Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ:ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

 
Ο Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν καλεί την Ευρώπη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσει με ρεαλισμό την οικονομική κατάσταση και την περίπτωση της Ελλάδας. Αναφερόμενος ιδιαίτερα στους Γερμανούς του καλεί “να κάνουν το σωστό και να εγκαταλείψουν μύθους και ηθικολογίες”.
Σε άρθρο του στους New York Times επισημαίνει πως...

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ....

 
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α' νεκροταφείο Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη, Ντέμη Ρούσσο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Ιανουαρίου νικημένος από την επάρατη νόσο.
Ο ερμηνευτής πολλών και μεγάλων επιτυχιών, έχοντας πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, άφησε την τελευταία του πνοή στα 69 του χρόνια, στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά από μακρόχρονη νοσηλεία.
Ο άνθρωπος που δοξάστηκε από τον διεθνή Τύπο, όχι μόνο για το έργο αλλά και για την προσωπικότητά του, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του:

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ...


οι ανασφάλιστοι !!!

«Θα προκύψουν οφέλη που θα επανεπενδυθούν μέσα στο σύστημα»
Κουρουμπλής: Προτεραιότητα η φαρμακευτική δαπάνη και οι ανασφάλιστοι
Στο ζήτημα της φαρμακευτικής δαπάνης και το βραδυφλεγή βόμβα των ανασφάλιστων θα επικεντρώσει τις πρώτες κινήσεις του ο νέος υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.

Παράλληλα, ο νέος υπουργός τόνισε ότι ...

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟ ΠΑ.ΜΕ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ PUBLIC....



 Εμφάνιση 20150129_111802[1].jpg
H επιχείρηση "Public", αφού καλά  καλά ξεζούμισε τους εργαζόμενους, για πάνω από ένα χρόνο, με εντατικοποίηση της δουλειάς και μισθούς πείνας, ανακοίνωσε ότι κλείνει το υποκατάστημα στο Σολάρι, πετώντας στο δρόμο 11 εργαζόμενους. Το πρόσχημα ήταν ότι ...

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΚΑΙ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ"....ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ !!!!

                                                                                                                      Του Nikola Souris
ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ - ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ 3-0
 Η ομάδα του Γιάννη Καλούδη φιλοδώρησε με τρία τέρματα τον ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ , με τον Σπύρο  Χονδρογιάννη στο 20΄ &  59΄και τον Μιχάλη Ασημακόπουλου στο 29' και συνκατοικεί στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της  Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας μαζί με τον ΌΛΥΜΠΟ και τον ΟΦΑΜ που έχει έναν αγώνα λιγότερο
ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ  Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗ ,ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ κας ΡΟΥΣΟΥ





Έναν ΗΡΑΚΛΗ από τα παλιά και με το  βλέμμα ενός εκ των  κορυφαίων Κερκυραίων Διαιτητών και των βοηθών του κ.Καλυβιώτη και κας Ρούσου που ήταν πραγματικά αλάνθαστοι ,απόλαυσαν οι λιγοστοί φίλαθλοι παρά την κακοκαιρία και τον κακό αγωνιστικό χώρο, σε ένα πολύ όμορφο αθλητικό ματς, που βοήθησε σ αυτό και η ομάδα του Κοντοκαλίου που έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο και είχε μάλιστα και 2 δοκάρια κάνοντας πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Ο Διαιτητής  του αγώνα κ. Κορακιανίτης
Μια νίκη περισσότερο ψυχολογίας που την ήθελε πολύ ο ΗΡΑΚΛΗΣ μετά τα τελευταία άτυχα διαδοχικά αποτελέσματα.
 

Η διαφορά των δύο ομάδων φάνηκε με το καλημέρα όταν ο Νίκος Μπούρμπος  στο 1΄απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 3΄ο πιο δεινός σκόρερ του Κερκυραικού ποδοσφαίρου , ο Άλεξ Μωραίτης δεν σκόραρε , γιατί την καρφωτή κεφαλιά του έστειλε σε κόρνερ ο εξαιρετικός γκολκίπερ της ομάδας του Κοντοκαλίου Γκερδούκης.


Γιάννης Καλούδης
Με ένα άριστο στήσιμο από Γιάννη Καλούδη ,με νέα πρόσωπα στην εντεκάδα από τις μεταγραφές του χειμώνα,όπως του πολύ καλού νεαρού Σπύρου Δερβινιώτη,του Δημήτρη Νικολόπουλου,του Ηλία Αρβανίτη,και με φοβερό ανακάτεμα της τράπουλας από τον νεαρό κοουτς, ήταν θέμα χρόνου η νίκη.


