Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

45 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΟΡΕΙΑ,ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ !!!

Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Άνδρου - Έγινε αισθητός στην Αττική

- Ο σεισμός μεγέθους 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 07:03 το πρωί της Τετάρτης
- Είχε επίκεντρο 45 χιλιόμετρα βόρεια, βορειοανατολικά της Άνδρου και 126 ανατολικά της Αττικής σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
- Αισθητός ακόμη και στην Αττική - Ήταν επιφανειακός, 10 χιλιόμετρα το εστιακό του βάθος
- Ευθύμιος Λέκκας: Ανάμεσα στην Εύβοια και τη Χίο το επίκεντρο - Η περιοχή αυτή δε δίνει ισχυρούς σεισμούς
- Καμία κλήση για ζημιές προς το παρόν
- Έλεγχος της Πυροσβεστικής στην Άνδρο για το αν έχουν γίνει ζημιές 


Με ένα... ταρακούνημα ξεκίνησε η Τετάρτη, αφού στις 07:03 το πρωί σημειώθηκε ισχυρή σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Άνδρου. 

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και επιφανειακός, αφού το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 10 χιλιόμετρα




Το επίκεντρό του εντοπίζεται 45 χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά της Άνδρου και 126 χιλιόμετρα ανατολικά, βορειοανατολικά της Αττικής.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, δήλωσε πως το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Εύβοια και τη Χίο, μια περιοχή που δε μπορεί να δώσει δυνατούς σεισμούς.

Στην Άνδρο, οχήματα της Πυροσβεστικής βγήκαν στους δρόμους του νησιού για να δουν αν έχουν σημειωθεί ζημιές, προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει καμία κλήση. 

Newsit

"ΜΠΛΟΚΟ" ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ....

Να «φρενάρει» τα κλεμμένα κινητά επιχειρεί η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, αφού πλέον με απόφασή της υποχρεώνει τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους να διατηρούν μητρώα των αποκλειστικών αριθμών κάθε κλεμμένης συσκευής (ΙΜΕΙ), ώστε να τις μπλοκάρουν.
Έτσι λοιπόν, ένα κλεμμένο κινητό θα είναι πλέον άχρηστο και δεν θα μπορεί να μεταπωληθεί στην εγχώρια «μαύρη» αγορά μιας και δεν θα ενεργοποιείται με άλλη κάρτα SIM της ίδιας ή άλλης εταιρείας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει απόφαση της EETT, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή, θα πρέπει να τηρούνται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας λίστες με τους διεθνείς κωδικούς (International Mobile Equipment Identity, IMEI) κλεμμένων συσκευών των χρηστών. Η εγγραφή του κωδικού αυτού στη λίστα γίνεται από τον ίδιο τον χρήστη, με δήλωση την κλοπή του κινητού στην εταιρεία που ανήκει. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο χρήστης να γνωρίζει τον μοναδικό κωδικό της συσκευής του, τον οποίο και μπορεί να τον βρει πατώντας τον κωδικό *#60#.
Κάθε πάροχος ανά εβδομάδα θα αποστέλλει στις άλλες εταιρείες τους κωδικούς ΙΜΕΙ κλεμμένων κινητών των χρηστών του, ώστε να απαγορεύουν και αυτοί με τη σειρά τους την πραγματοποίηση κλήσεων στο δίκτυό τους από τη συγκεκριμένη συσκευή, μέσα σε πέντε ημέρες το πολύ.
Το «κλείδωμα» της συσκευής δε θα αφορά πλέον μόνο στην κάρτα SIM αλλά θα είναι ολικό, καθιστώντας έτσι την συσκευή ανενεργή στην χώρα μας αλλά και σε ορισμένα δίκτυα του εξωτερικού. Η εγγραφή του ΙΜΕΙ ενός κινητού στη λίστα με τους διεθνείς κωδικούς μπορεί να πραγματοποιηθεί και ύστερα από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας.
Τέλος, όπως αναφέρεται στην απόφαση, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν προθεσμία πέντε μηνών, προκειμένου να συμμορφωθούν στον νέο κανονισμό της ΕΕΤΤ.
Πηγη enikos

ΤΩΡΑ : ΣΕΙΣΜΟΣ 4,8 ΡΙΧΤΕΡ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ .....

