Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΗ : ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ !!!

Τίποτα δεν έχει τελειώσει - Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ λέει ξεκάθαρα: «Ο Τύμβος αναπτύσσεται προς τα κάτω»


Αμφίπολη: Έχετε πίστη! Τίποτα δεν έχει τελειώσει - Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ λέει ξεκάθαρα: «Ο Τύμβος αναπτύσσεται προς τα κάτω»

- Στην ανασκαφή της Αμφίπολης εργάζονται οι καλύτεροι αρχαιολόγοι του κόσμου, λέει η γνωστή αμερικανίδα αρχαιολόγος
- Τολμάει να υποθέσει ότι στον τάφο είναι θαμμένος ο Ηφαιστίωνας
- Αναλύει μια - μια τις φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα από τον λόφο Καστά


Είναι από τους αρχαιολόγους που παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τα όσα γίνονται στον Λόφο Καστά της Αμφίπολης. Η Ντόροθι Κινγκ, λίγο μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του υπουργείου Πολιτισμού σχολίασε στο μπλόγκ της μια μία τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

ΘΡΗΝΟΣ ! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ .....

Για όλους εμάς τους 30+ είναι η φιγούρα του Άη Βασίλη  με την οποία μεγαλώσαμε. Δυστυχώς, ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τα όνειρα εκατομμυρίων παιδιών μέσα από τις διαφημίσεις της Coca Cola, δεν ζει πια. Πέθανε σε ηλικία 86 ετών και μαζί του ένα (μεγάλο) κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας.

Θρήνος! Πέθανε ο Άγιος Βασίλης!





Ο Τζον Μουρ πέθανε σε ηλικία 86 ετών. Ήταν η πιο χαρακτηριστική φιγούρα Άη Βασίλη, μέσα από τα διαφημιστικά της Coca Cola. Πρωταγωνίστησε στις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της εταιρίας το 2005 και το 2006.

Όταν δεν ήταν... Αϊ Βασίλης δεν έμενε στο Ροβανιέμι αλλά στο δυτικό Σάσεξ και έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας σαν οδηγός ταξί και μπάρμαν. 




Το 2011 είχε μιλήσει στους Financial Times για το πως είναι να είσαι... Άη Βασίλης! «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέχεις. Δεν μπορείς αυτόματα να θεωρείς πως κάθε παιδί έχει και τους δυο γονείς του ή αυτός που είναι μαζί του, είναι απαραίτητα και ο γονιός του. 

Μου έχει τύχη 8χρονα να μου ψιθυρίζουν πως θα ήθελα η μαμά να έρθει σπίτι για τα Χριστούγεννα», είπε πει.

Πηγη Newsit.gt