Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ....



 

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του 31χρονου, που συνελήφθη στη γιάφκα στο Βύρωνα. Πώς συνδέεται με το Ν. Μαζιώτη. Αρνήθηκε να πει οτιδήποτε στις αρχές
Ταυτοποιήθηκε ο 30χρονος άνδρας που συνελήφθη την Πέμπτη μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή του Βύρωνα.
Η αστυνομία έδωσε στο φως της δημοσιότητας την ταυτότητα και μια φωτογραφία του νεαρού ο οποίος στις 10 το πρωί της Κυριακής θα οδηγηθεί στο ειδικό εφέτη ανακριτή για να απολογηθεί.
Πρόκειται για ...

...Έλληνα με λευκό ποινικό μητρώο, ονόματι Αντώνης Σταμπούλος του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική, ενώ φαίνεται ότι τον πρόδωσε η ταυτότητα που είχε χρησιμοποιήσει ο Μαζιώτης για να υπογράψει το συμβόλαιο μίσθωσης του γκαράζ.
Ο συλληφθείς παρέμενε σιωπηλός απέναντι στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ δυσκόλεψε τις αρχές καθώς για να του πάρουν τα αποτυπώματα χρειάστηκε να το κρατάνε δέκα άτομα.
Μάλιστα, ο νεαρός αρνείται με κάθε τρόπο να συνεργαστεί με τις αρχές και να φωτογραφηθεί καθώς έκλεινε τα μάτια και έκανε γκριμάτσες, βρίζοντας στα ιταλικά! Για τον λόγο αυτό, η φωτογραφία που δίνεται στην δημοσιότητα είναι από την αστυνομική του ταυτότητα, αφού ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς.
Aρνείται να μιλήσει στην αστυνομία, και έχει ζητήσει μόνο δικηγόρο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του 31χρονου γίνεται σε εκτέλεση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, με την διαβεβαίωση ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.
Πηγη  news247.gr