Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΥΡΙΖΑ«Με τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων, τελειώνει η αγωνία για τους χιλιάδες υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων και ανοίγει ο δρόμος για τη γεμάτη προσδοκίες φοιτητική πορεία των νέων εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας.
Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τους Κερκυραίους επιτυχόντες για την αποτελεσματική προσπάθεια που κατέβαλλαν, με τη συμπαράσταση των γονιών τους και τη συνεισφορά των καθηγητών τους, και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία. Αυτά τα παιδιά θυμίζουν σε όλους ότι, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν, ειδικά σε μια πολύ δύσκολη οικονομικοκοινωνική συγκυρία, οι κόποι και η σταθερή προσήλωση στο στόχο αποφέρουν καρπούς. Γι’ αυτούς τους νέους αρχίζει τώρα μια απαιτητική διαδρομή για την απόκτηση επιστημονικής γνώσης, που θα προσφέρει καινούριες εμπειρίες αλλά και μελλοντική εργασιακή προοπτική.
Ακόμη, όμως, και οι νέοι που δεν κατάφεραν αυτήν τη χρονιά να πετύχουν τον στόχο τους, δεν πρέπει να απογοητεύονται και να αποθαρρύνονται, γιατί οι ευκαιρίες δεν τελείωσαν. Το μέλλον είναι μπροστά τους, δεν κρίνεται από μια αποτυχημένη προσπάθεια, αλλά κατακτιέται καθημερινά με υπομονή, επιμονή και θυσίες.
Καλή αρχή για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και καλές σπουδές.»