Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ:Η "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ


  Η ποδοσφαιρικη κινηση "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" με αφορμη την εναρξη της νεας ποδοσφαιρικης περιοδου ανακοινωνει τ΄ακολουθα :
                                                                                 
1. Ευχομαστε σε ολους τους συλλογους,τους αθλητες,τους προπονητες,και τους παραγοντες αλλα και στα υπολοιπα μελη τηςποδοσφαιρικης οικογενειας (διαιτητες,αθλητικους δημοσιογραφους,ιατρους,φιλαθλους)καλη ποδοσφαιρικη χρονια με υγεια και αθλητικο πνευμα στα γηπεδα!                                         
  
   2.Θεωρουμε οτι και η νεα χρονια ξεκινα κατω απο απαραδεκτες συνθηκες (γηπεδικες εγκαταστασεις,οικονομικη εγκαταλειψη,υποδομες υγειας κ.λ.π.) με ευθυνη της πολιτειας, της ΕΠΟ αλλα και των υποστηρικτων της,οπως η πλειοψηφια της διοικησης της ΕΠΣ Κερκυρας (χαρακτηριστικο παραδειγμα η προσπαθεια της φετος για επιβολη εξοδολογιου διαιτησιας στα πρωταθληματα παιδων και προπαιδων...!)
   3.Οι εκπροσωποι της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Κερκυρας (Μπαλης Νικος,Γιουργας Ακης,Ρουσσινος Κωστας,Βλαχοπουλος Γιαννης,Λουβρος Σπυρος) στα δυο περιπου χρονια της παρουσιας τους σε αυτο κατεβαλαν προσπαθειες αντιστασης σε αυτην την κατασταση τοσο μεσα στο συμβουλιο οσο και στις διαφορες επιτροπες της Ενωσης. Στα πλαισια αυτα επεδιωκαν να διορθωνουν λαθη,να συμπληρωνουν παραλειψεις,να δινουν σωστο προσανατολισμο σε ενεργειες,να κανουν προτασεις. Αυτο ομως που αντιμετωπισαν ειναι η πληρης απαξιωτικη σταση απο την πλειοψηφια του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κερκυρας . Η κατασταση αυτη οδηγει στην αποφαση της αποχωρησης μας απο ολες τις επιτροπες με εξαιρεση το γιατρο κ. Μπαλη ο οποιος απο τις 4 επιτροπες που συμμετειχε μενει ,μονο για λογους δεοντολογιας και για την προστασια της υγειας των αθλητων ,στην επιτροπη Υγειας και στο Ταμειο Αλληλεγγυης.Η προσπαθεια της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ' για την αλλαγη των δεδομενων του κερκυραικου ερασιτεχνικου  ποδοσφαιρου συνεχιζεται στο διοικητικο συμβουλιο και εξω απο αυτο...!
Κερκυρα 28-9-2014                               Οι εκλεγμενοι της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
                                                             στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Κερκυρας
                                                
                                                              Μπαλης Νικος
                                                              Γιουργας Ακης
                                                              Ρουσσινος Κωστας
                                                              Βλαχοπουλος Γιαννης
                                                              Λουβρος Σπυρος