Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ....

Σύλληψη τριών ημεδαπών ρομά για κλοπή

Στις (29.06.2013) το βράδυ συνελήφθησαν στον Κάβο Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, τρεις ημεδαπές ρομά ηλικίας 22,39 και 50 ετών για κλοπή σε βάρος 18χρονου υπηκόου Μεγάλης Βρετανίας.



Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
  Στις (30.06.2013) το πρωί συνελήφθη στον Κάβο Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 30χρονος υπήκοος Σουηδίας για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Συλλήψεις δύο ημεδαπών για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στις (30.06.2013) το πρωί συνελήφθησαν στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 49 ετών για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε καφετέρια-μπαρ.

ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Μαζική φυγή των Αλβανών από την ΕλλάδαΤο 18% με 22% των Αλβανών μεταναστών που ζούσαν και εργάζονταν στην Ελλάδα έχει επιστρέψει στην Αλβανία, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Αλβανικού Κέντρου Ανταγωνιστικότητας και Διεθνούς Εμπορίου, ποσοστό το οποίο αντιστοιχεί σε 180.000 άτομα.
Τα παραπάνω στοιχεία παρατίθενται σε σχετικό σημερινό δημοσίευμα του Γιάννη Παπαδόπουλου στην εφημερίδα Τα Νέα, όπου καταγράφονται αφενός οι λόγοι της μαζικής φυγής της αλβανικής διασποράς από τα εδάφη της χώρας μας πίσω στην Αλβανία, αφετέρου οι τεράστιες δυσκολίες προσαρμογής των επαναπατριζόμενων.
«Μετά την αύξηση του ΦΠΑ δεν αντέξαμε», σημειώνει το δημοσίευμα επικαλούμενο μαρτυρίες Αλβανών που επέστρεψαν στα Τίρανα, τονίζοντας ότι «η οικονομική κρίση αναγκάζει τους Αλβανούς της χώρας μας να επαναπατριστούν σε μια χώρα που δεν γνώρισαν. Ύστερα από πολυετή παραμονή στην Ελλάδα η προσαρμογή στις πατρικές εστίες δεν είναι για όλους τους Αλβανούς εύκολη υπόθεση».
Και προσθέτει: «Πριν από μερικά χρόνια, οι αλβανικές αρχές επιχείρησαν να διευκολύνουν τη διαδικασία ενσωμάτωσης των νέων που γυρνούσαν ύστερα από πολυετή παραμονή στην Ελλάδα. Γραφεία μετανάστευσης στήθηκαν σε κάθε επαρχία και θεσπίστηκε η παροχή μηνιαίου οικονομικού βοηθήματος 8.000 λεκ (περίπου 60 ευρώ) ανά οικογένεια. Μόλις 5% των επαναπατρισθέντων ζήτησαν και έλαβαν αυτό το ποσό».
Όπως επισημαίνει το Αλβανικό Κέντρο Ανταγωνιστικότητας, αυτό το κύμα επιστροφών αναμένεται να ασκήσει μεγάλες πιέσεις στις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας και, κυρίως, στο εκπαιδευτικό και υγειονομικό σύστημα.
«Οι περισσότεροι αναζητούν εργασία σε τέχνες που έμαθαν στην Ελλάδα» και κυρίως στην αγροτική παραγωγή, όπου δραστηριοποιείτο το μεγαλύτερο μέρος τους (25%).

Δεδομένης, ωστόσο, της κρίσης που πλήττει τη γείτονα χώρα σε άλλους τομείς, όπως ο κατασκευαστικός (οικοδομικές εργασίες και άλλες), οι περισσότεροι – σχεδόν ελληνοποιημένοι έπειτα από τόσα χρόνια παραμονής στη χώρα μας – Αλβανοί καλούνται να αντιμετωπίσουν εξαιρετικά μεγάλες δυσκολίες ως προς την υγιή εγκατάσταση και προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα, ενώ σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το βάρος της «αποτυχίας» που συνοδεύει και βαραίνει ψυχολογικά πολλούς από αυτούς.
Πηγή:attikipress.gr

ΠΟΥ ΄'ΣΑΙ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ...ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!

