Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

TA ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ...

                        Ελληνισμού !
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα πιο μεγάλα θαύματα της Παναγίας στην ιστορία του Ελληνισμού











Εκτός από τα θαύματα που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς σχετικά με μεμονωμένα πρόσωπα, υπάρχουν και ορισμένα που η Ιστορία έχει καταγράψει επιβεβαιώνοντας την «ειδική» σχέση που έχει ο Ελληνισμός με την Παναγία.

Από την Πόλη και την Τήνο μέχρι τον Ορχομενό. Αυτές είναι κάποιες από τις σημαντικότερες θείες παρεμβάσεις της Θεοτόκου στον του της Ιστορίας.

ΟΤΑΝ ΑΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΣΙΛΕΥΟΥΣΑ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ;;!!!!!!

5
ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ...ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ;

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ...ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
ΕΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΑ...ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΗΤΑΝ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...Η ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PHOTOSHOP ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Πηγή: greek alert 

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ....

         Της Τζένης Σκέμπρη ,ξενοδοχοϋπάλληλου, μέλους της Τομεακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΚΚΕ 

   
   Εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκές οικογένειες, στερούνται και φέτος τις καλοκαιρινές διακοπές. Η ανεργία, η δραστική μείωση μισθών και συντάξεων, τα λουκέτα στα μικρομάγαζα, η κατακόρυφη πτώση των εισοδημάτων των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, μαζί με την πολύμορφη φοροληστεία έχουν μετατρέψει σε είδος πολυτελείας αυτή τη βασική ανάγκη. Έρευνες τονίζουν ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες δε θα κάνουν καθόλου διακοπές, ή θα περιοριστούν σε ελάχιστες μέρες ανάπαυλας, ή θα καταφύγουν σε χωριά, ως φιλοξενούμενοι για να περιορίσουν τα έξοδα. Τα έξοδα αναψυχής απαγορεύουν στον...

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Ο ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ!

Φωτογραφία για Πέρασε στην Αλβανια ο Ιλίρ Κούπα!
Στον Παλαμπά Θεσπρωτίας, η αστυνομία εντόπισε ένα σπίτι να έχει διαρρηχθεί,με τον ίδιο ακρβώς τρόπο,που είχε ακολουθηθεί από τον Αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα στο Άνω Ζάλογγο και στο Πολύδροσο!!Η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται εντός της ημέρας, ωστόσο οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το τελευταίο χτύπημα του Ιλίρ Κούπα, πριν εισέλθει στην Αλβανία,μιας και το συγκεκριμένο σπίτι,απέχει μόλις 500 μέτρα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα!!

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

ΔΝΤ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.....

         Εκβιάζουν με την επόμενη δόση

- Ανοιχτή παρέμβαση Λαγκάρντ για απομάκρυνση “μη επαρκούς” προσωπικού από το Δημόσιο
- Δεν συμβαδίζουν με τα προβλήματα της Ελλάδας οι αλλαγές στο Δημόσιο λέει το ΔΝΤ
Απολύσεις εδώ και τώρα ζητούν οι δανειστές για να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση


Με το καρότο και το μαστίγιο αντιματώπισε για ακόμη μια φορά το ΔΝΤ τη χώρα. Η επικεφαλής Κριστίν Λαγκάρντ έδωσε εύσημα για την προσπάθεια της χώρας, ωστόσο υπογράμμισε ταυτόχρονο ότι πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι αναγκαίες «μεγαλύτερες προσπάθειες, που παραμένουν το κλειδί για την οικονομική ανάκαμψη και διαρκή ανάπτυξη», όπως τόνισε.
Λαγκάρντ: να συνεχιστούν οι θεσμικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο
Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Ταμείου, κατά την οποία εγκρίθηκε η δόση του 1.72 δις. ευρώ, η κ. Λαγκάρντ επισήμανε ότι πρέπει να συνεχιστούν οι θεσμικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα, υπογραμμίζοντας ότι «οι (ελληνικές) αρχές λαμβάνουν διαρθρωτικά μέτρα για την επίτευξη του φιλόδοξου στόχου για μηδενικό πρωτογενές ισοζύγιο το 2013. Βαθύτερες μεταρρυθμίσεις του δημόσιου τομέα είναι ζωτικής σημασίας για να ολοκληρωθεί η ...