Σεισμός 4,8 της κλίμακας Ρίχτερ έγινε πριν λίγο αισθητός  σε όλη την Αττική

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το επίκεντρο  του σεισμού ήταν ανάμεσα στην Εύβοια και την Χίο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ....

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ

Εξιχνιάστηκε κλοπή  επαγγελματικού εξοπλισμού από ξενοδοχειακό συγκρότημα  στην Κέρκυρα
Εμφάνιση 20140428_101153.jpgΕξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Ιονίων Νήσων, υπόθεση κλοπής επαγγελματικού εξοπλισμού, από αποθηκευτικό  χώρο ξενοδοχειακού συγκροτήματος  στην  περιοχή Λιβάδι Ρόπα στην  Κέρκυρα,  που είχε καταγγελθεί στις 25.04.2014.
Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας  σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος  23χρονου ημεδαπού, ο οποίος  ταυτοποιήθηκε ως δράστης  της διάρρηξης από τον αποθηκευτικό χώρο του ξενοδοχείου, από τον οποίο αφαίρεσε  αντικείμενα  αξίας 400 ευρώ περίπου.
Από τις εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν τα αντικείμενα κρυμμένα σε θαμνώδη έκταση σε κοντινή περιοχή από το ξενοδοχείο, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα διαβιβασθεί στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ...

...τον Μιχάλη Καρχιμάκη

praktoresΤην καταδίκη του πρώην διευθυντή κατασκοπείας της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη για κατασκοπεία σε βαθμό πλημμελήματος αποφάσισε πρωτόδικα το δικαστήριο σήμερα Δευτέρα.
Ο Αγγελάκης καταδικάστηκε ομόφωνα σε 22 μήνες φυλάκιση γιατί θεωρήθηκε ένοχος καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του περίπου 4.000 διαβαθμισμένα έγγραφα της ΕΥΠ, μεταξύ των οποίων και το
απόρρητο σχέδιο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» για περίπτωση πολέμου.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που σε υπόθεση για κατασκοπεία καταδικάζεταιπράκτορας, καθώς συνήθως τέτοιες υποθέσεις λόγω επίκλησης του απορρήτου δεν καταλήγουν στο ακροατήριο. 

Ποιος είναι ο Κώστας Αγγελάκης


Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Κώστα Αγγελάκη, και ακόμη έξι ατόμων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη αναφορικά με το σχέδιο εξόντωσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Πρόκειται για το σχέδιο εξόντωσης που είχε αποκαλύψει αναλυτικά το HOT DOC σε δημοσίευμά του παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις για τον τρόπο λειτουργίας μίας παραομάδας πρακτόρων της ΕΥΠ.


Οι έξι κατηγορούνται για διεύθυνση, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την ανθρωποκτονία, για  παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, για εκβιάσεις, πλαστογραφία και απάτη.


Το σχέδιο εξόντωσης ξεκίνησε με τη δημοσίευση πλαστών αποδείξεων της ΕΥΠ, οι οποίες εμφάνιζαν τον Κώστα Βαξεβάνη ως μισθοδοτούμενο της ΕΥΠ. Σκόνταψαν όμως πάνω στη δημοσιογραφική έρευνα του HOT DOC που τούς χάλασε τα σχέδια.
Έπειτα από οκτώ μήνες έρευνα της δημοσιογραφικής ομάδας του HOT DOC  συγκεντρώθηκαν στοιχεία με βάση το οποία ξεκίνησε αστυνομική έρευνα και τελικώς ασκήθηκαν διώξεις.


Οι «άγιες Τράπεζες»


Η αρχή έγινε το Μαϊο του 2012. Το HOT DOC δημοσίευσε μία μεγάλη έρευνα η οποία απoκάλυπτε τα σκάνδαλα των Τραπεζών και την λειτουργία των τραπεζιτών μέσα από ένα δίκτυο απάτης και υπεξαιρέσεων που περιλάμβανε offshore εταιρίες. Την ημέρα που το περιοδικό βγήκε στα περίπτερα, το blog Fimotro, του Γιάννη Παπαγιάνη, δημοσίευσε μια πλαστή απόδειξη της ΕΥΠ, που εμφάνιζε τον Κώστα Βαξεβάνη να εισπράττει από την Υπηρεσία 50.000 ευρώ ως "αμοιβή εξαμήνου".


