Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο JAMES BOND !

Ο βρετανός ηθοποιός Daniel Craig, που ενσαρκώνει τον διάσημο υπερπράκτορα James Bond, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για την παρουσίαση της νέας ταινίας του πράκτορα 007.

Ο Daniel Craig, πλαισιωμένος από τις ηθοποιούς Naomie Harris και Berenice Marlohe, που στη νέα ταινία James Bond, που φέρει τον τίτλο Skyfall ενσαρκώνουν τα κορίτσια του γοητευτικού πράκτορα, πόζαραν για τους φωτογράφους στο παλάτι Ciragan Palace, της Κωνσταντινούπολης. Μαζί τους στην φωτογράφιση ήταν και ο σουηδός ηθοποιός Ola Rapace, που επίσης συμμετέχει στην ταινία.
Ορισμένα από τα γυρίσματα της ταινίας Skyfall, πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία, και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του φιλμ, Sam Mendes, η 50η επέτειος των περιπετειών του πράκτορα 007 ήταν μια μοναδική ευκαιρία για να...

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.....

….ενημερώνει  τα μέλη και τους φίλους της 

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της ''ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ''  ότι κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ εσφαλμένη πληροφόρηση, η οποία αναφέρει  προγραμματισμένη εκδήλωση από την Ε.Ε.Ε., με τίτλο «Επτανησιακό Τουριστικό Πανόραμα», τις ημερομηνίες 27 έως 29 Απριλίου στο προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε., έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για...

ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ....


           …Δημοτικών Υπαλλήλων!

Φωτογραφία για Σάρωσε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές των δημοτικών υπαλλήλωνΔεν πτοούνται με τίποτε οι δημόσιοι -διορισμένοι υπάλληλοι! Επιμένουν μετά μανίας Πασοκικά!

Αν ψήφιζαν στις εκλογές μόνο  οι δημόσιοι υπάλληλοι, το ΠΑΣΟΚ θα είχε 250 βουλευτές και θα κυβερνούσε 3.000 χρόνια!

Όπως σε ολόκληρο το δημόσιο, έτσι και στις εκλογές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, θριάμβευσε το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ανέβασε τα ποσοστά του και πήρε ποσοστό μεγαλύτερο κατά 250% από τη ΔΑΚΕ ! Ή αν θέλετε: ΠΑΣΚΕ 51,10% - ΔΑΚΕ 20,48%.
Από taxalia.blogspot.com

Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ

και η κινδυνολογία της καταστροφής
Σε φυσικές καταστροφές και κοινωνικές εξεγέρσεις, μπορεί να οδηγήσει η 6η Μαϊου, δηλαδή η ημέρα των εκλογών, λόγω «σούπερ» Σελήνης και πανσελήνου!

Η «σούπερ» σελήνη και η πανσέληνος της 6ης Μαϊου, και ο μύθος της κινδυνολογίας από τον Δ. Σιμόπουλο
Το φαινόμενο αυτό, που θα εκδηλωθεί το βράδυ των εκλογών θεωρείται από τα πιο ισχυρά των τελευταίων ετών, σύμφωνα με τον Διονύση Σιμόπουλου, διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, διεθνούς φήμης φυσικού και αρθρογράφου της εφημερίδας «Έθνος». Όπως αναφέρει ο ίδιος, η «σούπερ σελήνη», έχει «διαχρονικά έχει συνδυαστεί με φυσικές καταστροφές αλλά και...

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ START...

                           …. στις 11 το βράδυ!

Κέρκυρα,

Στις 11 το βράδυ απόψε θα βρεθεί απέναντι στην δημοσιογραφική ομάδα του start tv η βουλευτής του  ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και πρώην Υπουργός Τουρισμού  και Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας  η Άντζελα Γκερέκου θα κάνει απολογισμό  του έργου της ενώπιον του Κερκυραϊκού λαού σε μια συνέντευξη  εφ όλης της ύλης με πλούσιο ενδιαφέρον



ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΟΝ... ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ




Τα «άκουσε» στην… κυριολεξία ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος από μια ομάδα ατόμων, η οποία βρήκε ένα προτότυπο και αυθόρμητο τρόπο να διαμαρτυρηθεί. 

Μια παρέα νεαρών όπου διασκέδαζε σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, αντιλήφθηκε ότι...
βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον υπουργό. Έτσι, αποφάσισαν να του πούν ένα… τραγουδάκι.