Και νεκρούς ανασταίνει ο Βορίδης!
Γράφει ο Θανάσης Καρτερός

Πού “σαι Ανδρέα για να δεις τα τεκνά της αλλαγής -αυτό το μεταλλαγμένο σύνθημα ταιριάζει καλύτερα από το παλιό για τα μεταλλαγμένα στελέχη του σημερινού γενετικά μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ. Κι αυτό το επιβεβαίωσε κι ο καυγάς τους για τον Ανδρέα με τον Βορίδη.
Προσέξτε: Για το αντιρατσιστικό που ο Αθανασίου έβαλε στο ράφι σώπασαν. Για τις αναδιαρθρώσεις (βλέπε απολύσεις) που εξαγγέλλουν ο Άδωνης και ο Κυριάκος το βούλωσαν. Για το αίσχος της κράτησης του Σακκά σχεδόν τρία χρόνια χωρίς δίκη το έραψαν. Και πότε μόνο θυμήθηκαν ότι έχουν στόμα και μιλιά κι έβγαλαν γλώσσα στους δεξιούς συμπεθέρους; Όταν ο Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ, φόρτωσε στον μακαρίτη τον Ανδρέα την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα.
Με τους ζώντες δηλαδή η δεξιά μπορεί να κάνει ότι...

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΣΕ ΒΟΡΙΔΗ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

  …παράταξης που εξέθρεψε, γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της Δημοκρατίας, της πολιτικής και της κοινωνίας, ήταν οι ασέβειες και οι απρέπειες....
Απάντηση Καρχιμάκη σε Βορίδη για τον Ανδρέα
Οξύτατη ανακοίνωση από τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ.
Απάντηση Καρχιμάκη σε Βορίδη για τον ΑνδρέαΤα μένεα πνέει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος επέλεξε να εκτονώσει τη δυσαρέσκειά του να μείνει εκτός υπουργικού συμβουλίου βεβηλώνοντας τη μνήμη του ηγέτη που ίδρυσε στο σοσιαλιστικό κίνημα Ανδρέα Παπανδρέου!
Στη δήλωση με την οποία απαντά ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στον κ. Μάκη Βορίδη συνιστά μεγαλύτερη προσοχή στις αναφορές περί του ιδρυτή και επί σειράν ετών πρωθυπουργού της χώρας. Επισημαίνει μάλιστα ότι το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου είναι συνυφασμένο στη λαϊκή συνείδηση με την πολιτική της προσφοράς, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας. Επισημαίνει μάλιστα ότι «οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της Δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε, γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της Δημοκρατίας, της πολιτικής και της κοινωνίας».
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης που έκανε ο κ. Καρχιμάκης είναι το ακόλουθο:
Κύριε Μάκη Βορίδη,
Ο ελληνικός λαος ,γνωρίζει ποιοι του έδωσαν αξιοπρέπεια ,υπόσταση και ζωη αλλα και ποιοι τον διαπομπευσαν .
Η δημοκρατική παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι διαχρονικά για πολλες δεκαετιες χαραγμενοι και ταυτισμενοι στη συνειδηση της συντριπτικης πλειοψηφιας των Ελλήνων ,με την προσφορά, την αξιοπρέπεια και την δημοκρατία .
Η Δεξιά που υπηρετήσατε εσείς σε όλες της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών της διαίρεσης της υπονόμευσης, της υπηρέτησης των φαύλων της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της κατάρρευσης ....
Όταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, να είστε πολύ προσεκτικοί.,
Οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της Δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε, γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της Δημοκρατίας, της πολιτικής και της κοινωνίας.
Μιχάλης Καρχιμάκης

Πηγή:Newsbomb.gr

\

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ:ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΟΡΙΔΗ!!! ΤΟΡΠΙΛΗ....

                               ...«τορπίλη» στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ
Δημητρης Καρύδης,Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ:
 «O Βορίδης μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του για να καλύψει το φτύσιμο από τον Σαμαρά. Όσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα, τόσο στη ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μνήμη και η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα και το λαό μας»

Η σφοδρή κριτική που εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο  κ. Βορίδης κατά του ΠαΣοΚ και του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου άναψαν φωτιές στις σχέσεις των δύο κομμάτων που συγκατοικούν στην κυβέρνηση, μόλις λίγες ημέρες μάλιστα μετά τη νέα μεταξύ τους συμφωνία και τον ανασχηματισμό.

