Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Μια όμορφη Δικηγόρος στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας ........

Η Ανδρομάχη  Δαγλή θα  ηγείται από σήμερα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας υστέρα από την Παραίτηση του Χρυσοστόμου Μπούκα
Η Ανδρομάχη Δαγλή ήταν δεύτερη στις εκλογές του 2008 για την ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.
Στην παράγραφο 9 του άρθρου 10 του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι η αναπλήρωση όλων των οργάνων του κινήματος γίνεται από τους επιλαχόντες, σύμφωνα με την σειρά κατάταξης τους στην σχετική ψηφοφορία.


Μετά την παραίτηση της Λίνας Ρούσσου , από αναπληρώτρια γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, την θέση της πήρε ομόφωνα   ο δυναμικός Αλέξης Αλεξάκης
Στην  χθεσινή συνεδρίαση παραβρέθηκαν  ο κ. Ασκούνης Κώστας μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , ο κ. Σωτήρης Μάνεσης μέλος του τομέα περιφερειακής οργάνωσης, και ο κ. Θεόφιλος Καραντώνης μέλος του εθνικού συμβουλίου του Κινήματος. 
Πρέπει να θυμίσουμε ότι στην Κεφαλονιά η Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει στο κόμμα τις παραιτήσεις των μελών της, παραμένουν στις θέσεις τους μόνο για επείγουσες καταστάσεις έως την εκλογή της νέας Νoμαρχιακής Επιτροπής
                                                                                                                         Νikola Souris

Ραντεβού στα... τυφλά χωρίς πιθανότητα συναίνεσης


Οι εργασιακές ανατροπές απαιτούν τη μέγιστη δυνατή συναίνεση για αυτό και ο πρωθυπουργός ξεκινά κύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς. Εξαίρεση, ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ορίστηκε για σήμερα στις 10 το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ημέρα πρόκειται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, το πολυνομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς θα προσέλθει για να εκφράσει τις πάγιες θέσεις του και να ζητήσει αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση της ανάκαμψης και της ανάπτυξης. Κομματικά στελέχη λένε ότι «μόνο επί τη βάση της αλλαγής πολιτικής μπορεί να υπάρξει συναίνεση, δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να συμφωνήσουμε στη σφαγή των εργασιακών δικαιωμάτων που προωθεί η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο». 
Εκτός από τη συνάντηση των δυο ηγετών, θα υπάρξουν και συναντήσεις υπουργών με τους αρμόδιους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας. 
Μετά τον Αντώνη Σαμαρα, ο πρωθυπουργός θα δει, στις 11:15 την Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στις 12:30 έχει οριστεί το ραντεβού με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Η συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως δήλωσε και ο ίδιος στη Βουλή.
Ο πρωθυπουργός, όπως προκύπτει από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δεν προτίθεται να συναντηθεί με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και τον Φώτη Κουβέλη, επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς.

                                                                                                                                                                    Νewsit