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Παράσυρση δύο πεζών με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους
Στις (27.07.2013) το βράδυ στη Χρυσηίδα Κέρκυρας επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, παρέσυρε δύο ημεδαπούς (25χρονη και 22χρονο) που κινούνταν πεζοί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.


Ανεύρεση κλεμμένου δικύκλου
Στις (28.07.2013) το απόγευμα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην περιοχή Αγίου Νικολάου Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρεθεί την (25.10.2012) το βράδυ από την πόλη της Κέρκυρας.


Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού
Στις (27.07.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 57χρονος υπήκοος Νιγηρίας διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού
Στις (29.07.2013) το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ


Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού
Στις (27.07.2013) το απόγευμα συνελήφθη στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, 44χρονος υπήκοος Αιγύπτου διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σαλαμίνας.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Στις (27.07.2013) το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Λευκάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, 40χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Παράσυρση πεζής με ελαφρύ τραυματισμό και εγκατάλειψη
Στις (27.07.2013) το πρωί στην πόλη της Λευκάδας, επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άγνωστο άτομο, παρέσυρε 60χρονη υπήκοο Αλβανίας που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΙΟΥΚΛΑΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΦΩΤΟ...

Το στήθος της Αλίκης! 
Εκτός Ελλάδας όλα είναι πιο πικάντικα
Μία απ' τις ξενόγλωσσες ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη (Aliki My Love) είχε ένα ζουμερό πόστερ.   Σε καμία περίπτωση δεν θα γινόταν αποδεκτή -εκείνη την εποχή!- τέτοια φωτογραφία στην Ελλάδα.   Πόσο ενδιαφέρον: η Νο1 σταρ της Ελλάδας έκανε κάτι τόσο τολμηρό για τα ελληνικά '60ς, κι οι Έλληνες δεν είχαν ιδέα!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ

ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΠΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ...

                      …αποκαλύπτονται…!!!
Η μονάδα… φόβητρο για κάθε αντίπαλο λύνει τη σιωπή της – Είναι οι επίλεκτοι των επιλέκτων στα σώματα ασφαλείας που βρίσκονται ακόμα στην Ήπειρο με το δάχτυλο στη σκανδάλη…

Πάνοπλοι, άριστα εκπαιδευμένοι και… ανίκητοι! Πρόκειται για τα μέλη της πιο μάχημης μονάδας των Σωμάτων Ασφαλείας, που το όνομά της, είναι γνωστό σε φίλους και… εχθρούς. Πρόκειται για την επίλεκτη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού Σώματος, της οποίας άντρες συμμετέχουν στη γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών, μετά τον θάνατο του αρχηγού τους Μάριον Κόλα.
Η εφημερίδα «Espresso» συνάντησε έναν από τους κομάντος του Λιμενικού – που για ευνόητους λόγους επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του – και μίλησε μαζί του για τη θρυλική μονάδα που είναι πάντα έτοιμη για δράση, για τις επιχειρήσεις που καλούνται να φέρουν εις πέρας και για το πώς νιώθουν κάθε φορά που σημαίνει «red alert».
Ποια είναι η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών και που επεμβαίνει
«Η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού απαρτίζεται από...

ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΡΕΝΑ.....

ΒΙΝΤΕΟ
ΒΙΝΤΕΟ-9 χρόνια χωρίς τη Ρένα
Η σπουδαία ηθοποιός Ρένα Βλαχοπούλου έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιουλίου 2004. Είχε μπει στο Ιατρικό Κέντρο στις 16 Ιουλίου για να εγχειριστεί επειδή υπέστη διάτρηση στομάχου που οφειλόταν σε υποτροπή του ζαχάρου. Το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε ως αιτία θανάτου αιφνίδια ανακοπή καρδιάς. 
Δείτε μία από τις πιο χαρακτηριστικές της κινηματογραφικές στιγμές:

ΚΥΠΡΟΣ: 39 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!