Ο Κώστας Βαξεβάνης συνέδεσε από την πρώτη στιγμή την δημοσίευση της πλαστής απόδειξης, με την προσπάθεια αποδόμησής του εξαιτίας των αποκαλύψεων για τις Τράπεζες. Την ίδια περίοδο, το Fimotro έκανε δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τον δημοσιογράφο του Reuters Στήβεν Γκρέι, ο οποίος έκανε αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για την Τράπεζα Πειραιώς, ως απεσταλμένο μυστικών υπηρεσιών που ήθελαν να χτυπήσουν τις ελληνικές Tράπεζες και την ελληνική Οικονομία.


Επιχείρησαν να τον εξοντώσουν


Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2012, πέντε άτομα, εισέβαλαν στο σπίτι του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, στήνοντάς του καρτέρι. Ο Βαξεβάνης τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία δεν κατάφερε να τους συλλάβει. Τις επόμενες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. υποβάθμισε την ενέδρα σε απόπειρα διάρρηξης και δεν κάλεσε αρχικώς κανέναν μάρτυρα από όσους είδαν το περιστατικό να καταθέσει. Μόνο όταν το θέμα έφτασε στη Βουλή, κλήθηκαν οι μάρτυρες.


Μερικές μέρες μετά την ενέδρα, μια γυναίκα εμφανίστηκε στο HOT DOC και αποκάλυψε πως δούλευε για μια ομάδα υπαλλήλων της ΕΥΠ, οι οποίοι είχαν νοικιάσει γραφεία κοντά στα γραφεία του HOT DOC και έχοντας πάρει εντολή από τραπεζίτες, σχεδίαζαν να εξοντώσουν αρχικώς ηθικά και στη συνέχεια βιολογικά τον Κώστα Βαξεβάνη αλλά να συκοφαντήσουν και άλλους δημοσιογράφους οι οποίοι χαρακτηρίζονταν «εχθρικοί».


Αποκάλυψε πως η ίδια με εντολή του πράκτορα της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη και του συνεργού του Σοφοκλή Κουκουλίτσιου, έφτιαξε πλαστές αποδείξεις που εμφάνιζαν τους δημοσιογράφους ως χρηματοδοτούμενους από την ΕΥΠ και τις διοχέτευσαν σε φιλικούς τους δημοσιογράφους για αξιοποίηση. Μια σειρά φωτοτυπιών με πλαστές αποδείξεις στάλθηκαν στην ΕΣΗΕΑ, ενώ άλλες μεμονωμένα στον συγκρότημα του Κουρή.


Η αποκάλυψη της αλήθειας


Η γυναίκα που έκανε τις αποκαλύψεις δέχθηκε να κάνει επίσημη γραφολογική εξέταση που απέδειξε πως έλεγε την αλήθεια, ήταν δηλαδή η πλαστογράφος. Τα στοιχεία όλα κατατέθηκαν επίσημα στην Εισαγγελία. η μάρτυρας κατέθεσε και επισήμως μπαίνοντας σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.


Η έρευνα της Αστυνομίας οδήγησε σε μια ομάδα ατόμων που πραγματικά είχε νοικιάσει διαμέρισμα με κρύπτες κοντά στα γραφεία του HOT DOC.


Μία ακόμη από τις επιχειρήσεις της ομάδας ήταν η προσπάθεια συκοφάντησης της Αγγελικής Αγούλου, πρώην διευθύντριας υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Ζάκυνθο, η οποία είχε καταθέσει στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Πεπόνη, στοιχεία για την Τράπεζα. Η ομάδα θα έβαζε ναρκωτικά σε κατάστημα της οικογένειας Αγούλου τα οποία στη συνέχεια θα ανακάλυπτε η αστυνομία παρουσία μάλιστα καναλιών, για να αχρηστευθεί η Αγγελική Αγούλου ως μάρτυρας.


