝικολέττα Ράλλη, ο επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου της Easy jet και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια κοσμημάτων Ανθή Ζαχαράκη.

Ο κ.Φοίβος Μορίδης μας ξενάγησε στο Greek Smile, το οποίο είναι απλό, εύχρηστο, παρά τις αρκετές καινοτομίες του σε σύγκριση με το facebook. Τα μέλη μπορούν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους, να βρίσκουν τους φίλους τους, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα διαφημίζονται ελληνικές επιχειρήσεις.
Μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει η πλήρης και ολοκληρωμένη λειτουργία του Greek Smile. Το Μνημόνιο μπορεί να έσβησε από τα πρόσωπά μας το χαμόγελο, όμως οι Έλληνες «Ζούκερμπεργκ» φιλοδοξούν να το επαναφέρουν μέσα από τον κυβερνοχώρο και να δείξουν σε όλο τον κόσμο την «χαμογελαστή» Ελλάδα.
Πηγή:Newsbomb.gr.




KEΡΚΥΡΑ-MEΣΟΓΓΗ:ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ...

…παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και απειλή.
Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και απειλή.

Συνελήφθη χθες (29-03-2012) το απόγευμα στη Μεσογγή Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων Κέρκυρας, 66χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και απειλή.
Ειδικότερα, αρχικά καταγγέλθηκε ότι ο 66χρονος ...

ΜΕ ΛΕΝΕ..."ΟΡΥΚΤΕΡΟΠΟΥ"


Σώμα ποντικού, ουρά καγκουρό, αυτιά λαγού και μύτη γουρουνιού
Με λένε... «ορυκτερόπου»Γεννημένος σε ζωολογικό πάρκο της Φλόριντα, απολαμβάνει τη φροντίδα των επιστατών που τον προσέχουν και τον ταϊζουν με αγάπη. Μοιάζει με μηρμυγκοφάγο αλλά δεν είναι ακριβώς αν και ανήκει στην οικογένειά τους. Και από τα πιο άσχημα ζωάκια που έχουμε δει! 

Σήμερα υπάρχουν μόλις 40 του είδους του σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και έτσι τον φυλάνε ως κόρη οφθαλμού. Λέγεται...

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ "ΘΡΙΛΕΡ" ΤΟΥ ΤΑΞΙ

Οι συντελεστές έκδοσης νέων αδειών θα αλλάζουν κάθε δύο έτη - To Yπουργείο Υποδομών «προστατεύει» τα βυτιοφόρα για 10 χρόνια
Τα ειδικής μίσθωσης ταξί θα είναι τουλάχιστον έξι θέσεωνΔέκα μήνες μετά το σχέδιο προεδρικού διατάγματος του κ. Δ. Ρέππα και εννέα από την μεγάλη ανατροπή του κ. Ι. Ραγκούση, η υπόθεση της «απελευθέρωσης» του ταξί ολοκληρώνεται πια από τον νυν υπουργό Υποδομών, κ. Μ. Βορίδη, με το σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε την Παρασκευή από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Ο κ. Βορίδης, καταθέτοντας βελτιώσεις, αλλά και ...

ΚΕΡΚΥΡΑ:Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!


Κέρκυρα
08.00    14° 

BF 3
Ανατολή ηλίου:  06.25 - Δύση ηλίου  19.03

Κέρκυρα - Ο καιρός τώρα
Σάββατο 31.03 08:00
Ηλιοφάνεια κατά περιόδους
43% νεφοκάλυψης
13,6°
0,2 mm Βροχή
νοτιοανατολικός ελαφρύ αεράκι - BF 3
Κέρκυρα - Αυριανή πρόγνωση
Κυριακή 01.04 14:00
Ηλιοφάνεια κατά περιόδους
46% νεφοκάλυψης
18,2°
0,1 mm Βροχή
νότιος ήπιο αεράκι - BF 4

Κέρκυρα
Ο καιρός για τις επόμενες 5 μέρες

Σάββατο
02
11°
BF 2
08
BF 3
14
18°
BF 3
20
16°
BF 3
Κυριακή
02
11°
BF 3
08
13°
BF 4
14
18°
BF 4
20
18°
BF 2
Δευτέρα
02
14°
BF 2
08
13°
BF 2
14
16°
BF 3
20
16°
BF 2
Τρίτη
02
15°
BF 3
08
15°
BF 3
14
17°
BF 3
20
17°
BF 1
Τετάρτη
02
17°
BF 3
08
17°
BF 3
14
18°
BF 4
20
18°
BF 2
ΔΕΛΤΙΟΚΑΙΡΟΥ.GR