Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

…άνω των 20 ετών 
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Το δικαίωμα να εισπράττουν 200 ευρώ το μήνα έως για 12 μήνες εξασφαλίζουν από 1/1/14 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών, εφόσον βέβαια πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Πριν από λίγους μήνες, το υπουργείο Εργασίας νομοθέτησε δύο βασικές αλλαγές όσον αφορά στις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η ημέρα του νέου έτους.


Σύμφωνα με την νέα ρύθμιση οι «άνεργοι ηλικίας...

ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΧΗΡΟΙ ΜΑΛΑΜΑ.....

                   ...ζημίωσαν το ΙΚΑ  328000  Ευρώ!!!
 
Άλλες τρεις περιπτώσεις ατόμων που ιδιοποιούνταν παράνομα σύνταξη χηρείας από το Ι.Κ.Α., εξιχνιάστηκαν από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αθήνα, Καβάλα και Σάμο, συνελήφθησαν δύο ημεδαπές και ένας ημεδαπός, που  λάμβαναν μέχρι σήμερα παράνομα σύνταξη χηρείας από το ΙΚΑ, ενώ είχαν τελέσει και δεύτερο γάμο.
Συγκεκριμένα   στην Αθήνα 61χονη λάμβανε σύνταξη χηρείας επί 16 έτη, ζημιώνοντας το Ι.Κ.Α. κατά 190.000 ευρώ, στη Καβάλα 64χρονη για οκτώ έτη ζημιώνοντας το Ι.Κ.Α. κατά 55.000 ευρώ και  86χρονος στη Σάμο για δέκα έτη ζημιώνοντας το Ι.Κ.Α. κατά 83.000 ευρώ.
Το συνολικό ποσό που αποκόμισαν όλα αυτά τα χρόνια παράνομα από το Ίδρυμα, ανέρχεται στις (328.000) ευρώ

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις περιπτώσεις ατόμων, που ιδιοποιούνταν παράνομα από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, επί σειρά ετών, συντάξεις  χηρείας (εξαιτίας θανάτου των συζύγων τους), αν και είχαν συνάψει δεύτερο γάμο.
Σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα πρωινές ώρες σε περιοχές της Αθήνας, της Καβάλας και της Σάμου, συνελήφθησαν ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡ-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ...ΚΥΡΙΑΚΗ

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία συμφωνούν πως η πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου...
και πιο συγκεκριμένα η Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, θα κυλίσει με… κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας.
Φαίνεται να έρχεται υπέρ-κακοκαιρία, μιας και διαφαίνονται πάρα πολύ ισχυρές καταιγίδες και βροχοπτώσεις, ιδιαίτερα στην δυτική, κεντρική, ανατολική και βόρεια Ελλάδα, με τα χιόνια ωστόσο να είναι πολύ πυκνά πάνω από τα 1400-1500 μέτρα.
Αν ισχύσουν όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία και τα φαινόμενα είναι τόσο ισχυρά, θα πρέπει να δείξετε τεράστια προσοχή, έτσι ώστε να μην έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών όπως στην Ρόδο τις περασμένες ημέρες και γενικότερα να μην υπάρξουν πλημμυρισμένα σπίτια και απώλειες και ανθρώπινων περιουσιών.
Είναι ακόμα μία πολύ μεγάλη κακοκαιρία που φαίνεται να πλήττει την χώρα μας στις 1 Δεκεμβρίου, πράγμα που έχει γίνει πολύ σπάνια στο παρελθόν, καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι βροχές και καταιγίδες, αλλά είναι το γεγονός ότι τα φαινόμενα αυτά, είναι πολύ ισχυρά, δημιουργώντας φοβερά προβλήματα.
Πάντως να έχετε υπόψη σας πως ο καιρός μέσα στον Δεκέμβριο και κυρίως στο πρώτο του μισό, θα είναι αρκετά χειμωνιάτικος, με κρύο, βροχές αλλά και χιόνια σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας, βορειοδυτικής χώρας.

  greek-weather.org 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ...

                       Δείτε το μοναδικό 3D βίντεο


Η Whiskytree, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω απο τα εκπληκτικά εφέ της ταινίας Elysium σχεδίασε την Αθήνα του 5ου π.Χ αιώνα...
Η λεπτομέρεια είναι τόσο φοβερή που χρησιμοποίησαν 1,62 δισεκατομμύρια στοιχεία.



                                           

Δείτε το μοναδικό βίντεο..

ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ !!!

