Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

SUN: Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ...ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ....


Επιθετικό δημοσίευμα της Sun για Μαρινάκη!
Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί δημοσίευμα της "Sun" για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη 48 ώρες πριν το ματς των "ερυθρολεύκων" με την Άρσεναλ. "Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ποινική δίωξη 15 μήνες μετά" τονίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.


"Ο Ολυμπιακός, αντίπαλος της Άρσεναλ στο Tσάμπιονς Λιγκ έρχεται στο 'Έμιρεϊτς' με την σκιά ενός τεράστιου σκανδάλου με στημένα μας" αναφέρεται στον πρόλογο του δημοσιεύματος.
Στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου επικεντρώνεται στον ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.


"Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ποινική δίωξη 15 μήνες μετά τα όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι οπαδοί των 'κανονιέρηδων' θα εκπλαγούν όταν μάθουν πως....

... ο άνθρωπος που κάθεται λίγα μέτρα μακριά από τον εκτελεστικό διευθυντή Ιβαν Γκαζίδη στη VIP κερκίδα του γηπέδου αντιμετωπίζει δίωξη για 'νοθευμένα' παιχνίδια.
Ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας Μαρινάκης, πρόκειται επίσης να παρακαθίσει σε γεύμα δίπλα από τον Γκαζίδη όπως συνηθίζεται πριν τα ματς μεταξύ των διοικήσεων των συλλόγων.
Πάντα αντιδρούσε σθεναρά για την αθωότητα του" αναφέρεται στο δημοσίευμα της Sun, ενώ υπάρχει και συνέχεια όπου τονίζεται πως παρότι έχει περάσει ένας χρόνος δεν έχει αποφασιστεί εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες!
Παράλληλα παραθέτονται δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο θέμα, όπου μεταξύ των άλλων είχε τονίσει πως:
"Η υπόθεση των στημένων αγώνων δεν μας αφορά, ούτε μας αγγίζει. Δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει οποιαδήποτε παράβαση".
Στο δημοσίευμα επίσης αναφέρεται πως "ο Μαρινάκης κατηγορήθηκε πως είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και για συμμετοχή σε προσφορά δωροδοκίας".
Επίσης ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει πως: "Είναι σε θέση να πετάξει στο Λονδίνο για να συνοδεύσει τους αντιπάλους της Άρσεναλ, καθώς η ταξιδιωτική απαγόρευση που του επιβλήθηκε από το ελληνικό κράτος άρθηκε από τη στιγμή που θεωρήθηκε απίθανο να εγκαταλείψει την χώρα".

sport24.gr