Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ !!!!

Βάκη Φωτεινή του Γεωργίου

Επίκουρη καθηγήτρια Φιλοσοφίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

vakiΣυγγραφέας μελετών και άρθρων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλοσοφικής Σχολής Αριστοτελείου και Γραμματέας του Συλλόγου Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου. Eίναι μέλος του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς». Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ιονίων Νήσων (2014) με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Γαλιατσάτου ΑΝΑΣΑ.


Παυλίδης Κωνσταντίνος του Κωνσταντίνου

Ελεύθερος επαγγελματίας.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑπόφοιτος ΑΣΟΕΕ. Υπήρξε μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και της ΕΦΕΕ. Διετέλεσε πρόεδρος της αναπτυξιακής επιχείρησης του Δήμου Θιναλίων, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Διοίκησης, Οικονομικών, καθώς και αναπληρωτής Δημάρχου διαδοχικά την περίοδο 2003-2010. Σήμερα Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας και αναπληρωτής Δημάρχου. Μέλος του Νομαρχιακού Συντονιστικού Οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2009.

Ραιδεστινός Γεώργιος του Σάββα

Μαθηματικός, καθηγητής Πληροφορικής.

ΡΑΙΔΕΣΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΔιετέλεσε συντονιστής της ΝΕ Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σήμερα μέλος της Γραμματείας. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009 και του 2012. Διετέλεσε πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γραμματέας της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας. Σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Κέρκυρας, Αντιδήμαρχος Πόλης και Φαιάκων και αναπληρωτής Δημάρχου.


Σαμοΐλης Στέφανος του Κωνσταντίνου-Νικολάου

Αρχιτέκτων-μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ.

ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΔιετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Κέρκυρας (2011-12).
Είναι Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών: Οικονομικών Υποθέσεων, Περιφερειών, Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών, Απολογισμού του γενικού ισολογισμού του κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, των επιτροπών φιλίας Ελλάδας-Κίνας και Ελλάδας-Αργεντινής, των ΕΕΚΕ Οικονομικών και Τουρισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόμπρος Αναστάσιος (Τάσος) του Εμμανουήλ

Δάσκαλος.

ΤΟΜΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας. Έχει διατελέσει μέλος της ΝΕ και του ΝΓ του ΚΚΕ, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γραμματέας της ΝΕ Κέρκυρας του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2004. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Γεωργίου, Γραμματέας του Συνδέσμου Υδάτινων Πόρων, Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Πρόεδρος περιβαλλοντικής οργάνωσης ΕΜΠΟΛΑ.