Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ


Εξιχνιάστηκε  υπόθεση διάρρηξης σε οικία στην Κέρκυρα



Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ρομά (δύο γυναικών και δύο ανδρών)

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, η διάρρηξη που έγινε την Τετάρτη (19.02.2014)  το πρωί σε οικία στην περιοχή Τρία Γεφύρια Κέρκυρας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ρομά (δύο γυναικών και δύο ανδρών) ηλικίας από 19 έως 36 ετών για κλοπή κατά συναυτουργία.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις ημεδαποί ρομά, οι οποίοι αναζητούνται, ως οι δράστες διάρρηξης οικίας κατά την οποία αφαίρεσαν ένα χρυσό δαχτυλίδι, μία χρυσή αλυσίδα και μικρό χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.


Εξιχνιάστηκε κλοπή αντλίας ποτίσματος στην βόρεια Κέρκυρα


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων Κέρκυρας μία υπόθεση κλοπής αντλίας ποτίσματος που έγινε το χρονικό διάστημα από 12.12.2013 έως 12.01.2014 στους Αγραφούς Κέρκυρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου ημεδαπού.


Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού


Συνελήφθη την (20.02.2014) το πρωί στο Μπαρμπάτι Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.