Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑZΕI ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΟΥΤΣΟΥ.....

...ιδιοκτήτη και προέδρου του Δ.Σ της ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ν.Ο.Ξ στην  έκθεση τουριστικών ειδών "ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ" που απευθύνεται σε εμπόρους και που ξεκίνησε την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 και λήγει την Κυριακή 11 Ιανουαρίου  στο METROPOLITAN EXPO εκθεσιακό κεντρο, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την οργάνωση ROTA!!!!
 

ο κ. Χριστόδουλος Μούτσος στη μέση με στελέχη του στην κεντρική είσοδο 
του περιπτέρου της ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ Α.Β.Ε.Ν.Ο.Ξ

Μέ ενα εντυπωσιακό περίπτερο 300 και πλέον τμ ,που κερδίζει έως τώρα τον θαυμασμό όλων των επισκεπτών που προσήλθαν στην πιο πάνω έκθεση τουριστικών ειδών , ο πιο πάνω σπουδαίος Κερκυραίος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το περίπτερο που είναι από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο της έκθεσης,είναι  άψογα  οργανωμένο από τον Αρσένη  και την Ευαγγελία Μούτσου έτσι ώστε να προβάλλονται τα εκπληκτικής  ποιότητας και ομορφιάς τουριστικά του εκθέματα ,το δε ανθρώπινο δυναμικό του  είναι άριστα επαγγελματικά καταρτισμένο και βρίσκεται στην διαθεση των επισκεπτών ανα πάσα στιγμή για να ανταποκριθεί σε μια αγορά ιδιαίτερα απαιτητική και συνεχώς αυξανόμενη.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.ΝΟ.Ξ και "πρώτο βιολί" του τουριστικού περιπτέρου   κ. Αρσένιος Μούτσος
Στο πιο πάνω εκθεσιακό περίπτερο υπάρχουν 10.000 κωδικοποιημένα προιόντα που οι επισκέπτες από όλα τα σημεία της Ελλάδας έρχονται σε άμεση επαφή με αυτά και  κάνουν απευθείας τις αγορές τους εν όψει της νέας τουριστικής σαιζόν.

Ο μοναδικός  Κερκυραίος στο είδος του επιχειρηματίας με την 20 ετή και πλέον παρουσία του στις εκθέσεις τουριστικών ειδών, λειτουργεί κυριολεκτικά σαν μοχλός ανάπτυξης για τον Τουρισμό της πατρίδας μας 
 


Ο ιθύνων νους της ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ν.Ο.Ξ και  του περιπτέρου 
κα Ευαγγελία Μούτσου




Σήμερα και αύριο αναμένεται να κατακλύσουν το περίπτερο της  ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ν.Ο.Ξ του κ. Χριστόδουλου Μούτσου χιλιάδες επισκέπτες για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους  από όλα τα τουριστικά σημεία της Ελλάδας αλλά και από όλον τον κόσμο όπως αυτό συμβαίνει έως τώρα που λειτουργεί η έκθεση !!!!
 Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χριστόδουλος Μουτσος και η
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.Ν.Ο.Ξ διοργανώνουν την πρώτη τους ατομική έκθεση στη Κρήτη 
Στο Ηράκλειο από 14 έως και 19/1/2015 στο ξενοδοχείο MEGARON με  ώρες λειτουργίας 10.00-22.00...

...και στα Χανιά στο ξενοδοχείο CALDERA CRETA PARADISE
απο 21 έως και 24/1/2015 με  ώρες λειτουργίας 10.00-22.00 !!!