Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΑΔΑ


Φωτογραφία για Αλαφούζος: «Βρείτε ομάδα»Αλαφούζος, Γόντικας και Παναγόπουλος φέρεται να επικοινώσαν με τους μάνατζερ των «κομμένων» παικτών και τους ενημέρωσαν πως οι πελάτες τους θα πρέπει να βρουν ομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφές με τους Δημήτρη Γόντικα, Λεωνίδα Πολέμη και Χρήστο Παναγόπουλο ώστε να προχωρήσει το θέμα με τους παίκτες που θα... 

...κοπούν.

Μάλιστα φέρεται πως αμέσως έπιασαν δουλειά ενημερώνοντας το βράδυ της Τρίτης τους ατζέντηδες των τριών Ελλήνων ποδοσφαιριστών (Βύντρα, Λάζαρο, Σπυρόπουλο) που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» πως θα πρέπει να βρουν ομάδα.

Πάντως στον Παναθηναϊκό δεν θα πρέπει να περιμένουν και πολλά όσον αφορά τις προτάσεις που θα έρθουν, καθώς από τη στιγμή που είναι γνωστό πως οι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται τότε δύσκολα θα μπει χρήμα στα ταμεία. Παράλληλα επαφή της διοίκησης με τους παίκτες αναμένεται μετά τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά τώρα τον Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα, θα είναι και εκείνος που θα παίξει ρόλο για τον Γιοχέι Καζιγιάμα. Θέση ξένου δεν υπάρχει στο Τριφύλλι, με τους ανθρώπους της ομάδας να ποντάρουν στην αποδέσμευση του Ουρουγουανού για να έρθει ο Ιάπωνας.

Εξάλλου η άφιξη του Καζιγιάμα είναι προγραμματισμένη για την 26η Δεκεμβρίου και όσο δεν βρίσκεται λύση με το ρόστερ και τη θέση ξένου, μπορεί η μεταγραφή να ακυρωθεί.

gazzetta.gr