Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΠΑΥΤΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΟΜΑΔΩΝ
Μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο δύο νεαροί - Έσπασαν ότι βρήκαν στα Πετράλωνα

- Με μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό, εξιτήριο πήρε τρίτος
- Έκπληκτοι κάτοικοι έβλεπαν τους οπαδούς να σπάνε σπίτια και αυτοκίνητα
- Έκκληση Λοβέρδου στον αθλητικό κόσμο να σταματήσει η βία
Με μαχαιριές στον θώρακα και στην κοιλιά νοσηλεύονται στον “Ευαγγελισμό” δύο νεαροί μετα΄το ραντεβού θανάτου στα ...

...Πετράλωνα, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η κατάσταση των δύο τραυματιών είναι σοβαρή, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Ο τρίτος τραυματίας που είχε θλάση στην πλάτη πήρε εξιτήριο μετά τις πρώτες βοήθειες.

Οι οργανωμένοι στρατοί των δύο ομάδων οπλισμένοι με μαχαίρια, λοστούς και μολότοφ συγκρούστηκαν και πάλι μπροστά στα μάτια έκπληκτων κατοίκων που έβλεπαν σκηνές ζούγκλας και θανάτου στον δρόμο και εικόνες καταστροφής.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι μάχες έξω από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού ήταν σφοδρές. Βγήκαν μαχαίρια και τα χτυπήματα ήταν τέτοια ώστε κανείς συμπεραίνει ότι η πρόθεση ήταν να σκοτώσουν.

Η αστυνομία που έφτασε μετά το τέλος των επεισοδίων έκανε τρεις
προσαγωγές. Μαζί με τις αιματηρές συμπλοκές οι οπαδοί δεν παρέλειψαν να σπάσουν αυτοκίνητα και καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή. 

Έκκληση Λοβέρδου

Έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού να μπει τέλος σε κάθε περιστατικό βίας, εντός και εκτός γηπέδων, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α. Λοβέρδος,

μετά από τη συμπλοκή, μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Πετράλωνα και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις εμπλεκόμενοι.

Ο υπουργός με ανακοίνωση του, χαρακτήρισε αδιανόητο να δημιουργούνται τέτοιου τύπου συμπλοκές και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της".
ΤΙΤΛΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:CORFU NEWSit
ΚΕΙΜΕΝΑ:newsit.gr