Φωτογραφία που συγκλονίζει: Ο γέροντας πατέρας του ΕΛΔΥΚάριου καταδρομέα, στον τάφο του σκοτωμένου γιου του


Tέτοιες μέρες θυμόμαστε όλοι αυτά που δηλώσαμε ότι δεν θα ξεχάσουμε με το περίφημο "δεν ξεχνώ" και το μυαλό μας πηγαίνει στη μαρτυρική Κύπρο. Αντί για λόγια, έπεα πτερόεντα, ας θυμηθούμε με μια συγκλονιστική φωτογραφία.
Δείτε την:   

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η ΣΕΡΙΦΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ...

…το νησί με βάρκες!
Κάηκε η μισή Σέριφος
Δείτε αποκλειστικές εικόνες απο το plektani.gr που συγκλονίζουν!             

Φωτογραφία για Συγκλονιστικές εικόνες από Σέριφο ▬ Ο κόσμος εγκαταλείπει το νησί με βάρκες!Δραματική η κατάσταση στο νησί με εικόνες που κόβουν την ανάσα, καθώς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για καταστροφή Οι κάτοικοι των οικισμών Μεγάλου Λιβαδιού και Κουταλά εκκενώθηκαν προληπτικά, από τον Μάριο Κουρσουλίδη, διοικητή της αστυνομίας Σερίφου

Οι κάτοικοι και οι λουόμενοι που ευρίσκοντο στο Μέγα Λιβάδι έφυγαν με βάρκες διότι κινδύνευαν και η φωτιά είχε αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο

Φωτο: Chloe Biscotaki
ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ

ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ....

Όχι ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πρέβεζας, ωστόσο βρέθηκε εκεί για διακοπές και περικυκλώθηκε από την αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού.
Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Ραφίκ Τζιμπούρ και ποια φανέλα θα φορά την επόμενη σεζόν, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Αλγερινό να κάνει διακοπές στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει μάλιστα το "atpreveza.gr", ο "τρομοκράτης" του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε στην Στεφάνη Πρέβεζας και μόλις έγινε αντιληπτός από φίλους της ομάδας του Πειραιά, ένιωσε την αγάπη και τον θαυμασμό.
 Δεν ήταν λίγοι αυτοί, που δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία ή να πάρουν την υπογραφή του Ραφίκ Τζιμπούρ, για να έχουν να τον θυμούνται. Άλλωστε την επόμενη σεζόν, δύσκολα θα παίζει στην Ελλάδα...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΤΟΥ....

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ.ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ

                                                           Κύριε πρόεδρε, κύριοι σύμβουλοι

046.jpgΌπως καλώς γνωρίζετε την 24/7/2013 δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας ,στο οποίο δίνεται η δυνατότητα σ όλο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ να συμμετάσχει υποβάλλοντας παρατηρήσεις-σχόλια-ιδέες-προτάσεις έως και την δευτέρα 5/8/2013.
Η συμμέτοχη-συμβολή όλων μας στην παραπάνω νομοθετική πρωτοβουλία σύμφωνα με το μήνυμα που κοινοποίησε η πολιτική ηγεσία  του Υπουργείου μας,αποτελεί κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας.
Εντούτοις  διαπιστώνεται τόσο από  τα αναρτημένα σχόλια στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο διαβούλευσης, όσο και από την καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους μας, ότι η συμμετοχή κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα..
Κύριε πρόεδρε...