Με σύνθημα «στήριξε κι ΕΣΥ την ελληνική γεωργία», η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών διοργανώνει διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα "Καλύτερου Νέου Αγρότη". Ο νικητής θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό  για την ανάδειξη του "Καλύτερου Νέου Αγρότη" που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 29 Ιανουαρίου 2014.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι είναι :
Α) Καινοτομία, Β) Βιωσιμότητα Γ) Πράσινες πρακτικές, Δ) Πολυδραστηριότητα
Οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό προϋποθέτουν οι υποψήφιοι να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, κάτω των 40 ετών και ασφαλισμένοι στον Ο.Γ.Α.

Φιλοδοξώντας να αναδείξει την αξία της ελληνικής γεωργίας στο εξωτερικό, η Πανελλήνια Ένωση Αγροτών καλεί όλους τους νέους αγρότες που έχουν να παρουσιάσουν την δική τους ξεχωριστή γεωργική πρακτική, να συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό.

Περισσότερες Πληροφορίες 
Τηλ. 211 800 1673 καθημερινά, 9.00 - 13.00
-- 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Υπ.επικοινωνίας : Μάρσια Βλέτσα, +30 6944930723
Τηλ.: 211 800 1673

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ....

ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ !!!
Μετά το πετυχημένο πέρασμα του από το πανέμορφο BISTRO LIVE στην Κέρκυρα ,ο γνωστός Κερκυραίος τραγουδοποιός  ξεσηκώνει τους θαμώνες  του πλέον στο "Ola live stage Veria" στη Βέροια
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει έντονη παρουσία  Κερκυραϊκού στοιχείου και όχι μόνο,αφού οι περισσότεροι Κερκυραίοι αλλά και Ηπειρώτες φοιτητές  που φοιτούν τόσο στη Βέροια όσο και στις γειτονικές  πόλεις, κατακλύζουν το συγκεκριμένο Νυχτερινό μαγαζί για να τον αποθεώσουν, πνίγονάς τον κυριολεκτικά στα λουλούδια!!!

Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό Video από την πρεμιέρα  παρά την κακή ποιότητα του ήχου  για να πάρετε μια γεύση
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΚΕΡΚΥΡΑ: 47 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ....

Εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης του Τμήματος 
Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας περισσότερα από 47 κιλά κάνναβης στον Κάβο Κέρκυρας
Εμφάνιση IMG_20131125_215251.jpg
Αναζητείται ένας υπήκοος Αλβανίας, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, για διακίνηση ναρκωτικών και για παράνομη οπλοκατοχή

Κατασχέθηκαν επίσης οκτώ σπρέι πιπεριού, μία σιδερογροθιά, καθώς και χρήματα

Εντοπίστηκε χθες (25.11.2013) το μεσημέρι σε αποθηκευτικό χώρο στον Κάβο Κέρκυρας, κατά την διάρκεια επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, ένας σάκος με 41 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 47 κιλά και 500 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκε ένας 35χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται, ως ο κάτοχος και διακινητής της παραπάνω ποσότητας κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στον Κάβο Κέρκυρας, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 Mία μεταλλική σιδερογροθιά
 Oκτώ σπρέι πιπεριού
Tο χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και
 Kενές νάιλον συσκευασίες


Η έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για τον εντοπισμό του 35χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ !!! ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ....

Ένας νεκρός, 17 τραυματίες, οι 4 σε κρίσιμη κατάσταση, από τη νέα τραγωδία στα Τέμπη - Συγκλονιστικές εικόνες
Νεκρός ο 45χρονος οδηγός ΙΧ στη νέα τραγωδία στα Τέμπη  
- Επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και συγκρούστηκε με νταλίκα

- Σε κρίσιμη κατάσταση οι 4 από τους 17 τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος

- Σμπαράλια το αυτοκίνητο της 4μελούς οικογένειας από τη Λάρισα και η νταλίκα

Φωτογραφία για Ένας νεκρός, 17 τραυματίες, οι 4 σε κρίσιμη κατάσταση, από τη νέα τραγωδία στα Τέμπη - Συγκλονιστικές εικόνεςΚι άλλο αίμα στην άσφαλτο των Τεμπών. Κι άλλος νεκρός στη νέα τραγωδία που συγκλονίζει όλη τη χώρα από το βράδυ της Δευτέρας. Δυο από τους 17 τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. 

Ήταν σχεδόν 22:20 το βράδυ της Δευτέρας όταν ένα ΙΧ, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο ύψος των διοδίων επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο ΚΤΕΛ. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 45χρονος, η σύζυγός του και οι κόρες του 7 και 17 ετών, συγκρούστηκε με νταλίκα, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. 