Οι άλλες δραστηριότητες του Κώστα Αγγελάκη


Οι παραπάνω δύο υποθέσεις, τόσο εκείνη για την οποία ο Κώστας Αγγελάκης καταδικάστηκε, όσο και το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Βαξεβάνη, δεν είναι παρά δύο μόνο περιπτώσεις στις οποίες έχει εμπλοκή ο πρώην διευθυντής κατασκοπείας της ΕΥΠ.


Ο Αγγελάκης είναι επίσης υπόδικος στην υπόθεση του έργου παρακολούθησης «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά τη Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών» της ΕΥΠ, το οποίο στην πράξη αποδείχθηκε άχρηστο. Για την υπόθεση αυτή έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σε 13 στελέχη της ΕΥΠ για απάτη σε βάρος του Δημοσίου.


Εμπλοκή στην υπόθεση Καρχιμάκη


Ο Αγγελάκης εμφανίζεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παράβαση μυστικών της πολιτείας.


Η δίωξη σε βάρος του Μιχάλη Καρχμάκη ασκήθηκε μετά από αναφορά που κατατέθηκε στην ΕΥΠ τον Απρίλιο του 2013, από υπάλληλο της Υπηρεσίας.
Η συγκεκριμένη υπάλληλος της ΕΥΠ η οποία ανήκει στην ομάδα του Κώστα Αγγελάκη, έστειλε έκθεση-αναφορά στη διοίκηση της ΕΥΠ, την οποία όμως παρά τη σοβαρότητα της υπόθεσης φρόντισε να κοινοποιήσει και στο Δ.Σ. στης Ομοσπονδίας Υπαλλήλων της Υπηρεσίας. 


Το γεγονός αυτό και μόνο κινεί υποψίες και εγείρει ερωτηματικά για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, αλλά και για τους σκοπούς που εξυπηρετούσε αυτή η κοινοποίηση καθώς ως γνωστόν όσο περισσότεροι γνωρίζουν κάτι, τόσο πιο εύκολα μπορεί να διαρρεύσει, δημιουργώντας εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.

Σε αυτή την έκθεση, η υπάλληλος κατηγορούσε τον Μιχάλη Καρχιμάκη ότι έλαβε διαβαθμισμένα έγγραφα κατά τη διάρκεια γεύματος στο οποίο παρευρισκόταν και ο Αγγελάκης, ο οποίος εμφανίζεται στην αναφορά της εν λόγω υπαλλήλου να εμποδίζει να δοθούν έγγραφα στον πρώην υπουργό.


Έτσι ο Κώστας Αγγελάκης εμφανίστηκε ως ο ήρωας της υπόθεσης, ο οποίος απέτρεψε τη διαρροή εγγράφων της ΕΥΠ και προσπαθεί να προστατέψει το κράτος, βελτιώνοντας το προφίλ του την ώρα που εις βάρος του εκκρεμούν ποινικές διώξεις και πλέον υφίσταται και μια καταδίκη.

kinisi75pasok

ΠΑΞΟΙ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 31ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

Συνελήφθη 31χρονος δράστης απόπειρας ανθρωποκτονίας, σε βάρος ημεδαπού, στους Παξούς

Συνελήφθη χθες (28.04.2014) το μεσημέρι στους Παξούς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παξών, της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων,    31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, στους Παξούς.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος δράστης συνελήφθη χθες το μεσημέρι, όταν μετέβη οικιοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Παξών. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, την Κυριακή 27.04.2014 το μεσημέρι, σε  οικισμό των Παξών, ο 31χρονος  πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τον 53χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο πίσω μέρος του σώματός του.

Ο 53χρονος στη συνέχεια μετέβη στο Κέντρο Υγείας Παξών για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. 

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Παξών, με τη συνδρομή της Περιφερειακής  Διεύθυνσης Ασφαλείας Ιονίων Νήσων.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 


Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ : Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ "ΣΠΟΡ"...

