Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

"ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ" : ... "ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ" ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!!

Η Καυστική απάντηση του ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ στον  ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ  για τον Σπύρο Πατέλη
                                                      Του Νikola Souris
Το  παραλήρημα του ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ είναι ψευδές,  ανυπόστατο, άτοπο,άκαιρο,  και αντικείμενο αποκυημάτων νοσηρής φαντασίας,κοινώς.... "ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ" ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, που έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, ισχυρίζονται οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ...


Ο κ. Σπύρος Πατέλης  ο οποίος έχει ανώτερες σπουδές  πιστεύουμε πως δεν έχει την ανάγκη καθοδήγησης στο να εκφράζεται ελεύθερα για θέματα που τον αφορούν προσωπικά ,διότι ούτε το πνευματικό του επίπεδο  ούτε το ΗΘΟΣ του  το επιτρέπουν ..... 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ
             ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1982
Εmail : herculessaintstenfc@gmail.com
Αρ  Πρωτ  171   Άγιοι Δέκα  23 / 8 /2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ , ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
                                                           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το Δημόσιο «κατηγορώ»  Κοντοκαλίου  για... οργανωμένο σχέδιο αποδόμησης της ομάδας κι ένταξη, σ’ αυτό το σχέδιο των δηλώσεων  Πατέλη , τις οποίες αναφέρει ως καθοδηγούμενες  από μέλη του ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ και  που δημοσιεύτηκε σε όλα τα έντυπα, Αθλητικά και  Ηλεκτρονικά Μέσα του νησιού,   …..Ο ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ  θεωρεί  το πιο πάνω παραλήρημα  ψευδές,  ανυπόστατο, άκαιρο, άτοπο,και αντικείμενο αποκυημάτων νοσηρής φαντασίας ,κοινώς...."ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ" ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ , που έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν της κοινή γνώμη, τόσο για τα μέλη μας  ,όσο και για  τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή μας Σπύρο Πατέλη ,που αποτελεί κόσμημα για την ομάδα μας, στην απεγνωσμένη προσπάθεια τους ίσως  να καλύψουν δικά τους λάθη κατά το παρελθόν.

Ο κ. Σπύρος Πατέλης  ο οποίος έχει ανώτερες σπουδές  πιστεύουμε πως δεν έχει την ανάγκη καθοδήγησης  για θέματα που τον αφορούν προσωπικά ,διότι ούτε το πνευματικό του επίπεδο  ούτε το ΗΘΟΣ του  το επιτρέπουν!!! 

Καλό θα είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις μας  για να μην δημιουργούμε εντάσεις από το πουθενά και ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του τόσο κατά το παρελθόν όσο και τώρα


Ευχόμαστε καλή πορεία στην συμπαθέστατη ομάδα του  ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ και στον καταξιωμένο προπονητή της κ. Γιάννη Χονδρογιάννη που  τιμά  με την παρουσία του τους Κερκυραικούς Πάγκους…… 


Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           





        Νίκος  Σ  Πουλής                                                            Αλέξανδρος  Π  Πουλής

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ





ΑΟ Κοντόκαλι (22/8/2014):
"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ.ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΜΟΥΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΤΑΝ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑ ΗΔΗ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ........
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ( ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟΥΔΗ ,ΑΡΜΠΙ ΚΟΥΜΑΝΑΚΟ,ΘΩΜΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟ,ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΧΟ,ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΜΟ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΤΣΟΥΚΗ,ΧΑΡΗ ΜΑΡΚΑΤΗ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΑΡΚΑΤΗ)
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ"

Σπύρος Πατέλης (21/8/2014)
"Μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ αποχωρώ με μεγάλη πικρία εξαιτίας των διοικούντων της ομάδας. Παραχωρήθηκα με μεταγραφή στην νέα μου ομάδα έναντι ενός αρκετά μεγάλου ποσού βάζοντας μάλιστα και χρήματα από την τσέπη μου, χωρίς να έχω την παραμικρή οφειλή απέναντι στην ομάδα και χωρίς φυσικά να έχει ξοδέψει αυτή ούτε ευρώ για να με πάρει από την προηγούμενη μου ομάδα. Θεωρώ ότι για τα δεδομένα της εποχής και γενικότερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο και με κάποιο τρόπο οι αρμόδιοι πρέπει να επεμβαίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ διοικήσεις να ταλαιπωρούν έτσι παιδιά τα οποία βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν μια διασκέδαση. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για όσα περάσαμε μαζί και καθένα ξεχωριστά τους προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους. Εύχομαι στον κύριο Giannis Xondrogiannis τα καλύτερα γιατί είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής και στην ομάδα μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς, με υγεία πάνω από όλα."