Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....


Η Ελλάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρές ελλείψεις σε φάρμακα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι φαρμακευτικές πολυεθνικές εταιρείες έχουν σταματήσει τις αποστολές , λόγω κρίσης.
   
Σύμφωνα με τον Guardian, εκατοντάδες τύποι φαρμάκων σημειώνουν χαμηλό ρυθμό ανεφοδιασμού και η κατάσταση χειροτερεύει. Η κυβέρνηση έχει καταρτίσει μια λίστα...

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ Β ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


 ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

 Η κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στο Δήμο Θεσσαλονίκης στη θητεία του Β. Παπαγεωργόπουλου δείχνει ότι είναι βαθιά και αγιάτρευτη η σήψη σε όλους τους θεσμούς του αστικού κράτους και στην τοπική διοίκηση. Πηγάζει από αυτό που υπερασπίζονται όλοι οι θεσμοί του συστήματος: Τη μεγάλη καπιταλιστική ιδιοκτησία και δράση.
         

Η λαϊκή απαίτηση για τιμωρία δεν πρέπει να...

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΛΗΣΤΕΨΑΝ 88ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ 65ΧΡΟΝΟ....


 Καταγγέλθηκε προχθες (26.02.2013) το βράδυ, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ότι δύο άγνωστοι δράστες με  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους ακινητοποίησαν με  μαχαίρι και μεταλλικό λοστό,  65χρονο ημεδαπό και 88χρονη ημεδαπή στην οικία τους και τους αφαίρεσαν χρήματα και δύο χρυσά δαχτυλίδια.

Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


Πρέβεζα: Σε πιλοτικό πρόγραμμα η Αγροτική Αγορά της ΠρέβεζαςΟ Πρόεδρος της ένωσης  Νέων Αγροτών Λεωνίδας Ραβανός, μιλώντας στο Δίκτυο Ηπείρου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, εξέφρασε τη διαφωνία του για τους  τρόπους και τις  μορφές  κινητοποιήσεων, όπως οι αποκλεισμοί δρόμων,  που πλήττουν την ελληνική κοινωνία και την εθνική οικονομία υποστηρίζοντας ότι οι αγρότες οφείλουν  να ...

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΔΝΤ ...

                                     ...και Ελλάδα
Giannis-Varoufakis
Μια ανατρεπτική πρόταση για την Ελλάδα και τη σχέση της με την τρόικα των δανειστών, κατέθεσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο Γιάννης Βαρουφάκης.
Ο γνωστός οικονομολόγος... 

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ...

Κέρκυρα: Έχασε τη ζωή του 36χρονος απο γρίπη
Ένας 36χρονος Κερκυραίος που νοσηλεύονταν στον νοσοκομείο της Κέρκυρας  έχασε το πρωί της Τρίτης τη ζωή του από γρίπη χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα. Ο 36χρονος ήταν το δεύτερο θύμα της γρίπης καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε χάσει τη ζωή του στην...

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ...


Βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη στην Κέρκυρα


25022013344.jpgΧθες (24.02.2013) το απόγευμα βρέθηκε σε παραλία της Ρόδας Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, κατά την διάρκεια περιπολίας, ένα δοχείο που περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 517 γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων Κέρκυρας.


ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ


 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σύλληψη ενός (1) φυγόποινου αλλοδαπού

Στις (24.02.2013) το πρωί συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Σύλληψη ενός (1) φυγόποινου ημεδαπού

Στις (23.02.2013) το απόγευμα συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, 60χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σύλληψη ενός (1) μη νόμιμου αλλοδαπού
Στις  (23.02.2013) το πρωί συνελήφθη στην Λευκάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, 36χρονος υπήκοος Πακιστάν για παράνομη παραμονή στη χώρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΟΚ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


 Kαι οι 28 υποψήφιοι, λόγω του μέτρου και της μεγάλης συμμετοχής πηγαίνουν Αθήνα στο Συνέδριο, ως εκλεγμένοι! 


Με 28 συνέδρους, δηλαδή, όλους όσους κατέβηκαν στην εκλογική διαδικασία, σαν υποψήφιοι, θα εκπροσωπηθεί η Κέρκυρα, στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Αιτία; Από τη μία, η μεγάλη, πέρα από κάθε προσδοκία, συμμετοχή στην διαδικασία από φίλους και μέλη του κόμματος κι από την άλλη, το μέτρο για την ανάδειξη των συνέδρων, που ξεκινούσε από πολύ χαμηλά.

Συνολικά, λοιπόν, στην Κέρκυρα καταμετρήθηκαν 1297 έγκυρες ψήφοι, ενώ στα Ιόνια, 2.125, αριθμοί πολύ μεγαλύτεροι από τους αναμενόμενους.

