Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

Δείτε την κόρη του αξέχαστου Βασίλη Αυλωνίτη [ΦΩΤΟ]

 

Ο Βασίλης Αυλωνίτης ήταν ένας άνθρωπος όλο χαρά, καλοκάγαθος, γλεντζές, όπως ακριβώς ήταν και στις ταινίες..... 

Κάθε πρωί που ξυπνούσε γέμιζε το σπίτι με μουσική και χόρευε. Δεν θύμωνε ποτέ. Ήταν ένας ήσυχος βολικός άνθρωπος! 
Όταν είχε ελεύθερο χρόνο έπαιρνε την κόρη του και τον γιο του και πήγαιναν μακρινές βόλτες. Άλλες φορές τους έπαιρνε και στο θέατρο να βλέπουν τις παραστάσεις από τις κουίντες. Όμως δεν ήθελε τα παιδιά του να γίνουν ποτέ ηθοποιοί. Αγαπούσε πολύ τους ανθρώπους που γελούσαν και έκαναν αστεία. 


Οι πιο αγαπημένοι του συνάδελφοι ήταν...

... ο Μίμης Φωτόπουλος, ο Νίκος Ρίζος και η Γεωργία Βασιλειάδου. Με την τελευταία μάλιστα μοιράζονταν και το ίδιο καμαρίνι. Η Βασιλειάδου τον φώναζε ''κεφάλα'' και ο ίδιος γελούσε πολύ. Μαζί της δημιουργούσε πανικό και εγκεφαλικά στους συγγραφείς και τους σκηνοθέτες γιατί αυτοσχεδίαζαν και άλλαζαν εντελώς τους ρόλους τους. 


Οι εκδηλώσεις λατρείας ήταν τέτοιες που μέχρι και τον ίδιο μαζί με το αυτοκίνητο του τον σήκωναν στα χέρια. Ένα ελάττωμα είχε, ήταν υπερβολικά σπάταλος. Όσα χρήματα και αν έπιανε στα χέρια του τα χαλούσε όλα, μέχρι τέλους. Θαύμαζε πολύ την Βασιλειάδου, την Έλλη Λαμπέτη, τον Δημήτρη Χορν, τον Κάρολο Κουν και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. 
Για την Αλίκη έλεγε ότι ήταν πάρα πολύ έξυπνη και πολύ ταλαντούχα. Είχε ένα μεγάλο όνειρο, κάποια στιγμή να πάει στην Αμερική αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο ταλαντούχος κωμικός Βασίλης Αυλωνίτης είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός που ανήκει στο πάνθεον των λατρεμένων της ελληνικής κινηματογραφίας! 

queen.gr