Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ....

...ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ 3-2


Αρμενιακος Χ
Ένας απίστευτα κακός Διαιτητής για την κλάση του ; δολοφόνησε εν ψυχρώ, κόβοντας του τα φτερά, τον νεοφώτιστο της μεγάλης κατηγορίας της Κέρκυρας ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ  που έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο ,σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου,στο ντέρμπι των ΓΕΙΤΟΝΩΝ ,στερώντας του δύο  πέναλτι, ενώ από την αρχή έσπρωχνε την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ στην νίκη, αδικώντας παράφορα την φιλοξενούμενη ομάδα των ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ αλλοιώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα που είναι πλασματικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως...

... στο 88 τίναξε το ματς στον αέρα αφού δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του ΗΡΑΚΛΗ  και το σκορ ήταν 3-2 , ενώ απέβαλε στο 89 τους ποδοσφαιριστές  του ΗΡΑΚΛΗ Σπύρο Πουλή , και τον Ordanidisz Manolisz του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για εξύβριση- ο δεύτερος προκάλεσε τον πρώτο -ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΊΓΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΣΎΡΡΑΞΗ 
Στο τέλος του αγώνα υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Πρόερδρο του Ηρακλή  κ. Αλέκο Πόυλή και στον διαιτητή κ. Αρμενιάκο  Χ όπου ο πρώτος του ζήτησε να εγκαταλείψει την διαιτησία διότι είναι επικίνδυνος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας  το ΔΣ του ΗΡΑΚΛΗ θα ζητήσει την μόνιμη εξαίρεση του από τους αγώνες της ομάδας του.
ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, ΣΤΟ 36,58,88 λεπτό.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΟΙ  ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΣΤΟ 25  ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΧΙΟΣ ΣΤΟ 75 λεπτό ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ  ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΚΡΗΣ που επανήλθε ύστερα από μακρά απουσία καθώς και οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΧΙΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ. Χρύσανθου Τσαγκαρόπουλου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τ. Τζάκους): Μάρτης, Τζέλος, Κουρής, Μερκούρης, Στ. Μασσούρας, Διμέγκελης, Ιορδανίδης, Γ. Μασσούρας, Α. Γιαννούλης, Βαρθολομαίος, Τάτας. Έπαιξαν και οι Γ. Γιαννούλης, Σταύρου, Α. Γιαννούλης.
ΑΓ. ΔΕΚΑ (Κ. Θεοτόκης): Μακρής, Πανδής, Σπ. Πουλής, Γ. Πουλής, Λιάκουρας, Ζωχιός, Ασημακόπουλος, Μπούρμπος, Καποδίστριας, Βαγγαλάτης, Ιμέρης. Έπαιξαν και οι: Τσελάι, Κουλίδης.
Nikola Souris