Όπως μεγάλος ήταν κι ο συνολικός αριθμός στην Επικράτεια, αφού τα έγκυρα ψηφοδέλτια έφτασαν τα 112.016!

Όσον αφορά τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης, στο νησί, αυτός ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κώστας Γρηγορόπουλος (με 243), ενώ τον ακολούθησαν οι Σταύρος Καρβούνης και Αλέξανδρος Αλεξάκης.

Τέλος, αλφαβητικά, οι 28 σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ από την Κέρκυρα, είναι οι ακόλουθοι: Αλεξάκης Αλέξανδρος, Βαραγγούλη Σπυριδούλα, Βερονίκης Σπυρίδων, Γιαννούλης Παντελής, Γούλας Πέτρος, Γραικός Ανδρέας, Ελευθεριάδης Νίκος, Γρηγορόπουλος Κωνσταντίνος, Καββαδίας Φίλιππος, Καρβούνης Σταύρος, Κοκκινόρης Δημήτρης, Κούστας Αντώνιος, Λέσσης Γεώργιος
Μητροπούλου Μαρία, Μυρισκλάβος Σπυρίδων, Μουζακίτη Σοφία, Μουζακίτης Χρύσανθος,
Μπιάνγκης Δημήτριος, Παγκράτης Θεόδωρος, Περατινός Νικόλαος, Πέτσιου Αθανασία, Ράλλης Σπυρίδων, Ρέγγη Μαρία, Σκλαβενίτης Δημήτριος, Στογιάννος Κωνσταντίνος, Τσενεμπής Χαράλαμπος, Χαρίσης Κωνσταντίνος, Χονδρογιάννης Αθανάσιος

Απο τo corfupress.com

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ-ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟΥ


Κέρκυρα: Συναυλία των Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Σπανού
Η Φιλαρμονική Γαστουρίου «ΟΜΟΝΟΙΑ»  με την υποστήριξη του Ομίλου Rotaract Κέρκυρας διοργανώνει συναυλία με τους μεγάλους μας συνθέτες Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Σπανό με τίτλο «Τραγούδια που μιλούν στις καρδιές μας». Η συναυλία θα γίνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
Στο πιάνο οι συνθέτες Μίμης Πλέσσας και Γιάννης Σπανός και μαζί τους στα ξύλινα πνευστά ο Θανάσης Γεωργουλάς. Τραγουδούν η Πένυ Ξενάκη και ο Σπύρος Κλείσσας, στα πλήκτρα ο Σπύρος Γκοτζιάλης.  Συμμετέχει η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας San Giacomo υπό τη διεύθυνση του Antoniy Ivanov. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης.
Έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής και Προεπαγγελματικής Κατάρτισης «Μέλισσα».

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΤΑ...ΑΖΗΤΗΤΑ !


Η Ελληνική πολιτεία αποδεικνύεται ανίκανη να αξιοποιήσει ένα τεράστιο θησαυρό για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας, ο οποίος σωρευτικά, από το 2000, προσεγγίζει τα 85 δισ. ευρώ. Πρόκειται για το σύνολο των πληρωμών της ελληνικής ναυτιλίας τα τελευταία 13 χρόνια. Συνολικά, το ναυτιλιακό συνάλλαγμα που εισέρρευσε στη χώρα μας ανήλθε στα 169,8 δισ. ευρώ, ενώ εξήχθησαν πάλι με τη μορφή πληρωμών...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ


Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος

Εάν είσαι ο Τσίπρας είναι πολύ δύσκολο να μην συμπαθείς τον Κώστα Καραμανλή. Για να είμαστε πιο ακριβείς, αν είσαι ο Τσίπρας είναι δύσκολο να μην έχεις φαντασιώσεις για μια πενταετία όπως του Κώστα Καραμανλή.
 Κάποτε, πριν η Ελλάδα μπει για τα καλά στην κρίση, τότε, γύρω στο...

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ!!! ΝΕΚΡΗ 23ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ....


Είχε εγκλωβιστεί με το Ι.Χ της από την καταιγίδα


Νεκρή μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής μία κοπέλα ηλικίας 23 ετών.


Νεκρή 23χρονη από ανακοπή καρδιάς - Είχε εγκλωβιστεί με το Ι.Χ της από την καταιγίδα
Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ προηγουμένως είχε εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό της σε περιοχή μεταξύ Αμαρουσίου και Χαλανδρίου.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της καί κατα πόσον αυτά έχουν άμεση αιτιακή συσχέτιση με τον εγκλωβισμό που είχε προηγηθεί λόγω της καταρρακτώδους βροχής θα διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, τα πορίσματα του οποίου αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Εθνος.gr