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 45χρονος οδηγός του ΙΧ από τη Ραψάνη της Λάρισας και τραυματίστηκαν η 43χρονη σύζυγός του και οι δυο κόρες του. 

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Από αυτούς, οι τέσσερις, σύμφωνα με το Larissanet.gr, είναι βαριά τραυματισμένοι. Οι δυο, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. 

Το επτάχρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τραύματα φέρει και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, έχουν τραυματιστεί και οι επιβάτες του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος, σοκαριστικές. Το κίτρινο ΙΧ στο οποίο επέβαινε η 4μελής οικογένεια από τη Λάρισα έχει γίνει σμπαράλια, το ίδιο και το μπροστινό τμήμα της νταλίκας που έφερε πινακίδες Βουλγαρίας. 

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο.

Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Περίπου 700 μέτρα μακριά από τα παλιά διόδια των Τεμπών έγινε η μοιραία σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή σε έναν πατέρα δυο ανήλικων παιδιών. 

Ο 45χρονος οδηγός του κίτρινου Alfa Romeo, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, επιχείρησε, σύμφωνα με το Larissanet.gr να προσπεράσει το διώροφο πορτοκαλί λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Στο αντίθετο ρεύμα έρχονταν μία νταλίκα. 

Το ΙΧ συγκρούστηκε με το φορτηγό και στη συνέχεια καρφώθηκε στο λεωφορείο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και το βαρύ όχημα έπεφτε πάνω στο πορτοκαλί λεωφορείο. 

Δεκάδες ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος. Τα πρώτα ασθενοφόρα μετέφεραν τους βαριά τραυματίες. Τελικά στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας διακομίσθηκαν συνολικά 15 άτομα.

Ανάμεσά τους ο 45χρονος οδηγός του ΙΧ που κατέληξε στο νοσοκομείο. Οι βαριά τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και οι υπόλοιποι στο Πανεπιστημιακό που εφημέρευε.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ TRIKALAOLA.GR

lamiareport.gr
VIDEO


Need Text
Τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη νεκρός πολλοί τραυματίες νταλίκα λεωφορείο Ι.Χ. Δευτ.25-11-2013 βίντεο00:38reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
Πηγή:  inews.gr - NewsNowgr.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ: ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ,ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ...

Επιδείνωση του καιρού προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες ώρες και αύριο Τρίτη.

Σε νέο έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε νωρίτερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τονίζεται ότι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκανησα και πρόσκαιρα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες (κυρίως στις δυτικές περιοχές).
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σε όλη τη χώρα από βορρά προς νότο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας (περίπου 500 με 700 μέτρα).
Νew Post


ΚΕΡΚΥΡΑ: Η ΝΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

Εξελέγη η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ
Με ομόφωνη έγκριση πολιτικής απόφασης και ψηφισμάτων 
ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.
Προβολή φωτογραφίας σε μήνυμα

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 24/11 οι διήμερες εργασίες της 1ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, στην οποία έλαβαν μέρος 141 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από τις Οργανώσεις Μελών του νησιού.


Από την Συνδιάσκεψη εξελέγη η νέα 25μελής Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αποτελούν οι:

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΝΑΣ "ΗΡΑΚΛΗΣ" ΓΙΑ..."ΦΙΛΗΜΑ" !!!

     ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ  - ΑΠΣ "ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ" Ο-3
ΜVP ο Μίλτος Μακρής απέκρουσε πέναλτυ στο 52΄

Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον Μπάμπη Αρβανιτάκη 
μετά την αποβολή του Σπύρου Πουλή

Κορυφαίοι οι Γιάννης Πουλής, Κρις Λόης ,Νίκος Βαγγαλάτης,Νίκος Φαγογένης,Σπύρος Πουλής για όσο διάστημα αγωνίστηκε , Μιχάλης  Ασημακόπουλος και Σπύρος Γκερέκος
Κανείς δεν υστέρησε από την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ!
Το διαιτητικό τρίο του Αγώνα

Προβα τζενεράλε για τον Κορυφαίο Κερκυραίο Διεθνη Διαιτητή Τάσο Κάκο που σφυρίζει την  Πέμπτη 28/11/2013 αγώνα των ομίλων του Europa League με βοηθούς τον Δημήτρη Τάτση και Μιχάλη Κασιώτη ,τέταρτο Διαιτητή τον Ηλία Αλεξέα και  επιπρόσθετους Διαιτητές Α΄ Κουκουλάκη και Β΄τον Γιάχο 

Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κατά  διαστήματα  έχοντας μια άμυνα  για σεμινάριο, τον Κρις Λόη σε μεγάλα κέφια, τον πολύ ανεβασμένο φέτος  Νίκο Βαγγαλάτη που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, τον Σπύρο Γκερέκο να κάνει το καλύτερο φετινό του  παιγνίδι, τον πολύ καλό για όσο διάστημα αγωνίστηκε Σπύρο Πουλή,χωρίς  μάλιστα τον Έντρι Χότζα που απουσίαζε λόγω προσωπικού του προβλήματος,η ομάδα του Μπάμπη Αρβανιτάκη  συνέτριψε την ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ με  0-3 καθαρά και μάλιστα με άρχοντα του αγώνα τον καλύτερο διαιτητή που έβγαλε ποτέ το Ελληνικό Ποδόσφαιρο Τάσο Κάκο,ο οποίος μαζί με τους βοηθούς του Νίκο Κοσκινά και Γιάννη Κρασάκη έκαναν μια άριστη διαιτησία ανεβάζοντας έτσι και το πολύ καλό επίπεδο που είχε το ματς,δίνοντας μια απίστευτη σιγουριά στους παίκτες των δύο ομάδων,αφού όλοι ήξεραν με ποιον έχουν να κάνουν και ότι οι αποφάσεις θα ήταν δίκαιες εκ των προτέρων 
Στο 52΄ο Τάσος απέβαλε με απευθείας κόκκινη  κάρτα τον πολύ καλό  για όσο διάστημα αγωνιζόταν ποδοσφαιριστή του ΗΡΑΚΛΗ  Σπύρου Πουλή- Σούρο- διότι έσπρωξε από το κεφάλι την μπάλα παίκτη της αντίπαλης ομάδας αποστερώντας του έτσι  προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος ,με τον παίκτη του ΗΡΑΚΛΗ  να αναγνωρίζει το δίκαιον της απόφασής του και να του δίνει το χέρι
Ο Τάσος Κάκος που ήρθε στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα αφού  λίγο πιο πριν σφύριζε στον Άη Μαθιά το ματς  ΟΦΑΜ- ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ ,
Την Τετάρτη 20/112013 σφύριξε ΚΑΡΟΥΣΑΔΕΣ- ΑΟ  ΚΑΣΣΙΟΠΗ και το Σάββατο 23/11/2013 τον αγώνα ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ-ΚΟΝΤΟΛΑΛΙ δείχνοντας  να βρίσκεται σε πολύ μεγάλη φόρμα!!!
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
                           Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
10΄Σουτ του Θ Μπαλανίκα κα αουτ
22΄ Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έξω από τη Μεγάλη Περιοχή του Λαέρτη Μεχιλη απέκρουση σε κόρνερ του Μίλτου Μακρή
25' Σλάλομ από δεξιά του  Δημήτρη Πανδή  ασίστ στον Κρις Λόη  αουτ
27΄ ΓΚΟΛ !!! Τρομερή ενέργεια του Σπύρου Γκερέκου διασχίζοντας όλη τη δεξιά πλευρά, περνάει τους πάντες και τα πάντα εκπληκτική ασίστ στο Νίκο Βαγγαλάτη  ΠΟΥ με σουτ από τη μικρή περιοχή  διαμορφώνει 0-1
31΄ΓΚΟΛ!!! Απίστευτη  φάουλ εκτέλεση από τον Αρχηγό Γιάννη Πουλή από πολύ πλάγια αριστερα κοντά στο κόρνερ 0-2
                                                Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
52 ΠΕΝΑΛΤΙ  !!! Από τον Σπύρο Πουλή- Σούρο- διότι έσπρωξε από το κεφάλι την μπάλα παίκτη της αντίπαλης ομάδας αποστερώντας του έτσι  προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος ,με τον παίκτη του ΗΡΑΚΛΗ  να αναγνωρίζει το δίκαιον της απόφασής τουΤάσου Κάκου δίνοντάς του  το χέρι ,και εκπληκτική απόκρουση του Μίλτου Μακρή στη αριστερή γωνία κρατώντας το 0-2
76΄ Υψηλή επίδειξη τεχνικής από τον Αρχηγό Γιάννη Πουλή   στο χώρο του κέντρου ,φοβερή μπαλιά στον Κρις Λόη που έφευγε στην κόντρα σουτ άουτ από τη μικρή περιοχή 
77΄ - 82 Μπαλιές   στη κόντρα από τον Νίκο Βαγγαλάτη στον Κρίς Λόη μοναδικά τετ-α-τετ απέκρουσε ο Μάριος Δουκάκης
89΄ΓΚΟΛ !!! Επανάληψη των πιο πάνω φάσεων με τους ίδιους πρωταγωνιστές η μπάλλα στα δίχτυα του Δουκάκη από τον Κρις Λόη
90+  Μονάδικό τετ-α-τετ του Νίκου Βαγγαλάτη με τον Δουκάκη η μπάλα άουτ
Ξεχώρισαν από την ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ οι Μάριος Δουκάκης,Λαέρτης Μεχίλης, Μπαλανίκας θ,Πολύζος Λάμπρος
   