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» είπε ο κ. Βορίδης, από το βήμα του 9ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος.

Εξάλλου, όπως είπε: 

ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

     Του Δικηγόρου Ευάγγελου Ιωαννίδη
  Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρώπη οι πολίτες τόσο της χώρας μας όσο και όλων των χωρών, που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή  Ένωση αναρωτιούνται, τι άλλο πρόκειται, να συμβεί και πόσο η κατάσταση μπορεί, να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει, επηρεάζοντας άμεσα την καθημερινότητα τους.
 Το ερώτημα παίρνει ακόμη μεγαλύτερη συμβολική διάσταση πια, μια και η ίδια η ΕΕ έχει ανακηρύξει το 2013 σε έτος Ευρωπαίων πολιτών. Έχει λοιπόν σημασία, να αναλύσουμε, τι κάνει για τους Ευρωπαίους πολίτες και πώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα τους αυτή.
  Η αλήθεια είναι, ότι  χώρα μας και η Ευρώπη στο σύνολο της βρίσκονται μπροστά σε ένα κρίσιμο ...

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ....ΝΔ

Απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου και βουλευτή Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Παναγιώτη Κουρουμπλή,
στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ
«Αντιλαμβάνομαι ως υποχρέωσή μου, τόσο ως απλός πολίτης όσο και ως βουλευτής, την υπεράσπιση του Συντάγματος και των νόμων που ξεκάθαρα καταπατούνται στην περίπτωση της τριετούς προφυλάκισης του Κωνσταντίνου Σακκά. Συγκεκριμένα το άρθρο 6 παρ. 4 του Συντάγματος και το άρθρο 282 και επόμενα του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που ορίζουν με σαφήνεια τα ανώτατα όρια προφυλάκισης.
Η Ν.Δ. προσφεύγει στην προσφιλή της τακτική διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, προσπαθώντας να ενοχοποιήσει όσους υπενθυμίζουν τις...

ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.....

ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλληψη έξι αλλοδαπών για παράνομη παροχή υπηρεσιών

Στις (27.06.2013) το πρωί συνελήφθησαν στις παραλίες Δασιάς και Μπαρμπάτι Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, έξι υπήκοοι Κίνας (δύο άντρες και τέσσερις γυναίκες) ηλικίας από 26 έως 43 ετών για παράνομη παροχή υπηρεσιών φυσιοθεραπείας σε λουόμενους.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για ηχορύπανση και παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

  Στις (28.06.2013) το πρωί συνελήφθησαν στον Άγιο Γόρδη Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, 55χρονη υπήκοος Η.Π.Α. (ιδιοκτήτρια καφετέριας-μπαρ) και 29χρονη υπήκοος Νέας Ζηλανδίας (υπάλληλος) για ηχορύπανση και παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ανεύρεση κλεμμένου δικύκλου  

   Στις (26.06.2013) το απόγευμα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην περιοχή Τζάβρου Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρεθεί το Σάββατο (22.06.2013) το πρωί από τους Γαρδελάδες Κέρκυρας.

Σύλληψη δύο φυγόποινων ημεδαπών

Στις (26.06.2013) το βράδυ και στις (27.06.2013) το πρωί συνελήφθησαν στην Κέρκυρα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 61 ετών διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις.


Διάρρηξη σε φαρμακείο 

 Καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, η διάρρηξη φαρμακείου στην πόλη της Κέρκυρας, την Πέμπτη (27.06.2013) το πρωί, από το οποίο άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν απαγορευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα και χρήματα.

Απόπειρα διάρρηξης σε φαρμακείο

 Καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, η απόπειρα διάρρηξης φαρμακείου στην περιοχή Τρία Γεφύρια Κέρκυρας, την Πέμπτη (27.06.2013) το πρωί, από άγνωστους δράστες.

