Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ !!! ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ....

Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος 30χρονος τραγουδιστή Παντελής Παντελίδης

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος 30χρονος τραγουδιστή Παντελής Παντελίδης

Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός, ηλικίας περίπου 30 ετών, έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο τύπου τζιπ προσέκρουσε στις μπάρες με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τραυματίσουν βαρύτατα τον οδηγό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έτρεψε με μεγάλη ταχύτητα κι έχασε τον έλεγχο του τζιπ, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός.
Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα εξέπνευσε. Μία γυναίκα φέρεται να είναι σοβαρά τραυματισμένη ενώ υπάρχει κι ένας ακόμη τραυματία

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος 30χρονος τραγουδιστή Παντελής Παντελίδης
Αμέσως ενημερώθηκε η τροχαία, άνδρες της οποίας σπεύδουν στο σημείο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού. Σύμφωνα ωστόσο με κάποιες πληροφορίες πρόκειται για πασίγνωστό τραγουδιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό αυτό δυστύχημα. Ο τραγουδιστής, που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, ήταν ο Παντελής Παντελίδης και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο χώρο της νεολαίας κι όχι μόνο με πολλά σουξέ ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με ένα του τραγούδι ιδιαίτερα προκλητικό.Σάλος προκλήθηκε με ένα του τραγούδι που είχε στίχους:
"Με συγχωρείς για τα επόμενα

μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα

πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα

που τριγυρνά στα κατεχόμενα".

Το τραγούδι προκάλεσε αντιδράσεις με τον Παντελίδη μόλις χθες να δηλώνει ότι θα το αποσύρει.
Βιογραφικό
Ο Παντελίδης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος.
Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Στις 31 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα».
Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος βρέθηκε να ερμηνεύει τον τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.
Γνωστά του σουξέ είναι:
  • Δεν ταιριάζετε σου λέω
  • Πάμε στοιχήμα θα ξαναρθείς
  • Συνοδεύομαι
  • Παραμυθιάζομαι
  • Σε παραδέχομαι
  • Λιώμα σε γκρεμό
  • Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε
  • Να σου πω
  • Γίνεται
  • enikos.gr