Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΓΚΕΛ ΤΟΡΕΣ

Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΓΚΕΛ ΤΟΡΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*Ο Μιγκέλ Τόρες φτάνει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να προσθέσει μία σημαντική λύση στην άμυνα των ερυθρόλευκων.

Ο 27χρονος αμυντικός έχει μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα με 52 εμφανίσεις στη Ρεάλ πριν πάει στην Χετάφε στην οποία είναι βασικό στέλεχος την τελευταία τετραετία. Συνολικά έχει 154 συμμετοχές στην Primera κι έχει σκοράρει μία φορά με κεφαλιά, έχει δώσει 5 ασίστ και έχει αποβληθεί τρεις φορές.

Μπορεί να παίξει με την ίδια επιτυχία τόσο στα δύο άκρα της άμυνας, όσο και στη θέση του στόπερ, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό τις σημαντικές βοήθειες που έδινε στους ερυθρόλυεκους ο Ιβάν Μαρκάνο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Έχει αγωνιστεί 7 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Ρεάλ, η μία εξ αυτών ήταν εναντίον του Ολυμπιακού στο Μπερναμπέου, στο 4-2 της περιόδου 2007-08! Έχει αντιμετωπίσει επίσης την Μπάγερν, τη Ρόμα, την Ντιναμό Κιέβου και την Μπάτε Μπορίσοφ στην κουρφαία διοργάνωση, στην οποία επιστρέφει με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο Τόρες έχει 12 συμμετοχές στην Εθνική U-21 της Ισπανίας.

Δείτε ένα βίντεο με προσπάθειες του Τόρες που τις επόμενες ώρες θα αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων:
olympiacos-blog
VIDEO