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

Μάγεψε με την κρυστάλλινη φωνή του τις πίστες και τους θαμώνες της νυχτερινής Πάτρας και όλης της δυτικής Ελλάδας 32 χρόνια. 
Φωτογραφία για «Έφυγε» ο άρχοντας της Πατραϊκής νύχτας, Γιώργος Kεφαλάς
Στην Παριζιάνα, το Λίντο, το Λανότε, το Ελιζέ, το Βίλλυς Πάρκ και το δικό του χώρο την Μπουάτ Εναλλάξ στην οδό Καρόλου, ο Γιώργος Κεφάλας άφησε την σφραγίδα του παντού. Είπε όχι στην πρόσκληση να ανέβει στην Αθήνα όταν τον παρότρυνε ο Στράτος Διονυσίου «Δεν είμαι εγώ για μπερδέματα», έλεγε. 
Έμεινε στην Πάτρα και κυκλοφόρησε τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο : «Μη μ’ αφήνεις έτσι». 
Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βούλα Βλάχου η οποία στάθηκε δίπλα του μέχρι τις τελευταίες του στιγμές πριν λίγες βδομάδες όταν έφυγε σε ηλικία 61 ετών. Άφησε πίσω τα τραγούδια του και τον ίσκιο του που τον σκόρπιζε απλόχερα σε όλους. Με τον Στράτο και τον Μητροπάνο τραγουδάνε τώρα τον «Μπεκρή» στον αγγέλων τα μπουζούκια. Με το τραγούδι αυτό έκανε μεγάλη επιτυχία ο Γιώργος.
Πηγή:NewsNow

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ....

Η "ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" με την ευγενική συνεργασία της Χορωδίας Κέρκυρας, παρουσιάζει τη μεγάλη λυρική συναυλία bel canto d' amore ,"Απ΄τα Επτάνησα στις μουσικές του κόσμου"
Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, και ώρα 21.15, στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας  
ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ
Νίνα Λοτσάρη
Αντώνης Κορωναίος
Διονύσης Σούρμπης
Παντελής Κοντός
Διευθύνει ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης

Με τη συμφωνική μαντολινάτα της "ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" και τη χορωδία της Κέρκυρας
Διδασκαλία Χορωδίας Κέρκυρας
Χριστίνα Καλλιαρίδου
Προπώληση εισιτηρίων: Δισκοπωλείο "ΜΟΥΣΕΣ" - "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΤΟΥ ΡΟΠΑ...

…που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε σπίτια σε διάφορες περιοχές στην Κέρκυρα.
Η λεία που αφαιρέθηκε εκτιμάται ότι ξεπερνά σε αξία το χρηματικό ποσό των (140.000) ευρώ
Συνελήφθησαν έξι μέλη του κυκλώματος 


Κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας στον καταυλισμό Ρομά Λιβάδι Ρόπα εξαρθρώθηκε σπείρα ημεδαπών ρομά που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε σπίτια σε διάφορες περιοχές στην Κέρκυρα.
Συνελήφθησαν έξι μέλη του κυκλώματος ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο μελών της σπείρας οι οποίοι ενέχονται συνολικά σε είκοσι υποθέσεις διαρρήξεων
Η λεία που αφαιρέθηκε εκτιμάται ότι ξεπερνά σε αξία το χρηματικό ποσό των (140.000) ευρώ

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών σπείρα ημεδαπών, τα μέλη της οποίας είχαν πραγματοποιήσει σωρεία κλοπών σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας από την αρχή του έτους.
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την 26.07.2013 το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας με την συνδρομή των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε., στο καταυλισμό των ρομά στο Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν οι δύο 15χρονοι, οι δύο 16χρονοι καθώς και...

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....

Δείτε το μήνυμα στο κάτω μέρος της φωτογραφίας
Ο κτηνοτρόφος αποφάσισε να διαφημίσει τα προϊόντα με... έναν ιδιαίτερο τρόπο - Τα περισσότερα σχόλια έχουν να κάνουν με το μήνυμά του, προς τους πελάτες, κάτω από το σημείο που βλέπετε...

Η εικόνα έρχεται από χωριό της Καρδίτσας. Ο υπεύθυνος θέλησε να διαφημίσει τα αβγά που πουλάει και να κεντρίσει τα βλέμματα των διερχόμενων οδηγών. Έτσι, όπως βλέπετε έβαλε σε στύλο της ΔΕΗ μία λούτρινη κότα, ένα καλάθι και... από κάτω άφησε το μήνυμά του...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΚΑΛΟΠ-ΣΟΚ: ΣΤΟ 18% ( ! ) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

Γκάλοπ-σοκ: Στο 18%(!) η Χρυσή Αυγή
Μεγάλο πονοκέφαλο στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν τα ευρήματα μυστικής δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης. Με βάση τα στοιχεία, σε δείγμα 5.000 ερωτηθέντων, το ακροδεξιό κόμμα του κ.Νίκου Μιχαλολιάκου δείχνει να κινείται πολύ κοντά στο 20%.
Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό...

ΑΡΤΑ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ....

thanathforo-troxaio-sthn-arta Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην Άρτα μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων. 
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 156ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στους Χαλκιάδες στην Άρτα, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγός που οδηγούσε 34χρονος Έλληνας. 
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου. 
Ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. 
Για το δυστύχημα προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Πηγή: pamepreveza.gr

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

-Την τροπολογία την ενσωμάτωσαν μέσα στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα
-
 Με ένα απλό Προεδρικό Διάταγμα θα μπορεί να αλλάζει ή και να καταργείται ένας δημόσιος φορέας
- Η μόνη δικλείδα ασφαλείας είναι πως θα απαιτεί την έγκριση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Τροπολογία με την οποία εφεξής επιτρέπεται με Προεδρικά Διατάγματα να καταρτίζονται οι Οργανισμοί των υπουργείων, των αυτοτελών δημοσίων υπηρεσιών, των αποκεντρωμένων διοικήσεων αλλά και των ΝΠΔΔ, κατατέθηκε στη Βουλή από τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.  Επειδή δε η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την αυθαίρετη δόμηση, φέρει την υπογραφή και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Καλαφάτη. 

Σύμφωνα με την τροπολογία, με Προεδρικά Διατάγματα θα είναι δυνατό ...

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΠΟΣΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΝΥΧΤΑ....

  
Συνεργάστηκε δισκογραφικά με πολλούς καταξιωμένους στιχουργούς αλλά και συνθέτες όπως το Μίμη Πλέσσα, το Γιώργο Ζαμπέτα και άλλους. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδά το «Πόσα κρύβεις νύχτα» σε στίχους της Ντέλλας Ρούνικ και μουσική του Χάρη Παμφίλη. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Όλη η αλήθεια» που κυκλοφόρησε το 1990 από τη δισκογραφική εταιρεία Minos Emi. Σε ένα λιτό σκηνικό με σκούρο φωτισμό και καπνούς ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πόσα κρύβει η νύχτα με φόντο το φεγγάρι και ένα σαξοφωνίστα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ...

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών   

   Στις (25.07.2013) το βράδυ συνελήφθησαν στο Περιβόλι Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 27 ετών, για παράνομη κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και απαγορευμένων δισκίων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Σύλληψη ημεδαπής για απόπειρα κλοπής 


   Στις (25.07.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στα Μωραϊτικα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, 29χρονη ημεδαπή για απόπειρα κλοπής προϊόντων από εμπορική επιχείρηση.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου      


Στις (25.07.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στον Ύψο Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κασσιόπης, 26χρονος υπήκοος Πακιστάν για κατοχή και χρήση πλαστού Δελτίου Πολιτικού Ασύλου και για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού 

  
 Στις (25.07.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στη Γλυφάδα Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 29χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Εκτροπή δικύκλου με ελαφρύ τραυματισμό 


 Στις (26.07.2013) το πρωί στον Άγιο Νικόλαο Κέρκυρας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας της, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

ΙΔΟΥ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΑΛΟ ΣΕ...

 …σε όλο τον πλανήτη!
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Αυτή είναι η φωτογραφία της Μόνικα Μπελούτσι που προκάλεσε σάλο σε όλο τον πλανήτη!
Η Μόνικα Μπελούτσι είναι γυναικάρα Εδώ και τόσα χρόνια αποτελεί το απόλυτο sex symbol, την γυναίκα που θα ήθελαν όλοι οι άντρες να έχουν στο πλευρό τους! Αλλά λίγο τα χρόνια που περνάνε, λίγο που… παράτησε την διατροφή της και το γύρισε στη μασαμπούκα (φταίνε και οι ελληνικές λιχουδιές σ’ αυτό), η sexy Μόνικα δεν θυμίζει σε τίποτα το ΑΠΟΛΥΤΟ θηλυκό που όλοι αγαπήσαμε και ονειρευόμασταν να έχουμε στο κρεβάτι μας. 

