Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΠΑΞΟΙ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ WTM ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
«ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ » 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ   Ο Δήμος Παξών δημιουργεί και προωθεί  το ¨ brand name ¨  του νησιού  «7 νησιά …ένας μύθος!» , βασισμένο ακριβώς στα χαρακτηριστικά των Παξών ,ένα αρχιπέλαγος ποικιλόμορφο  , για αυτούς που επιλέγουν το  διαφορετικό , την πραγματική γραφική ,νησιώτικη Ελλάδα ,βυθισμένο στο μπλε του Ιονίου .
Εμφάνιση WTF GREECE IS EVERY WHERE.jpg
Ο Δήμος Παξών  σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την παρουσία του Αρχιπελάγους  των Παξών στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι , συμμετείχε  από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου 2015 στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου  .
    Η  WTM είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης, δίνοντας κάθε χρόνο το στίγμα και τις τάσεις για την προσεχή τουριστική σαιζόν.
   Ο Δήμος Παξών φιλοξενήθηκε  στο ξεχωριστό φέτος περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  που πρόβαλλε το ονειρικό Ιόνιο με ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό .
Εμφάνιση WTF GL PERIPTERO.jpg   Στη διάρκεια της έκθεσης, η ΠΙΝ  με τον συντονισμό του Αντίπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων  κ.Σπ.Γαλιατσάτου διοργανώθηκαν ,πλήθος συνεντεύξεων μεταξύ των οποίων  τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων,Traveller National ,CNN , Family Traveller,Mega International αλλά και μικρότερα τοπικά ΜΜΕ όπως το Corfu Channel ,London city tv  κ.α .
Εμφάνιση WTF1 LONDON.jpg   Κατά την 2η μέρα οργανώθηκε εκδήλωση από γεύσεις και προϊόντα από όλο το Ιόνιο , κερδίζοντας  τις εντυπώσεις .
  Παρουσιάστηκε  μεταξύ άλλων,   η ποικιλόμορφη διάσταση της θάλασσας του  Ιονίου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα τοπικά χαρακτηριστικά κάθε νησιού .
    Από τους Παξούς παρεβρέθηκαν  ο Δημ.Σύμβουλος κ. Γ.Λύχνος και ο παξινός επιχειρηματίας κ. Γ.Βλαχόπουλος , που μίλησαν  για το νησί σε πολλά από τα   ΜΜΕ και ήρθαν σε επαφή με ταξιδιωτικούς πράκτορες (tour operator) ,στοχεύοντας να ξεχωρίσουν οι Παξοί , ως τουριστικός προορισμός  υψηλών standard ,κρυφών αποδράσεων των V.I.P,με  πεντακάθαρες  παραλίες , ένα νησί με παράδοση ,πλούσιο σε ιστορικά μνημεία ,κάνοντας  ιδιαίτερη αναφορά στην τοπική κουζίνα και φιλοξενία.
Εμφάνιση WTF 3 ΠΙΝ ΓΛ.jpg  Ο Δήμος Παξών δημιουργεί και προωθεί  το ¨ brand name ¨  του νησιού  «7 νησιά …ένας μύθος!»    , βασισμένο ακριβώς στα χαρακτηριστικά των Παξών ,ένα αρχιπέλαγος ποικιλόμορφο  , για αυτούς που επιλέγουν το  διαφορετικό , την πραγματική γραφική ,νησιώτικη Ελλάδα ,βυθισμένο στο μπλέ του Ιονίου .
    Ο Δήμος μας στοχεύει  με την βοήθεια   όχι μόνον των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και άλλων επιχειρηματιών του Ιονίου να προβάλλει τόσο το νησί των Παξών άλλα και των άλλων νησιών του  Ιόνιου, ως σύνολο  κοντινών νησιωτικών προορισμών, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά,  που αξίζει κανείς να επισκεφτεί , έχοντας ως άρμα του ,τον γνωστό πλέον διαγωνισμό  «ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ » , συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων των φορέων ΠΙΝ – ΠΕΔΙΝ – Ενώσεις Ξενοδόχων του Ιονίου  - Τουριστικών Πρακτόρων κ.α  ,να αναδείξουμε όλοι μαζί , τις ομορφιές του τόπου μας .
    Για την χώρα μας τα μηνύματα από την Αγγλική είναι ενθαρρυντικά κυρίως εξ αιτίας και της ισοτιμίας  της Αγγλικής λίρας/ ευρώ  αλλά κα άλλων παραγόντων  ,για την φετινή χρονιά .
   Ο Δήμος Παξών θα συνεχίσει την προσπάθεια προβολής του νησιού και θα παρευρίσκεται και στην έκθεση FILOXENIA – Θεσσαλονίκης 12- 15 Φεβρουαρίου ,έχοντας ήδη προωθήσει μέσω της ΗΕLEXPO τον διαγωνισμό .
Εμφάνιση WTF FOTO DI GRUPPO.jpg

            ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ !