Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΕ ΒΕΡΤΙΓΚΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ!


Ο ανιχνευτής μετάλλων στην κεντρική είσοδο της Βουλής- στην Πύλη 55, όπως έχει πολιτογραφηθεί από τη φρουρά - χτύπησε απανωτά κόκκινα την ώρα που σήμερα το σούρουπο, περνούσαν ο ένας μετά τον άλλον οι πάνοπλοι χρυσαυγίτες βουλευτές, ακολουθώντας αμίλητοι τον προπορευόμενο «φυρερίσκο».

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος που είχε ειδοποιήσει τα κανάλια για μια τηλεοπτική δήλωση, είχε στηθεί μπροστά στις κάμερες δίνοντας μια παράσταση που μαρτυρά την απόγνωσή του, μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση των νεοναζί στη χώρα.

Η σύντομη δήλωσή του, όπως σχολιάστηκε, φανέρωσε έναν άνθρωπο σε προφανή αμηχανία και φόβο για τα επικείμενα, τώρα που η εποχή της επιείκειας έλαβε τέλος και η παραστρατιωτική οργάνωσή του, βρίσκεται στο έλεος της Δικαιοσύνης. «Όλα είναι ανοιχτά. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται» είπε όταν τον ρώτησαν αν πρόκειται να παραιτηθεί και τίποτε δεν δείχνει καθαρότερα την δυσκολία του να διαχειριστεί το σκοτεινό αδιέξοδο που είναι βυθισμένος ο προκαθήμενος του ναζιστικού κινήματος.

Ο ίδιος, προσπάθησε με αναιμικό τρόπο να στείλει ένα… απειλητικό μήνυμα λέγοντας ότι «αν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως δεν θα είναι ένοχη η ΧΑ αλλά αυτοί οι οποίοι τη δαιμονοποιούν και τη χτυπούνε με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο».

Άφησε ακόμα ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθούν οι βουλευτές του, σε μια προσπάθεια να συντηρήσει επικοινωνιακά το τελευταίο του καταφύγιο, τώρα που σφίγγει ο κλοιός γύρω από αυτήν την σκοτεινή οργάνωση και τους αφανείς χρηματοδότες της.

Ιδού τι είπε:



«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι- κομμάτι. Η ΧΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή. Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία. Μέσα στα πλαίσια των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοικτά. Εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως δεν θα είναι ένοχη η ΧΑ αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν την ΧΑ και τη χτυπούνε με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο».



Πηγή: το ΠΟΝΤΙΚΙ