ΛΕΥΚΑΔΑ

Συλλήψεις τριών μη νόμιμων αλλοδαπών για παρεμπόριο

Στις (27.06.2013) το βράδυ συνελήφθησαν στην Λευκάδα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 24,32 και 33 ετών για παρεμπόριο και παράνομη παραμονή στη χώρα.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών

Στις (27.06.2013) το απόγευμα συνελήφθη στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για ψευδή δήλωση στοιχείων

Στις (28.06.2013) το πρωί συνελήφθη στο Σκουλικάδο Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας για ψευδή δήλωση στοιχείων και παράνομη παραμονή στη χώρα

ΚΕΦΑΛΛOΝΙΑ

Εξιχνίαση διάρρηξης

     Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, ακόμη μία υπόθεση διάρρηξης οικίας στην Κεφαλονιά και σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την Δευτέρα (10.06.2013) στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς για έντεκα διαρρήξεις εξοχικών οικιών.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού  


  Στις (27.06.2013) το πρωί συνελήφθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 30χρονος υπήκοος Πακιστάν για παράνομη παραμονή στη χώρα.

ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ.....

Παραιτήσεις, Ένοπλες Δυνάμεις, 1500, 6μηνο - Ποιες, paraitiseis, enoples dynameis, 1500, 6mino - poies
Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα” στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το κύμα μαζικής φυγής στελεχών διογκώνεται αφού η απειλή “εξαϋλωσης” και του εφάπαξ οδηγεί στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην έξοδο.

Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί.


Στον Στρατό Ξηράς από τη 1η Ιουνίου μέχρι τις 17 Ιουνίου είχαν υποβάλλει παραίτηση 849 στελέχη! 606 αξιωματικοί και 243 υπαξιωματικοί. Όλο το 2012 οι παραιτήσεις ήταν 808!

Στην Πολεμική Αεροπορία έχουν φύγει σ΄ ένα εξάμηνο...

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ...ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Ομάδα τουριστών, που επισκέφτηκε την τοποθεσία Γιουντόλα της Βουλγαρίας έκανε φωτογραφίες με κινητά τηλέφωνα.
Όταν όμως αργότερα έβαλαν τις φωτογραφίες σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, διαπίστωσαν με μεγάλη έκπληξη ότι σε μία από αυτές απεικονιζόταν ένα πολύ παράξενο ον, που δεν το είχαν δει καθόλου στην εκδρομή τους! 

Το πλάσμα αυτό τους παρακολουθούσε ανάμεσα σε κάτι δέντρα.

Όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία, το εν λόγω αντικείμενο μοιάζει με ανθρωποειδές, αφού έχει σώμα, χέρια, πόδια, κεφάλι και μάτια. 



Πηγή:SAHIEL

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Μόλις έμαθα ότι πτώχευσε η Κατσέλης, στήθηκα μπροστά σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, περιμένοντας να το ακούσω, απλώς δεν ήξερα ποιος θα το πρωτοξεστομίσει. Τελικά το ξεστόμισε το γκανιάν, ο Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ και του Αλαφούζου: «Πεντακόσιοι εξήντα απολυμένοι κι ούτε μια συναυλία. Ενώ για την ΕΡΤ...». Ακολούθησαν ορδές γαλαζοπράσινων παπαγάλων, που, εκτός από τους 560, επικαλέσθηκαν και τις 15.000 που έχασαν τη δουλειά τους τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες, τις μέρες της ΕΡΤ.

Έχει νόημα να απαντάς στον Πορτοσάλτε και τους ομοίους του; Έχει και παραέχει, διότι η διασπορά μίσους και διχασμού στα πληττόμενα στρώματα, αυτό που λέμε κοινωνικός αυτοματισμός, βρίσκει δυστυχώς πολλά ευήκοα ώτα. Οφείλουμε λοιπόν να πούμε στον κ. Πορτοσάλτε ότι είναι υποκριτής, ότι αυτός και το κανάλι του πήραν στον λαιμό του τους 560 του «Κατσέλη» και τους 15.000 του δεκαπενθημέρου. Τα ΣΚΑΪ και τα ΜΕΓΚΑ στήριξαν μέχρι αίματος την πολιτική που εκτόξευσε την ανεργία στο 28% και τη στηρίζουν ακόμη και σήμερα. Με το ένα μάτι κλαυθμηρίζουν δήθεν για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα και... 

