Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

"ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

Τα... «Νε» τα έχει μόνο στο όνομα!
 Την φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και ήθελε τον Νενέ να μην εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ήρθαν να επιβεβαιώσουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Την πληροφορία που ήθελε τον Νενέ να μην επιθυμεί την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσαν την Τετάρτη γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα, ιστοσελίδες της χώρας σε αναφορές τους για το μέλλον του 31χρονου Βραζιλιάνου της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρουν  ότι ο αριστεροπόδαρος μέσος έκλεισε οριστικά την πόρτα στους «ερυθρόλευκους», λόγω της γενικότερης κρίσης που επικρατεί στην Ελλάδα.
Επίσης, όπως σημειώνουν, ο Νενέ είναι πιθανότερο είναι να...

... καταλήξει σε ομάδα της Ιταλίας, χωρίς όμως να αναφέρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Βραζιλιάνου. Μετά από αυτή την εξέλιξη στον Ολυμπιακό στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις, αφού ο χρόνος πιέχζει αμείλικτα.
Ακόμη και από την παραπάνω επιβεβαίωση φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη να φέρει στον Ολυμπιακό έναν παίκτη εφάμιλλο ή ακόμη και καλύτερο από τον Κέβιν Μιραλάς, που πήρε μεταγραφή στα γήπεδα της Premier League  για λογαριασμό της Έβερτον.
Gazzetta.gr