Από το tsantiri

79ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ

Συμπληρώνονται σήμερα 79 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καβάφη, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποιητές που άφησε πίσω του λαμπρό έργο.(BINTEO)
ΒΙΝΤΕΟ: 79 χρόνια από τον θάνατο του ΚαβάφηΗ ποίησή του Κ. Π. Καβάφη όχι μόνο έχει επικρατήσει στην Ελλάδα, αλλά κατέλαβε μία εξέχουσα θέση στην ευρωπαϊκή ποίηση, ύστερα από τις μεταφράσεις των ποιημάτων του αρχικά στα Γαλλικά, Αγγλικά,Γερμανικά και κατόπιν σε πολλές άλλες γλώσσες.
Η Καβαφική ποίηση περιλαμβάνει τα 154 ποιήματαπου αναγνώρισε ο ίδιος , τα λεγόμεναΑναγνωρισμένα, τα 37 Αποκηρυγμένα ποιήματά του, τα περισσότερα νεανικά, σεκαθαρεύουσα, τα οποία αργότερα...

ΦΩΦΗ:Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!


Φ. Γεννηματά: «Η υποκρισία της ΝΔ δεν έχει όρια»Κάλεσμα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αποδείξουν ότι μπορούν να συζητήσουν για το μέλλον της Ελλάδας, απηύθυνε με δήλωσή της η κ. Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν βάζει εμπόδια και όρους στο διάλογο. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για υποκρισία χωρίς όρια εκ μέρους της ΝΔ, ενώ υπογράμμισε ότι από εδώ και πέρα η πορεία της χώρας, η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και της πολιτικής ζωής, θα κριθεί από αυτούς που δηλώνουν παρόντες.
Η δήλωση της κ. Γεννηματά:
«Η υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει όρια. Φτάνουν όμως πια τα λόγια και η ανταλλαγή ανακοινώσεων. Προχωράμε. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αποδείξουν ότι μπορούμε να συζητήσουμε για το μέλλον της Ελλάδας. Δεν βάζουμε εμπόδια και όρους στο διάλογο. Το ΠΑΣΟΚ αποδέχεται τη συμμέτοχη και των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων του Κοινοβουλίου, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Κοινωνικής Συμφωνίας. Η πορεία της χώρας μας από εδώ και πέρα, η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και της πολιτικής ζωής, θα κριθεί από αυτούς που δηλώνουν παρόντες».
ert.gr

ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !

Πασίγνωστο ιταλικό περιοδικό αποκαλεί την Ρ. Αντωνίου: "Μοντέλο από τον Θεό!"

Η Ρία Αντωνίου παραμένει στην Ιταλία και ετοιμάζεται να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή το καλοκαίρι στο Μιλάνο! Ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά της Ιταλίας για τη shwobiz, το Pocket, έκανε εξωφυλλό του τη Ρία κι εκείνη έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη!
Το περιοδικό αποκαλεί τη Ρία "Μοντέλο του Θεού", αφού εκείνη μιλάει για την ιδιαίτερη πίστη της και τον εθελοντισμό. Η Ρία αποκάλυψε πως η ιδανική βραδιά για εκείνη δεν είναι σε ένα κλαμπ αλλά όμορφες στιγμές με την οικογένειά της και πως προτιμά να περνά τις ώρες της κάνοντας εθελοντισμό και δωρεές παρά σε ψώνια και αισθητικά κέντρα.
πηγη:tlife.gr

PAGURISTAS: ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ....

                          …των Ιωαννίνων!
Σε μια ακόμη δράση μας προσκαλούν να παρευρεθούμε σήμερα  Κυριακή (29/4) οι Paguristas!

Αυτή τη φορά σε μια δράση “τρία σε ένα”...
Και καθαρισμός του όμορφου κάστρου μας, και ξενάγηση από την 8η εφορία βυζαντινών αρχαιότητων, και επίσκεψη στην έκθεση φωτογραφίας του Μενέλαου Συκοβέλη.
Έτσι, στις 11:30 το πρωί, οι Paguristas! καλούν τους συμπολίτες μας να συναντηθούν μπροστά στο Μουσείο στο Ιτς-Καλέ, απ΄όπου θα ξεκινήσει μια περιπατητική καθαριστική περιήγηση στο κάστρο των Ιωαννίνων με παράλληλη ξενάγηση από τους αρχαιολόγους της 8ης Εφορίας.
Η βόλτα θα καταλήξει στον πολυχώρο του Ιτς Καλέ, όπου ο φωτογράφος των Paguristas! Μενέλαος Συκοβέλης, πραγματοποιεί φωτογραφική έκθεση με θέμα...

