Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

"ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας, σε συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο με θέμα "Κέρκυρα ενάντια στον Καρκίνο", στα πλαίσια της οποίας γυναίκες υποβλήθηκαν σε δωρεάν ψηλάφηση μαστού, διοργανώνει δεύτερη ημερίδα ευαισθητοποίησης του κοινού, εστιάζοντας πάντοτε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Αυτή τη φορά, λόγω της θερινής περιόδου την οποία αρχίσαμε να διανύουμε, θα γίνει ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του δέρματος. Κατά την περίοδο του καλοκαιριού χρήζει ιδιαίτερης προσοχής η έκθεση στον ήλιο και είναι σημαντικό το κοινό να ενημερωθεί σωστά και υπεύθυνα.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας το  Σάββατο 21 Ιουνίου 2014.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα υπάρξει η δυνατότητα δωρεάν κλινικής δερματολογικής εξέτασης και δερματοσκόπησης. Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στη Γραμματεία του Κοινωνικού Ιατρείου του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, στο τηλέφωνο  6939693348.

Για ακόμη μία φορά, το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο ΥΓΕΙΑ, σε συνεργασία και συνεννόηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, διαθέτει τους διακεκριμένους επιστήμονές του, τόσο για την ενημέρωση του κοινού, όσο και για τη δωρεάν δερματολογική εξέταση και τη δερματοσκόπηση.

Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την υποστήριξη της ΜΚΟ Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών και με την ευγενική χορηγία της TARGET PHARMA.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.