Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ. Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ


Ο δρ.ΧΑΜΕΡ βγήκε από τη Φυλακή, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ Η ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ...Το διάσημο βίντεο του Δρ. Χάμερ για τον Καρκίνο τώρα στα Ελληνικά. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

φαρμακοβιομηχανίες



Παρακολουθήστε τα 6 βίντεο που ακολουθούν και αφορούν στην πλήρη θεραπεία του καρκίνου και μίας σειράς άλλων σοβαρών και χρόνιων παθήσεων,που συγκαλύπτονται εδώ και δεκάδες έτη από τις φαρμακοβιομηχανίες, αλλά και από μία σειρά άλλων παραγόντων που βγάζουν εκατομμύρια χρημάτων στις πλάτες των ανθρώπων που δυστυχούν,εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την ανθρώπινη δυστυχίαΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ,(ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,)

Θέματα του 1ου μέρους:


Θέματα του 2ου μέρους:


Θέματα του 3ου μέρους:


Θέματα του 4ου μέρους:


Θέματα του 5ου μέρους:

-Το υπόλοιπο μέρος της ομιλίας του Δρ. Χάμερ από την Ισπανία το 2006,

”Αναρωτιέμαι νύχτα και μέρα,με ποιο τρόπο να σας βοηθήσω από τους δυνάστες που κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον καρκίνο σαν μία υποχρεωτικά θανατηφόρα ασθένεια…”
Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι στο μέτρο που μας αναλογεί και μας επιτρέπεται την διάδοση της πληροφορίας,που για πρώτη φορά μας επιτρέπει η χρήση του ίντερνετ και ας μεταδώσουμε την αλήθεια για ένα καλύτερο μελλόν με υγεία και περισσότερα χαμόγελα…!!
και εδώ Έλληνας γιατρός που λέει τα ίδια πάνω -κάτω
θεραπεία καρκίνου η κονομά και μείωση πληθυσμού βίντεο,

 http://mhnpetaslefta.blogspot.se