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!!

Όσοι πίστεψαν πως το τετραήμερο ρεπό του Τίμου Καβακά θα ήταν η μόνη ευχάριστη έκπληξη για τους Φαίακες στα πλαίσια της παραμονής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, έπεσαν έξω.

Η διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, προγραμμάτισε ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό μαγαζί της Κέρκυρας, στην περιοχή Φαληράκι, για το βράδυ του Σαββάτου, προκειμένου όλη η οικογένεια του ΑΟΚ να γιορτάσει την ιστορική παραμονή.
Αμέσως μετά το πάρτι, θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τον Τίμο Καβακά για να συζητηθεί η παραμονή του ή όχι στο νησί, ενώ μετά, σειρά θα πάρουν οι συναντήσεις με τους παίκτες.
Επίσης ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι, είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Λυράκη, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
 contra.gr

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Ευ. Βενιζέλος: Στόχος η οριστική έξοδος από το Μνημόνιο σε 3 χρόνια

Στόχος μας είναι η οριστική έξοδος από το Μνημόνιο και την εξάρτηση να επιτευχθεί το σε τρία χρόνια, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα».

«Έχουμε σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο. Σταδιακή και ασφαλής αποδέσμευση σε τρία χρόνια». Συμπλήρωσε ότι ήδη έχει αρχίσει η...
... αντίστροφη μέτρηση, έχουμε διανύσει τα 2/3 του δρόμου.
Όπως είπε ο κ. Βενιέλος, στόχος είναι να γίνει η Ελλάδα ένα δημοσιονομικά αυτάρκες και θεσμικά ισοδύναμο μέλος της Ευρώπης και γι' αυτό απαιτείται το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης να υιοθετηθεί από τον ελληνικό λαό και να υπάρξει εθνικός, πολιτικός, κοινωνικός συναγερμός, μια μεγάλη εθνική συμμαχία φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.
Ο κ. Βενιζέλος δεσμεύθηκε ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι, ενώ υποσχέθηκε σταδιακή αφαίρεση εκτάκτων φόρων.
Δεσμεύθηκε ακόμη ότι δεν θα θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, είπε «όχι» σε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων και έκανε λόγο για μικρότερο κράτος, άνοιγμα επαγγελμάτων και αγορών και σταθερό Εθνικό Φορολογικό Σύστημα για 10 χρόνια.
Εθεσε ως βασικές προτεραιότητες την πάταξη της φοροδιαφυγής, τη μείωση της παραοικονομίας και την πάταξη του λαθρεμπορίου.
Δεσμεύσεις για σταδιακές μειώσεις φορολογίας, μη μισθολογικού κόστους εργασίας
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύθηκε για σταδιακή μείωση της φορολογίας και του μη μισθολογικού κόστους και υποσχέθηκε:
- Μείωση συντελεστών ΦΠΑ σε τουρισμό, αγροτικά εφόδια, εστίαση
- Μετάβαση από ειδικό τέλος ακινήτων σε έναν ενιαίο φόρο ακίνητης περιουσίας
- Μείωση ασφαλιστικών εισφορών κατά 10%
- Σταδιακή ανάκληση εισφοράς αλληλεγγύης 1%-4% επί δηλωθέντος εισοδήματος
Aγροτική πολιτική
- Κίνητρα 100 εκατ. ευρώ πρώτης εγκατάστασης για νέους αγρότες
- Ταμείο Ενίσχυσης Αγροτών και Αγροτικών Επιχειρήσεων με προίκα 150 εκατ. ευρώ + 500 εκατ. ευρώ
- Χαμηλότερος ΦΠΑ για φυτοφάρμακα, λιπάσματα και αγροτικά εφόδια
- Ηλεκτρονική πλατφόρμα απευθείας συναλλαγής παραγωγού - λιανέμπορων - καταναλωτών
Στήριξη του επιχειρείν
- Πρόσβαση των επιχειρήσεων στο Ενιαίο Ταμείο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
- Αλλαγή κανόνων ΤΕΙΡΕΣΙΑ προς το φιλικότερο, αυτοματοποιημένη επιστροφή ΦΠΑ ( 900 εκατ. ευρώ)
- Αποκλιμάκωση επιτοκίων χορηγήσεων και διατήρηση πλαφόν στις επιχειρήσεις
- Διοχέτευση στην αγορά μεγάλου μέρους των 50 δισ. της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών
- Καταβολή ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων κράτους στην αγορά (6,2 δισ. ευρώ)
- Φορολογικά μέτρα για ευρεσιτεχνίες-καινοτομίες, ενεργοποίηση μηχανισμού venture capital
- Αξιοποίηση Start-up Greece, νομοθεσίας για clusters επιχειρήσεων και προγραμμάτων ΓΓΕΤ
Κοινωνική πολιτική
Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε μεγάλη πληγή την ανεργία των νέων και δεσμεύθηκε για ολοκλήρωση προγραμμάτων ΕΣΠΑ έως το 2013 (250 εκατ. ευρώ + 150 εκατ. ευρώ).
Έκανε επίσης λόγο για καθολική υγειονομική προστασία χωρίς όρους και εγγυημένο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης. Δεσμεύθηκε ακόμη για:
- Ρυθμίσεις δανείων του ΤΠΔ με μέγιστη μηναία δόση το 30% του μισθού
- Υπαγωγή στη νομοθεσία για υπερχρεωμένα νοικοκυριά όσων έχουν ατομική επιχείρηση και οφειλές έως 25.000 ευρώ
- Ακατάσχετος λογαριασμός 1.500 ευρώ ατομικά (2.000 ευρώ ζευγάρι) για υπερχρεωμένα νοικοκυριά
- Καθιέρωση ως δείκτη του «Πληθωρισμού του Φτωχού»
naftemporiki.gr