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και σήμερα οι εργαζόμενοι στις εφορίες και στο υπουργείο Οικονομικών έπειτα από απόφαση της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και τάσσονται κατά «του αυταρχισμού της της ανελαστικότητας της πολιτικής ηγεσίας».

«Δεν πρόκειται να δεχτούμε την εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν και να γίνουμε θυσία στο βωμό των σχεδίων τους και την κερδοφορία του κεφαλαίου» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.

Πηγή: Newsbomb.gr

ΔΗΜΟΣΙΟ:ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 6000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ....ΑΡΧΗ!

- Ως και 1.000 απολύσεις υπαλλήλων προβλέπονται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία μέσα στο 2013
- Εντός τριών μηνών οι δίκες για την ανατροπή προσωρινών διαταγών των συμβασιούχων του Δημοσίου
- Απολύσεις με αναδιάρθρωση εν λειτουργία στα Αμυντικά Συστήματα


Με περίπου 1.300 απολύσεις να λείπουν από τον στόχο ως τα τέλη του 2013 μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ όλα δείχνουν ότι οι πρώτοι που μπαίνουν στο στόχαστρο είναι οι συμβασιούχοι.

Ένας αριθμός 6.000 ατόμων που υπηρετούν αυτή τη στιγμή στο δημόσιο με διάφορες συμβάσεις θα βρεθούν εκτός μέχρι τα τέλη του 2014.

Στις άμεσες απολύσεις το επιτελείο υπολογίζει μερικές εκατοντάδες υπαλλήλων που υπηρετούν αυτή τη στιγμή στο δημόσιο μετά από δικαστική απόφαση που επέβαλε με προσωρινή διαταγή την επιστροφή τους στην εργασία παρά το γεγονός ότι είχαν βρεθεί εκτός λόγω διαθεσιμότητας κλπ.

Το σχέδιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης, είναι να ισχύει η προσωρινή διαταγή το πολύ για 3 ως 4 μήνες.

“Δεν μπορεί να πηγαίνουν επί μακρός οι προσωρινές διαταγές”...

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΡΙΤΣΑΣ:ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ...

                  ...ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΜΠΕΡΤΟΛΤ  ΜΠΡΕΧΤ
Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΡΙΤΣΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΜΠΕΡΤΟΛΤ  ΜΠΡΕΧΤ:

«Το έργο και η τέχνη του πρόσκληση για τους αγώνες του σήμερα»
 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΥΛΟ (ΧΑΛΙΑΝΔΡΑ) ΣΤΙΣ 20.30

Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΓΙΑ 4η ΦΟΡΑ!!!

BINTEO - O Φωκάς παντρεύτηκε για 4η φορά Ο Σπύρος Φωκάς ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, αποφάσισε να ανέβει και πάλι τα σκαλιά του... Δημαρχείου Αμαρουσίου και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Λίλιαν.
Γνωρίστηκαν, όπως ο ίδιος λέει, σε μια περιοδεία του και ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα.

Δείτε το βίντεο απο το δελτίο ειδήσεων του Star

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ ΚΑΙ...

                ...για ναρκωτικά!

Συνελήφθη αλλοδαπός για συνέργεια σε διάρρηξη ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας

Αναζητείται υπήκοος Αλβανίας ως δράστης της διάρρηξης



Συνελήφθη σήμερα (27.06.2013) το πρωί στον Κάβο Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων Κέρκυρας, 21χρονος υπήκοος Αλβανίας για συνέργεια σε διάρρηξη ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας.

Από την έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων  ταυτοποιήθηκε ο 21χρονος υπήκοος Αλβανίας καθώς και ένας ακόμα αγνώστων στοιχείων συνεργός του Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται, ως οι δράστες διάρρηξης τριών ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας από τα οποία αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα  και ρούχα.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκεται σε εξέλιξη.


Συνελήφθη ημεδαπός από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για κατοχή κάνναβης στην Κέρκυρα

Συνελήφθη σήμερα (27.06.2013) το μεσημέρι στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 20χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή κάνναβης.

O 20χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων περίπου.
Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΝΤΕΣ...

