Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ

                   Στην  όμορφη Θεσσαλονίκη.........


Στο Κλεάνθης Βικελίδης θα αγωνιστεί σήμερα η ομάδα του νησιού μας στα πλαίσια της ενδέκατης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τον ισόβαθμό της Ευρωπαίο Άρη Θεσσαλονίκης  και με διαιτητή  τον Τρικαλινό  Αλέξανδρο  Αρετόπουλο στις 5 και τέταρτο το απόγευμα.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί  ζωντανά από το Νova Sports 3 
Στην αποστολή δεν έχουν συμπεριληφθεί λόγω τραυματισμών οι  Ιωάννου, Μίχος ,Μάμαλος,ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκουστάβο
Αναλυτικά, η αποστολή:  Κωνσταντόπουλος, Αποστολίδης,, Στολτίδης, Καλαντζής, Δεινόπαπας, Τσίγκας, Γιάντσης, Χαμπλ, Παρασκευαΐδης, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης, Μακρής, Επστάιν, Βενέτης, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Φλάβιο.
Για όσους δεν έχουν Νova Sports ας ρίξουν μια ματιά στον υπολογιστή τους στο site ADHE.Net-Watch free live sports tv και μετά ας  κλικάρουν το  Live Sports και ας δουν τις επιλογές


                                                                                 Nikola Souris


         ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

                     Η συζήτηση χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική





Η φωτογραφία είναι από παλιότερη συνάντηση των δύο ηγετών.
Συνάντηση είχε ο κ. Παπανδρέου με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, χθες στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ, με την οποία, όπως είναι φυσικό, συζήτησαν για τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης. Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε την κ. Μέρκελ για την ελληνική πρόταση και τον διαφορετικό μηχανισμό που προτείνει η Ελλάδα.
Οι δύο συμφώνησαν να αναθέσουν σε ομάδες συνεργατών τους να συζητήσουν το θέμα αυτό. Η συνάντηση, κατά τις ίδιες πληροφορίες, χαρακτηρίσθηκε εποικοδομητική από τον κ. Παπανδρέου.
Μια από τις βασικές διαφορές μεταξύ της γερμανικής πρότασης και της ελληνικής, είναι ότι στην ελληνική προβλέπεται, μεν, η συμμετοχή ιδιωτών και Τραπεζών στον μηχανισμό στήριξης, αλλά με την επιβολή φόρου ή φόρων, η συγκέντρωση των οποίων θα αρχίσει από τώρα.

Διάλογος με Γκιούλ

Σύντομο διάλογο σε ήπιους τόνους, είχε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και με τον Τούρκο Πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ. Ο διάλογος έγινε όταν ο κ. Γκιουλ ανέφερε, κατά τη συζήτηση του θέματος των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης-ΝΑΤΟ, τη γνωστή θέση της Τουρκίας για τη συμμετοχή της Κύπρου στους διεθνείς οργανισμούς και εν προκειμένω στο ΝΑΤΟ και τους σχεδιασμούς του.
Ο κ. Παπανδρέου απάντησε στους ίδιους τόνους, ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να λυθεί το Κυπριακό και ζήτησε από όσους μπορούν να βοηθήσουν για να λυθεί το θέμα, να βρεθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, όπως επιθυμεί και ο κ. Χριστόφιας, στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ και του κοινοτικού κεκτημένου.
Ζήτησε, επίσης, να αφεθούν οι Κύπριοι, ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι, να συνεννοηθούν για το μέλλον του νησιού και η λύση που θα δοθεί να είναι πρότυπο συμβίωσης διεθνώς.
Παρέμβαση Ομπάμα 
.


Ο Πρωθυπουργός είχε σύντομη συνομιλία και με τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος του είπε ότι και οι δύο ανέλαβαν τα ηνία των χωρών τους σε πολύ δύσκολες περιόδους και ότι προσπαθούν και οι δύο πολύ.
Κοντά βρέθηκε και ο κ. Γκιουλ και ο Αμερικανός Πρόεδρος απευθυνόμενος στον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον Τούρκο Πρόεδρο, τους είπε ότι είναι δύο άνθρωποι που θέλουν να λύσουν τα προβλήματα της περιοχής.

Πηγή τα Νέα online
                              ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

                       Με Σισέ η μεγάλη «πράσινη» ανατροπή!


Ο Παναθηναϊκός μέσα σε ένα δίλεπτο πήγε να χάσει τα πάντα, αλλά τελικά έφτασε σε σπουδαία επιτυχία απέναντι στον Ηρακλή.

Το 0-2 του 21' έγινε αρχικά 2-2 προτού λήξει το ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι (με τον υπηρεσιακό και έμπειρο Γκμοχ στον πάγκο), πήραν τους βαθμούς με το χορταστικό 4-2! Για μια ακόμη φορά, οδηγός του Παναθηναϊκού ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος άσος, την ώρα που όλοι τα είχαν χαμένα, έβαλε δύο γκολ και έσωσε την ομάδα του. Και μετά, αποχώρησε καθόσον δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού...

Στις εξέδρες ήταν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο νέος προπονητής του ΠΑΟ. Ο Πορτογάλος ασφαλώς και έχει δύσκολο έργο, πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα, αλλά και να δώσει γρήγορα το δικό του στίγμα στην ομάδα. Κοντά στον Ζεσουάλδο ήταν μόνιμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, Νίκος Πατέρας.

Ο Ηρακλής, ήθελε να φύγει με βαθμούς, πλην  όμως δεν τα κατάφερε. Δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε γκολ, δεν κράτησε όμως το σκορ και στο τέλος αποχώρησε ηττημένος. Η ευκαιρία ήταν μεγάλη για τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του.

Στο 20' ο Σολτάνι μοίρασε στο Μάρα, σουτ και 0-1! Στο αμέσως επόμενο λεπτό (21'), ο Γιάκομπ έκανε το σουτ, ο Τζόρβας έδιωξε με το πόδι, η μπάλλα μέσω Κατσουράνη πήγε στον Πίτου Γκαρσία, σουτ ο μέσος του Ηρακλή και 0-2! Εκεί προέκυψε εκνευρισμός στις  εξέδρες και ο κόσμος αποδοκίμαζε τους Τζόρβα και Κατσουράνη.

Στο 30' με δυνατό μακρινό σουτ ο Λουίς Γκαρσία έκανε το 1-2 για να ισοφαρίσει με κεφαλιά ο Σισέ στο 45', ύστερα από κόρνερ του Γκαρσία.

Σέντρα ο Σπυρόπουλος στο 50', νέα κεφαλιά ο Σισέ και 3-2 για τον Παναθηναϊκό! Και στο 75' , ο Κατσουράνης βρήκε τον Πετρόπουλο για να έρθει το τελικό 4-2.

Κίτρινες: Πλεσί, Κυριαζής, Λουίς Γκαρσία.

Κόκκινη: Σολτάνι (90').

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Μαρίνος(76' Καραγκούνης),  Χριστοδουλόπουλος (70' Σιμάο), Λουίς Γκαρσία, Σισέ(66' Πετρόπουλος).

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κυριαζής(46' Σίσιτς), Κατσαμπής(80' Κατσικάς), Κανακούδης, Μάρα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Γιάκομπ, Πίτου Γκαρσία, Ντάνι (72' Κομπαγιάσι), Σολτάνι

Πηγή τα Νέα online