Η συνέντευξη της Άντζελας Γκερέκου  ΒΗΜΑgazino

Οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις εμφανίζουν το ΠαΣοΚ σε δυσχερή θέση. Είχατε ανέκαθεν μια ιδιοσυγκρασιακή σχέση με το κόμμα - έχετε παραιτηθεί, έχετε διαγραφεί από την ΚΟ, έχετε επιστρέψει… Έχετε κάποιο σχόλιο για τη σημερινή κατάστασή του;
Κατά τη γνώμη μου το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να πληρώνει, περισσότερο απ’ ότι του αναλογεί, το κόστος δύσκολων επιλογών. Όταν παίρνεις, έστω από ανάγκη, αποφάσεις που δεν τις πιστεύεις, αυτό σου γυρίζει μπούμερανγκ…

Υπάρχει πια ακροατήριο;

ΤΩΡΑ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ....

Αυτοβούλως παρουσιάστηκε πριν από λίγο στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ στο οποίο έχασε χθες τη ζωή του το 13χρονο αγόρι. Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ. Πρόκειται για έναν Ιταλό, που φέρεται ως υπεύθυνος του λούνα παρκ και δύο ακόμα υπαλλήλους, υπήκοους Μπαγκλαντές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και βαριές σωματικές βλάβες. 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το εννιάχρονο κοριτσάκι. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, είπε πως «η μικρούλα είναι καλά» και η κατάστασή της «ελεγχόμενη». Σε ό,τι αφορά τον 13χρονο αδερφό της, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ο κ. Ευσταθίου, δήλωσε πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Πηγη : Αθήνα 984

ΕΠΤΑΝΗΣΑ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΝΙΟ"

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας η δήλωση του συνδυασμού «Μεγάλο Ιόνιο» με υποψήφια Περιφερειάρχη την Α. Γκερέκου. Η σύνθεση των υποψηφίων έχει ως εξής:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΘΑΚΗΣ
ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Γερασίμου
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΙΘΑΚΗΣ:
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Τηλεμάχου
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του Αναστασίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΑΓΚΗΣ του Σπυρίδωνος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΜΑΛΙΑ του Δημητρίου
ΒΑΡΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλεξάνδρου
ΒΑΣΙΛΕΒΑ ΜΠΟΡΙΑΝΑ του Γιόρνταν Μαρίνωφ
ΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) του Φωτίου
ΓΚΙΚΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΠΙΤΣΑ) του Λαζάρου
ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΖΙΝΟΣ) του Ηλία
ΓΡΑΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ του Διονυσίου
ΔΙΑΒΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του Τριαντάφυλλου
ΚΑΦΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Γεωργίου
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Ευαγγέλου
ΚΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου
ΚΟΥΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Σταματίου
ΚΥΑΝΟΥΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του Σπυρίδωνος
ΛΑΟΠΟΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου
ΜΑΝΔΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ) του Γεωργίου
ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μιχαήλ
ΜΠΟΥΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του Κωνσταντίνου
ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ (ΒΙΚΥΣ) του Ανδρέα
ΠΕΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΛΙΛΑ) του Ιωάννη
ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη
ΡΩΣΣΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του Ιωάννη
ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου
ΣΚΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΑΛΕΚΑ του Παύλου
ΣΚΛΗΡΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΙΝΑ) του Δημητρίου
ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ-ΣΥΛΒΙΑ του Νικολάου
ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σταματίου
ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Δημητρίου
ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Λεωνίδα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γερασίμου
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΜΩΝΕΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ(ΛΟΥΣΗ) του Παναγή
ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Βασιλείου
ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΒΟΛΙΩΤΣΗ) του Γερασίμου
ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ του Νικολάου
ΜΙΝΕΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γερασίμου
ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΠΑΓΩΝΑ (ΠΕΝΝΥ) του Ευαγγέλου
ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Γερασίμου
ΣΕΡΓΕΕΒΑ ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΝΑΪΤ του Αντωνίου
ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Διονυσίου-Ευαγγέλου
ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΑΝΘΗ του Νικολάου
ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΝΙΚΗ του Φιλίππου
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΛΙΑΝΟΣ) του Ιωάννη
ΛΑΖΑΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ) του Κωνσταντίνου
ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Παναγιώτη
ΤΡΙΤΣΑΡΩΛΗ – ΡΟΜΠΟΤΗ ΜΑΡΙΑ του Παναγιώτη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΜΑΡΚΟΥΤΣΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του Διονυσίου
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:
ΒΟΥΛΤΣΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Αλοϊσίου
ΒΟΥΛΤΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) του Χαράλαμπου
ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Διονυσίου
ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του Αντωνίου
ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου
ΖΟΥΓΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Σπυρίδωνος
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αναστασίου
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΜΑΡΙΑ του Χαραλάμπους
ΜΑΝΕΣΗΣ-ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Σπυρίδωνος
ΜΑΡΟΥΔΑΣ-ΦΛΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Παύλου
ΠΟΜΟΝΗ – ΛΕΥΤΑΚΗ ΣΤΑΘΟΥΛΑ του Κωνσταντινου
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΤΙΤΟ ΒΙΛΑΝΟΒΑ

