Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ....

Συνελήφθησαν συνολικά δύο μέλη της ομάδας ενώ αναζητείται ένας ακόμη
Βρέθηκε σε υπαίθρια κρύπτη ηρωίνη βάρους 300 γραμμαρίων περίπου και μικροποσότητα κάνναβης


narkotika kerkyra

Η εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ηρωίνης ήταν το αποτέλεσμα των ερευνών που εξελίχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ομάδας αποτελούμενη από έναν ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς Αλβανικής καταγωγής, η δράση των οποίων περιελάμβανε την συστηματική διακίνηση ηρωίνης σε χρήστες στην Κέρκυρα.
Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε αποτυπώνει την δράση ενός 35χρονου ημεδαπού και δύο αλλοδαπών Αλβανικής καταγωγής, 24 και 34 ετών και οι κατηγορίες που τους βαρύνουν κατά περίπτωση είναι της σύστασης συμμορίας, της διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης παραμονής στην χώρα.
Στο πλαίσιο της σταδιακής εξέλιξης της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν ο 35χρονος ημεδαπός χθες (26.07.2015) το μεσημέρι και ο 24χρονος από τους αλλοδαπούς, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες , οι οποίοι σε συνεργασία με τον 34χρονο αλλοδαπό, που αναζητείται, πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα συστηματικά διακίνηση ηρωίνης.
Η αστυνομική έρευνα κατέληξε στον εντοπισμό υπαίθριας κρύπτης σε περιοχή της πόλης της Κέρκυρας, την οποία χρησιμοποιούσε ο 24χρονος , στην οποία με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών βρέθηκαν σε συσκευασίες (298) γραμμάρια ηρωίνης, (14,7) γραμμάρια κάνναβης και δύο ζυγαριές.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα του 24χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας
.