Στο 15' το διαγώνιο σουτ του Νίκου Μπούρμπου περνάει άουτ .


Στο 20' ο Σπύρος Χονδρογιάννης άνοιξε το σκορ με σουτ γράφοντας το 1-0.


Εννιά λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Ασημακόπουλος διπλασιάζει τα τέρματα με σουτ 2-0.


Στο 36' φοβερό δυνατό φαλτσαριστό σουτ του Θωμά Τζέλου τραντάζει την συμβολή των δοκαριών, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ από φάουλ ατύχησε πάλι να σκοράρει γιατί ο φοβερός γκολκίπερ των 'Αγίων" Μίλτος Μακρής με τρομερή εκτίναξη έστειλε την μπάλα κόρνερ.



Οι προπονητές των ομάδων Παναγιώτης Πατέλης
Και Γιάννης Καλούδης
Στο 46΄ο Σπύρος Πουλής Σούρος έχασε μοναδική ευκαιρία όταν το δυνατό διαγώνιο σουτ από την μικρή περιοχή πέρασε σύριζα άουτ.


Στο 49΄ο Κώστας Μώρος με δυνατό συρτό σουτ σημαδεύει την ρίζα του αριστερού δοκαριού του Μίλτου Μακρή.


Στο 51΄μοναδική ασίστ του Σπύρου Πουλή Σούρου, πάρε- βάλε ,στον Άλεξ Μωραίτη, απέκρουσε ο γκολκίπερ Γκερδούκης σε κόρνερ και ο ίδιος παίκτης στο 57’ με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ


            Στο 59’ με σπάνιας ομορφιάς ατομική προσπάθεια ο Σπύρος Χονδρογιάννης γράφει το 3-0 και βάζει το ωραιότερο γκολ του αγώνα

            Στο 83’ την τρομερή καρφωτή κεφαλία του Άλεξ Μωραίτη αποκρούει ο Γκερδούκης και τους γηπεδούχους να φωνάζουν πως η μπάλα πέρασε την γραμμή


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Καλούδης): Μακρής, Νικολόπουλος, Δελβινιώτης, Φαγογένης, Δ. Μωραϊτης, Ασημακόπουλος, Γκερέκος, Σπ. Πουλής, Μπούρμπος, Χονδρογιάννης, Αλ. Μωραϊτης. Έπαιξαν και οι: Βαγγαλάτης, Αρβανίτης, Β. Πουλής.

ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ (Π. Πατέλης): Γκερδούκης, Κούρκουλος, Δ. Καλαϊτζίδης, Προβατάς, Βλάχος, Γ. Καλαϊτζίδης, Τζέλος, Χριστοφόρου, Σταύρου, Κάντας, Μαγκανάς. Έπαιξαν και οι: Κ. Μώρος, Γουλιαρμής, Ταχίρι. 

 Νικολόπουλοςκαι Δελιβινιώτης και αποτελούν τα δύο (πιο) «φρέσκα» μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή, από Όλυμπο και Νέους Κέρκυρας αντίστοιχα ενώ ο Ηλίας Αρβανίτης αποκτήθηκε απο την CORFU FC
  
ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΚ
ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
 Α1 ΕΠΣΚ – 17η αγωνιστική
Ηρακλής Αγ. Δέκα – Κοντόκαλι 3-0
Θιναλιακός – ΑΕ Λευκίμμης 3-2
Παξοί – Αναγέννηση Περιβολίου δ.δ.
Σιναράδες – Όλυμπος 1-1
Βολίδα – Ολυμπιάδα Καρουσάδων 0-2
Πέμπτη 29/1/15 – 15.30
Αστέρας Πετριτή – ΟΦΑΜ
Κάβος – Οδυσσέας Αυλιωτών


Α1 ΕΠΣΚ  - Βαθμολογία
 

1.Σιναράδες 47
2.Αστέρας Πετριτή 34

3.Ηρακλής Αγ. Δέκα 29
4.Όλυμπος    29
5.
ΟΦΑΜ 29.
6.Ολυμπιάδα 22
7.Θιναλιακός 20
8.Οδυσσέας 19
9.ΑΕ Λευκίμμης 19
10.Κοντόκαλι 19
11.Αναγέννηση Περιβολίου 18
12.Βολίδα 17
13.Κάβος 15
14.Παξοί 4