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία και συγκρίνετε μόνοισας:

ΩΝΑΣΗΣ-ΚΕΝΕΝΤΙ:Ο ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΟΣΤΙΣΕ....

                    …20 εκατ. δολάρια!

Φωτογραφία για Ωνάσης-Κένεντι: Ο γάμος που σε ένα χρόνο κόστισε 20 εκατ. δολάρια!Πού πήγαν τόσα λεφτά; Πού ξόδεψαν ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Τζάκι Κένεντι περισσότερα από 20 εκατ. δολάρια σε μόλις ένα χρόνο γάμου;

Ο συγγραφέας, Φρεντ Σπαρκς σε βιβλίο του αναλύει όλη την περιουσία του Έλληνα κροίσου και πώς αυτή διαμορφώθηκε μετά τον γάμο του με την Τζάκι Κένεντι.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP TOY ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...


               …που έγραψε !
Το νέο videoclip του Σάκη Ρουβά κυκλοφόρησε χθες και ήδη μετράει πολλές χιλιάδες views. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έγραψε και ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για το νέο αυτό κομμάτι  παρουσιάζοντας το στους χιλιάδες θαυμαστές του. «Μου αρέσει να βουτάω στα βαθιά…» .



Δείτε το video 

ΑΠΟΨΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ &ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ...

Απόψε  Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 9μμ στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας το μουσικόφιλο κοινό θα έχει τη χαρά να απολαύσει συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου «Ομόνοια».


ΒΡΑΖΙΛΙΑ: 1,5 ΕΚΑΤ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ....

Περίπου 1,5 εκατ. Βραζιλιάνοι συγκεντρώθηκαν στο «Σαμπαδρόμιο» για να χαιρετήσουν τον πάπα Φραγκίσκο

Ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βραζιλία βρέθηκε στο Ρίο - Τον υποδέχθηκαν περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, παρά το κρύο και τη βροχή, οι οποίοι συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας και ζητωκραύγαζαν «αυτή είναι η νεολαία του Πάπα»
Περίπου 1,5 εκατ. Βραζιλιάνοι συγκεντρώθηκαν στο «Σαμπαδρόμιο» για να χαιρετήσουν τον πάπα Φραγκίσκο

Πηγή:protothema.gr


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Με συγκεντρώσεις σε δεκάδες περιοχές της χώρας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι αντιδρούν στο μέτρο της διαθεσιμότητας. 

Σήμερα, η ΟΛΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 10.30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Ερμού και Κορνάρου 2, 6ος όροφος, Σύνταγμα) και πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών. 

«Ο αγώνας για την απόκρουση των απολύσεων-διαθεσιμότητας συνεχίζεται» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.
Πηγή: zougla.gr

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:ΤΟΝ "ΖΩΣΑΜΕ",ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ...

"Toν ζώσαμε, δεν θα μας ξεφύγει", λένε αστυνομικοί για τον Ιλίρ Κούπα...

Αισιόδοξοι ότι ο Ιλίρ Κούπα αργά ή γρήγορα θα πέσει στα χέρια τους είναι αστυνομικοί στη Θεσπρωτία. Είναι θέμα χρόνου υποστηρίζουν και χρειάζεται υπομονή, όπως άλλωστε συνέβηκε και στην πρώτη φάση, όταν κινούνταν μαζί με τον Μάριαν Κόλα... Απ' ότι φαίνεται δεν είναι διατεθειμένος να παραδοθεί, γιατί, αν ήταν, εκτιμούν αστυνομικές πηγές, θα το έκανε
αμέσως μετά τη συμπλοκή. Τον ψάχνουν από το Πολύδροσο μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα της Μουργκάνας, χτενίζοντας όλα τα πιθανά και μη σημεία. Το δύσβατο του τόπου και το ότι η Αλβανία είναι πολύ κοντά, καθώς και το γεγονός ότι, όπως ακούστηκε και γράφτηκε, πιθανώς να γνωρίζει την περιοχή, αποτελούν μερικές από τις δυσκολίες στην καταδίωξή του.
katoci.com