                                        ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ    

ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ  : Ν. Καμμένος: Μ. Δουκάκης, Κ. Δουκάκης, Ρουβάς, Μάμμος, Πολύζος, Πασάκαλος, Ράλλης, Σκλαβούνος, Μποντής, Μπαλανίκας, Μεχίλης
Αλλαγή ο Σ  Βαρθολομαίος αντί του Φ Σκλαβούνου΄στο 68
ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ :-Μπ. Αρβανιτάκης- Μακρής, Ασημακόπουλος, Σ. Πουλής, Γ. Πουλής, Φαγογένης, Ζωχιός, Βαγγαλάτης, Γκερέκος, Πανδής, Λόης, Ζέρβας
Αλλαγή  ο Σ Γραικός αντί του Δ Πανδή στο 57΄


Nikola Souris                  
                                          

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....

           Ποιοι και από που θα φύγουν !!!

Φωτογραφία για Ο χάρτης των απολύσεων στο Δημόσιο - Ποιοι και από που θα φύγουν
Νέο καυτό μέτωπο ανοίγει η κυβέρνηση με τις συγκοινωνίες, καθώς το 2014 εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθούν έως και 1.200 απολύσεις από τη μείωση των δομών στους οργανισμούς του υπουργείου Μεταφορών, στο πλαίσιο των... 11.000 υποχρεωτικών απομακρύνσεων που έχουν προγραμματιστεί για το 2014.

Παράλληλα με το «κλείσιμο» μικρών και μεσαίων οργανισμών που αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής», που θα πραγματοποιηθεί ύστερα από αξιολόγηση, αλλά και την απομάκρυνση υπαλλήλων που θα...

ΕΠΤΑΝΗΣΑ:Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑΒΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ...

Εμφάνιση ΚΑΤΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ - ΦΩΤΟ.jpg…Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

 Η 25η Νοεμβρίου έχει ανακηρυχθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Σε πρόσφατη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αναφέρεται ότι μία στις τρεις γυναίκες σε όλο τον κόσμο είναι ή πρόκειται να υπάρξει λόγω του φύλου της θύμα βίας. Η βία κατά των γυναικών αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν απορρέει ούτε αφορά συγκεκριμένο πολιτισμό, κουλτούρα, χώρα ή ομάδα γυναικών. Η εκδήλωση της βίας είναι ανεξάρτητη από το μορφωτικό επίπεδο, την κοινωνική και οικονομική κατάσταση των θυτών και θυμάτων και λόγω των διαστάσεών της αποτελεί σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα. Στη χώρα μας η άσκηση βίας κατά των γυναικών αναγνωρίζεται και τιμωρείται ως έγκλημα σύμφωνα με τον Νόμο 3500/2006.
Ο αγώνας όμως κατά της βίας δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο σε νομοθετικά μέτρα. Η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας συνδέεται με την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αποτελεί ευθύνη όλων μας.
Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σε θέματα βίας κατά των γυναικών μπορεί να αποτελέσει την αρχή της λύσης του κοινωνικού αυτού προβλήματος και να υποκινήσει πολλά από τα θύματα να σπάσουν τον κύκλο της σιωπής ζητώντας στήριξη  για να ξαναρχίσουν τη ζωή τους. Αρχή φόρμας
Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, λειτουργεί ήδη το Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης Γυναικών Κέρκυρας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, (Διεύθυνση: Ε.Ο. ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ 7, 49100, Κέρκυρα, Τηλέφωνο: 26610 47396, Fax: 26610 80344, e-mail: kerkyra@isotita.gr.), όπου παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής στους τομείς της ψυχοκοινωνικής και νομικής στήριξης γυναικών θυμάτων βίας καθώς και νομική βοήθεια σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας.
Επιπρόσθετα, σε αυτή την κατεύθυνση, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων λειτουργεί την Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900 η οποία λειτουργεί σε 24ωρη βάση παρέχοντας άμεση ψυχοκοινωνική στήριξη και προστασία σε γυναίκες θύματα βίας.