Υπόσχεση Βενιζέλου: Δεν θα βάλουμε νέους φόρους, δεν θα υπάρξει οριζόντια μείωση μισθών και συντάξεων - Να μην φοβάται κανείς τα μέτρα του Ιουνίου



newsit.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...

                                                          του ΠΑΣΟΚ


Συνεδρίασε η νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών και του υπεύθυνου Ιονίων Νήσων του κόμματος Στέλιου Σπαθή. Ο κ. Σπαθής μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας υπογράμμισε ότι συμφωνήθηκε ο σχεδιασμός της δράσης του κόμματος την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου. Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από στελέχη και υποψηφίους επισκέφθηκαν χθες του Παξούς  ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το βόρειο συγκρότημα παρουσία και των 5 υποψηφίων στις 11 και μισή το πρωί στο Σιδάρι. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση για το νότιο συγκρότημα στις 6 και μισή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αργυράδων. Τέλος την Παρασκευή στις 8 και μισή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του κόμματος στο Δημοτικό Θέατρο.
ert.gr

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Σοκ από τα πρώτα στοιχεία των μυστικών δημοσκοπήσεων

Φωτογραφία για Σοκ απο τα πρώτα στοιχεία των μυστικών δημοσκοπήσεωνΟι μυστικές δημοσκοπήσεις τρέχουν....και τα αποτελέσματα διαρρέουν Παρά τα φληναφήματα διαφόρων έμμισθων του διαδικτύου, η αλήθεια αφορά ψυχρούς αριθμούς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν απόψε στα χέρια τους τα επιτελεία των (πρώην) μεγάλων κομμάτων, η ΝΔ αγγίζει πανελλαδικά το. 23-24% και το ΠΑΣΟΚ 16-17%.

Προσοχή, δεν μιλάμε για πρόθεση ψήφου, αλλά για τελικά ποσοστά των εκλογών άρα και τα δύο κόμματα μαζί το πολύ παίρνουν...

ΤΟ TRAVEL CHANEL ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!


Το διεθνές ταξιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TRAVEL CHANNEL 
INTERNATIONAL βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κέρκυρα, το οποίο σε συνεργασία με τον ΕΟΤ πραγματοποιεί διαφημιστική καμπάνια. Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς θα προβάλλεται για τρεις μήνες συνεχώς. Το TRAVEL CHANNELINTERNATIONAL εκπέμπει σε 118 χώρες σε 20 διαφορετικές γλώσσες και υπολογίζεται ότι το πρόγραμμά του μεταδίδεται σε περίπου 60 εκατομμύρια νοικοκυριά.