...το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 και ώρα 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και το Δικηγορικό Σύλλογο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας αποφάσισε, μετά από εισήγηση του Δήμαρχου Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή, με την υπ. αριθμ. 14-320 της 5ης/6/2013 απόφασή του, τη βράβευση του συμπατριώτη μας κ. Ιωάννη Τέντε, πρώην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και νυν Εθνικού Συντονιστή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, με το Αργυρό Μετάλλιο Κερκυραϊκής Αξιοσύνης.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 και ώρα 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και το Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος.

Το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών θα εκπροσωπήσει ο πρώην Υπουργός Επικρατείας Αντώνιος Αργυρός.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ...

Η απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία 
του Αντώνη Σαμαρά επιταχύνει τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Matrix24.gr, o κύβος ερρίφθη για την οριστική αποχώρηση της Αριστερής Πρωτοβουλίας, της οποίας ηγείται ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, από το κόμμα.
Η έξοδος της Αριστερής Πρωτοβουλίας  δημιουργεί νέα δεδομένα για το ΠΑΣΟΚ και τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.
Πηγή:MATRIX24

ΕΡΤ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ...Ε.Λ.Τ.Α !!!

 Ταχυδρομικώς καταφθάνουν τα έγγραφα απόλυσης για τους εργαζομένους στην ΕΡΤ.
ΕΡΤ: Απολύσεις μέσω… ΕΛΤΑΤην "ψυχρολουσία" δέχτηκε τεχνικός της ΕΡΑ Ηρακλείου το πρωί, καθώς ανοίγοντας την πόρτα του βρήκε το "μαύρο" φάκελο στο κατώφλι.
Μέσω της επιστολής ο τεχνικός ενημερώνεται για τη λύση της σύμβασης έργου με την ΕΡΤ καθώς και για την καταβολή της αποζημίωσής του  -η οποία δεν προσδιορίζεται - σε δύο δόσεις. Επίσης, επισημαίνεται η υποχρέωσή του να παραδώσει τον εξοπλισμό που έχει "χρεωθεί" στο όνομά του...


Πηγή: cretalive.gr

ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ!

ΚΕΡΚΥΡΑ

       Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος  

   Στις (26.06.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στην Παλαιοκαστρίτσα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας, 25χρονος ημεδαπός για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε πάρκο ψυχαγωγίας.

Συλλήψεις ημεδαπών για παράνομη λειτουργία υπαίθριων τουριστικών γραφείων


  Στις (26.06.2013) το μεσημέρι συνελήφθησαν σε περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 57 ετών διότι διαπιστώθηκε να λειτουργούν υπαίθρια τουριστικά γραφεία.


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή αυτοκινήτου


 Στις (26.06.2013) το πρωί συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 22χρονος ημεδαπός για κλοπή επιβατικού αυτοκινήτου.


Σύλληψη ημεδ
απής για απόπειρα διάρρηξης

 Στις (26.06.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στη Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 39χρονη ημεδαπή για απόπειρα διάρρηξης οικίας.


ΛΕΥΚΑΔΑ

Σύλληψη μη νόμιμου φυγόποινου αλλοδαπού


 για ψευδή δήλωση στοιχείων       το βράδυ συνελήφθη στο Νυδρί Λευκάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας, 31χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα, ψευδή δήλωση στοιχείων, ενώ επιπλέον εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας.

Τροχαίο ατύχημα 


Στις (27.06.2013) το πρωί στην πόλη της Λευκάδας, φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.
 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή και πώληση απομιμήσεων προϊόντων


  Στις (26.06.2013) το πρωί συνελήφθησαν στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων, ηλικίας 44 και 49 ετών για κατοχή και πώληση απομιμήσεων προϊόντων.


ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  Στις (27.06.2013) το πρωί συνελήφθη στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, 42χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού


    Στις (26.06.2013) το πρωί συνελήφθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 55χρονος υπήκοος Πακιστάν για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και διάθεση πλαστών ψηφιακών δίσκων


 Στις (26.06.2013) το πρωί συνελήφθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, 30χρονος υπήκοος Πακιστάν για κατοχή και διάθεση πλαστών ψηφιακών δίσκων.