Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ

Νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών της ΕΚΑΜ έπεσε ο αλβανός δραπέτης Μάριον Κόλα κατά τη διάρκεια συμπλοκής στα βουνά του Σουλίου. Όλα έγιναν τα ξημερώματα κοντά στο χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με το Ζαλογγοπόταμο.
Η αστυνομία εντόπισε τους δύο δραπέτες μέσω θερμιδικών καμερών. Οι δύο δραπέτες κινούνταν σε μονοπάτι δίπλα σε γέφυρα που συνήθως χρησιμοποιείται από λαθρεμπόρους ναρκωτικών. Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια των οποίων έπεσε νεκρός ο Μάριον Κόλα, ενώ ο συνεργάτης του Ίλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο γόνατο ένας αστυνομικός, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα και στη συνέχεια στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί.

Οι αλβανοί δραπέτες είχαν καταφέρει να φθάσουν μέχρι την περιοχή του Σουλίου πριν από δύο βδομάδες με σκοπό να περάσουν στην Αλβανία. Ο αστυνομικός κλοιός όμως γύρω τους είχε στενέψει.
Πηγή:το κουτι της πανδωρας