             Η Μπαρτσελόνα θρηνεί...
Μετά από δύο χρόνια άνισης μάχης με τον καρκίνο, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής σε ηλικία 45 ετών.
Ο Τίτο Βιλανόβα πέθανε σε ηλικία 45 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει", αναφέρει το μήνυμα της Μπαρτσελόνα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μετά τον τραγικό χαμό του πρώην προπονητή της.
Να σημειωθεί ότι όλη την εβδομάδα του Πάσχα ο Ισπανός τεχνικός μπαινόβγαινε στην κλινική, ενώ την Πέμπτη (24/4) υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση έπειτα από επιδείνωση της υγείας του (είχε καρκίνο στον φάρυγγα) και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.
Μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του ενώ...

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ...

Παρακολουθήστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου και του Γιώργου Γεωργιάδη για τον αυριανό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα μιλήσει στις 13:00 ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μισή ώρα αργότερα (13:30).




Live streaming video by Ustream

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ Α ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Μεγάλο Ιόνιο» στη Λευκάδα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο τη πόλης, παρουσία της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Άντζελας Γκερέκου και του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Γιώργου Ράπτη. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

Καλλινίκου Ανθή, Οικονομολόγος, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Εταιρείας, Σύμβουλος σε ΑΕ
Κατωπόδη Νίκη, Εκπαιδευτικός, Φιλόλογος
Κατωπόδης Κώστας (Λιανός), Ιδιωτικός Υπάλληλος, Λευκάδας, τ. Δημοτικός και τ. Τοπικός Σύμβουλος Καρυάς,
Λάζαρη (Έφη) Ευτυχία, Στατιστικολόγος, Στέλεχος Κεντρικής Διοίκησης Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας
Μεσσήνης Φίλιππος, τ. Αντινομάρχης, τ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Απολλωνίων, τ. Πρόεδρος ΔΣ Νοσοκομείου Λευκάδας
Τριτσαρώλη Μαρία, Δημοτικός Υπάλληλος Δήμου Λευκάδας

Συναντήσεις με φορείς

Κατά την πρώτη ημέρα παραμονής της στη Λευκάδα η κα Γκερέκου και ο κ. Ράπτης συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Υποδ/ντη της Πυροσβεστικής κ. Γιάννο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας κ. Τσιρογιάννη, αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λευκάδας, τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Γρηγορόπουλο, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας κ. Γατζία, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Λευκάδας κ. Βουκελάτο. Επίσης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και το Δημαρχείο Λευκάδας ενώ έγινε δεκτή από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλο.

ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !!!

Τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά την ερχόμενη Πέμπτη, 1η Μαΐου 2014, με 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή της, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).
«Οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι της χώρας αποτίουν ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες των εργατικών αγώνων, διατρανώνοντας για μια ακόμη φορά την απόφασή τους να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα για το κτίσιμο ενός κόσμου ειρηνικού, κοινωνικά δίκαιου, για τη θέσπιση και διασφάλιση ανθρώπινων και αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας και θεμελιακών δικαιωμάτων για τους ανθρώπους του μόχθου και της κοινωνίας γενικότερα» τονίζει σε σημερινή ανακοίνωση η ΠΝΟ.
Επίσης, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι η ανεργία στις τάξεις των ναυτικών έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη και αυξάνεται σε καθημερινή βάση, ενώ υπογραμμίζει ότι συνεχίζεται για έξι και πλέον μήνες η κοινωνική μάστιγα της απλήρωτης εργασίας στα πλοία της ακτοπλοΐας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